skip to Main Content

Goede kwaliteit

Betrouwbare verhuurders

Campers Down Under heeft alleen overeenkomsten met betrouwbare verhuurders die ons de zekerheid kunnen bieden dat ze goede kwaliteit leveren voor uw camperreis en dat u als klant correct wordt geholpen.

Australië en Nieuw-Zeeland

Camperhuur

U kunt bij ons een camper huren van de volgende verhuurders:

Logo Apollo
logo Britz
Cheapa-campa-logo
logo Crikey Camper hire
Logo Cruisin
logo-go_cheap_motorhomes
logo hippie
logo jucy
logo-lets-go-motorhomes
logo maui
McRent Nieuw-Zeeland
mighty-campers-logo
logo RedSands
logo-star-rv-exploring in style

Klik op een logo en lees meer over de verhuurder. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wat er precies is inbegrepen in de camperhuur en de huurvoorwaarden bekijken.

Boeken met een gerust gevoel

Coronagarantie

We begrijpen heel goed dat u gezien de huidige coronasituatie twijfels heeft of u uw camperreis voor 2021 of misschien zelfs 2022 al moet boeken. Gelukkig zijn er al meerdere vaccins beschikbaar en is men ook in Australië en Nieuw-Zeeland gestart met vaccineren. Daarnaast werken luchtvaartmaatschappijen gezamenlijk aan een zogenaamd digitaal ‘coronapaspoort‘, waarin testen en vaccinaties komen te staan. Maar wat als voor aanvang van uw camperreis nog steeds grenzen gesloten zijn of er een oranje of zelfs rood reisadvies geldt? Campers Down Under probeert zoveel mogelijk uw zorgen weg te nemen zodat u met een gerust hart kunt boeken. Voor veel van onze verhuurders kunnen we een coronagarantie aanbieden: u kunt dan tot vrij kort voor vertrek kosteloos annuleren als corona nog steeds uw reis bedreigt. Zelfs voor reisdata t/m maart 2023! De voorwaarden kunnen per verhuurder verschillen. Op de verhuurderspagina’s (klik op de logo’s hierboven) kunt u precies lezen wat de annuleringsvoorwaarden zijn i.g.v. coronabeperkingen. Indien een coronagarantie van toepassing is voor uw boeking, staat dat in uw offerte en in uw boekingsbevestiging vermeld.

Vroeg boeken loont! Camperreizen zijn populair, zeker nu. Dat betekent dat ook op de binnenlandse markten veel campers verhuurd worden. Dat zet druk op de beschikbaarheid én prijzen bij verhuurders. Hoe eerder geboekt, hoe meer kans dat de camper van uw voorkeur er nog is én dat de prijs oké is.

Back To Top