Ga naar hoofdinhoud

Reiservaringen en reviews

Wat zeggen klanten over ons?

Als klanten terugkomen van een reis, vinden we het altijd erg leuk om te horen hoe het was en hoe ze onze dienstverlening hebben ervaren. Hieronder leest u een selectie uit de reacties van onze happy campers.

We zijn trots op het feit dat we feitelijk alleen zeer positieve reviews krijgen, ook al lijkt het dan wellicht of we minder positieve reviews achterhouden… (wat zeker niet het geval is)  🙂 Daarom kunnen we ons voorstellen dat u ook reviews over ons op andere websites wilt lezen. Kijk dan bijvoorbeeld eens bij Getaway Travel of lees de klantreviews op Google of Trustpilot.

Australië, okt. 2023

Zeer tevreden: bedankt!

Wij zijn heel tevreden en de reis was onvergetelijk. We zijn van Sydney naar Cape Tribulation gereden en hebben een fantastische indruk gekregen van Australië met name de Oostkust natuurlijk. Onze dochter woont in Sydney dus we zijn zeker van plan om nog een reis te gaan plannen. We zijn zeer tevreden en willen jullie hiervoor bedanken. Mvg, Emile en Tineke.

Emile en Tineke uit Almere

Cape Tribulation

Australië, okt. 2023

Geen verrassingen achteraf

Dit was snel heel duidelijk. Vlotte reactie en duidelijke offerte. Geen verassingen achteraf. Je weet gelijk waar je aan toe bent en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Onze reis was fantastisch en heeft onze verwachtingen overtroffen. Als we weer Down Under gaan zullen wij zeker weer bij jullie boeken!

Ronald en Christel uit Weert

Koala tussen takken
Snorkelen Great Barrier Reef

Australië, sept./okt. 2023

Uitstekende service

De uitstekende service en het persoonlijk reisdossier met heel veel nuttige informatie van Campers Down Under heeft ons geholpen met het samenstellen van een fantastische, onvergetelijke reis in Australië waarvan we enorm genoten hebben!

Theo en Renée uit Beuningen
Uluru Northern Territory

Australië, sept. 2023

Je krijgt meer!

Bij Campers Down Under boek je niet alleen een camper, maar krijg je er ook meteen een heleboel interessante informatie en ondersteuning bij (routesuggestie, checklists e.a.) die je niet krijgt wanneer je rechtstreeks ter plaatse zou boeken. De communicatie gebeurt in je eigen taal, en je spreekt met mensen met ervaring. Dit alles voor een lagere prijs als wanneer je rechtstreeks zou boeken. Daarnaast was de offerte zeer overzichtelijk, helder en duidelijk. De persoonlijke boekingspagina vond ik zeer handig.

Kris en Sofie uit Kortenberg (België)
Kangoeroe

Australië, juli/aug. 2023

Buitengewoon perfect

De boeking bij Campers Down Under was zoals verwacht geweldig. Overzichtelijke en duidelijke offerte en na de boeking je eigen dossier met daarin alle informatie die je nodig hebt plus heel veel interessante en leuke reissuggesties. Het persoonlijk contact met Peter en Karin is informeel en ze zijn goed bereikbaar. Bovendien zijn ze ook nog eens heel aardig en vriendelijk. En de reis naar Australië was onvergetelijk. Prima camper. Z.g.a.n. en schoon en van alle gemakken voorzien. Ophalen en inleveren was een fluitje van een cent. Kortom: alles is buitengewoon perfect geregeld. Duidelijk, overzichtelijk en snel, maar bovendien vriendelijk en betrouwbaar.

Fred en Jolanda uit Amsterdam

Australië, juli/aug. 2023

Echt super

Wat een fantastische reis! Met 2 pubers een maand lang langs de oostkust van Australië. Zoveel natuur: zandstranden, regenwouden, een klein beetje achterland. Kangoeroes, koala’s maar ook walvissen, dolfijnen, emoes, kaketoes. Steden verkennen, relaxen op prachtige zandstranden, surfles, edelstenen zoeken, iets van de Aboriginal cultuur meekrijgen, schitterende wandelingen. Onze mooie camper heeft ons moeiteloos door drukke steden, over kronkelige kustwegen, door dichtbegroeid regenwoud en langs eindeloze suikerrietvelden gebracht. Bedankt Campers Down Under voor het boeken van de camper en de vele reistips. Wij hadden alleen de camper geboekt maar ondanks dat een heel compleet en heel interessant reisdossier ontvangen. Praktisch tips, route advies, informatie over de camper. Echt super. Wij kloppen zeker weer bij jullie aan want we zijn nog lang niet uitgekeken Down Under.

Jaap en Petra uit Monnickendam

Atherton Tablelands waterval

Australië, juli/aug. 2023

Alles klopte: een 10!

Zeer goed, zeer persoonlijk. Alles duidelijk en gestructureerd en alles klopte. Waarvoor heel erg bedankt. Jullie krijgen een 10!

John en Yvonne uit Venlo

Figure Eight Pools ten zuiden van Sydney
Grampians - Campers Down Under

Australië, juli/aug. 2023

Meedenken en geduld

We hebben het ervaren als zeer prettig in omgang zowel via de telefoon als per mail. Meedenken en geduld hebben om zaken over de verschillen van een camper goed toe toelichten zodat je wel een weloverwogen keuze kunt maken. Was ook fijn dat je routevoorstellen erbij kreeg, daar gingen wij helemaal niet vanuit. Dat was super.

Martijn en Martine uit Etten
Twee kangoeroes

Australië, juli/aug. 2023

Zeer tevreden

Voor het eerst een motorhome geboekt bij Campers Down Under voor onze reis naar Australië. Duidelijk, adviserend /meedenken, ontzorgen van de klant en betrouwbaar!! Duidelijke en snelle communicatie! Van het moment van ophalen t/m het inleveren, alles klopte!! De volgende keer zullen wij zeker weer via Campers Down Under boeken!

Michel en Ingeborg uit Nieuwerkerk aan den IJssel
Great Barrief Reef schildpad - Campers Down Under

Australië, mei/juni 2023

Echt top!

Heel tevreden over de dienstverlening. Door al jullie tips was onze reis nog een stuk mooier! We zijn alweer aan het kijken voor een volgende trip naar Australië en hebben jullie al aangeraden bij veel vrienden en familie. Het was echt top! Heel erg bedankt.

Esmée en Joost uit Oldenzaal

Australië en Nieuw-Zeeland,
okt. 2022 - juni 2023

Erg fijne partner voor je reis

Wij zijn 9 maanden op reis geweest en hebben Peter en Karin van Campers Down Under gekozen om de campers, auto’s en 4WD’s te boeken voor de Oostkust, Tasmanië, Red Centre, Westkust en Nieuw Zeeland. De rest van de trip hebben we zelf gedaan. We kregen een erg goede deal voor al onze trajecten door hun goede contacten bij de camperleveranciers. Wij zouden al eerder zijn vertrokken maar door corona is dit 2 jaar uitgesteld. We hebben de boeking aangehouden en Campers Down Under heeft na 2 jaar een aantal prijsverhogingen voor hun rekening genomen. Ook werden we erop geattendeerd dat er op 1 traject de ophaal- en inleverdatum op een feestdag viel waardoor je 2 keer extra moest betalen. Ze vroegen of we nog wat konden verschuiven maar helaas ging dat niet meer door onze geboekte vluchten. Campers Down Under heeft toen 1 toeslag voor hun rekening genomen. Dat maak je toch niet vaak mee. De communicatie via mail en telefoon was ook erg prettig en afspraken werden nagekomen. Al met al een erg fijne en meedenkende partner om je reis of onderdelen mee te boeken.

Ruud en Irmgard uit Oude-Tonge

Kiwi bord Nieuw-Zeeland

Australië, juni 2023

Een dikke 10

Een dikke 10!! Jullie zijn een heel fijn bedrijf. Alle extra info die je krijgt, geeft dat je als nieuweling, wel meteen op een veilige manier op pad kunt gaan. Jullie reis routes en tips. Fantastisch!! Jullie website is ook heel fijn en praktisch. Duidelijke info wat betreft de campers en jullie reisadviezen zijn erg leuk. Ook de communicatie is snel, efficiënt, duidelijk en persoonlijk: heel prettig.

Annemarie en Yasmijn uit Heemstede

Kaketoes
Wilsons Promontory uitzicht

Australië, feb. - juni 2023

Zeer tevreden

We zijn na twee grote reizen (4 resp. 5 maanden), een kleine (Europa) en een corona-garantie-canceling zeer tevreden over Campers Down Under, mede ook door de prijsbewuste adviezen (switch van Maui naar Let’s Go) en camper huren in Duitsland i.p.v. Nederland) en de platinum package deals. Ook wordt door jullie snel en adequaat gereageerd op contact verzoeken.

Henk en Lucy uit Eindhoven
Wombat

Australië, feb. - mei 2024

Compliment al vóór vertrek

Even een groot compliment voor de fijne service en de complete organisatie welke jullie bieden voor onze reis naar Australië! Met alle tips en routes die jullie in het dossier hebben gezet kijken we nog meer uit naar deze reis en kunnen we niet wachten om Australië te ontdekken. Nogmaals dank voor jullie inzet!

Nadia en Majeed uit Workum

Australië, mei/juni 2023

Geweldig dossier

Geweldig: wat een mooi dossier vol informatie, tips en reisroutes. Een hele leuke manier om de reis voor te bereiden. We hebben een geweldige reis in Australië gehad. De camper opgehaald in Darwin, en via Kakadu NP, Katherine Gorge, het Red Centre, Coober Pedy, Barossa Valley, Kangaroo Island, Great Ocean Road, Wilsons Prom, Jervis Bay naar Sydney gereden. 8000 km in 4 weken, zo veel gezien en gedaan. Door de tips en routes van te voren (in het hele complete reisdossier) alles goed voor kunnen bereiden. We hadden van te voren niks geboekt qua campgrounds, maar dat kan zonder problemen in onze reistijd (mei/juni). De plekken waar we echt naar toe wilden opgeschreven, de afstanden bekeken en door de camper heel flexibel in waar we wat langer wilden verblijven. Alles is heel goed verlopen, we hebben genoten!

Véronique en Adri uit Zaamslag

Maui Ultima Daly Waters

Australië, april/mei 2023

Volledig ontzorgd

Via Campers Down Under hebben we een mooie reis gemaakt met een camper in Australië: van Sydney; Brisbane, Inverell (familiebezoek), Blue Mountains, Canberra en Bondi Beach. Prima en professionele dienstverlening van Campers Down Under. Deze organisatie is echt een aanrader. Betrouwbare en deskundige informatie en begeleiding. We werden ontzorgd en goed voorbereid op onze trip. Geweldige ervaring. Zeer tevreden over jullie. We komen zeker weer bij jullie terug!

Kees en Maaike uit Houten

Sydney Bondi Beach

Australië, maart/april 2023

Heel prettig

Campers Down Under is makkelijk bereikbaar per telefoon, whatsapp en mail, wat erg prettig was. Ook de boeking, het regelen van de visa en de extra informatievoorziening waren heel prettig. We kregen heel veel uitgebreide informatie over de route en ook wetenswaardigheden over rijden in Australië en met de camper, zeer duidelijk allemaal.

Rob en Nicole uit Zandvoort

Kangoeroe verkeersbord
nieuw zeeland

Nieuw-Zeeland, maart/april 2023

Aanrader voor iedereen

Vlak voor COVID hadden wij bij Campers Down Under een camper geboekt voor onze reis naar Nieuw-Zeeland. Nu 3 jaar later zijn wij vertrokken. Via een persoonlijk dossier werden wij op de hoogte gehouden van de situatie over boeking, COVID en tips die bijzonder handig waren voor onze reis. Wij willen iedereen deze organisatie aanraden. Wij hebben vrienden deze organisatie ook aangeraden voor hun reis en zij waren ook zeer te spreken over Campers Down Under.

Willem en Karin uit Hazerswoude Rijndijk
Sydney opera house

Australië, feb./mrt. 2023

Alles was perfect

Wij hebben nu voor de derde keer een camperreis via jullie geboekt en blijven enthousiast. Peter bedankt voor jouw tip om een camper via Cruisin’ te huren. Alles was perfect! Ga zo door TEAM Down Under!!(

Harry en Henriëtte uit Bemmel

Australië, feb. 2023

Niets dan lof

Na de prettige ervaring van vorige reizen en het persoonlijk contact zijn we uiteraard weer uitgekomen bij Campers Down Under, we hebben niet verder gekeken naar andere aanbieders. De contacten waren ook nu weer hartverwarmend. Verder is alles tot in de puntjes geregeld met aanvullende tips en route suggesties. Niets dan lof voor Peter, Karin en hun team.

Wim en Carla uit Middelburg
Tasmanië North West Bay river

Nieuw-Zeeland, jan./feb. 2023

Enorme waardering!

Vanaf het 1e moment, en dat was in 2019, was het contact persoonlijk en prettig. Om te komen tot onze wens voor 2021 werd actief meegedacht, wat resulteerde in een jonge camper van Apollo. Er werd een handig dossier voor ons aangemaakt, waar al onze reisdocumenten bij elkaar terug te vinden waren, maar ook heel veel informatie over Nieuw-Zeeland. Super handig! Vanwege corona is onze reis 2x uitgesteld. Zij hebben ons dus niet alleen door de hele voorbereidingsperiode heen geloodst, maar ook door de vervelende coronatijd. Daarbij konden wij echt op hun steunen en bleek hun expertise goud waard. En ook tijdens onze reis stonden zij voor ons klaar. Dat waarderen wij enorm!! Wil je onbezorgd voorbereid op reis, boek dan je camper bij Campers Down Under!

Cor en Jacqueline uit Rotterdam
Nieuw-Zeeland Maori houtsnijwerk
Blue Mountains

Australië, jan./feb. 2023

Zeer bruikbare tips

Prima geregeld allemaal, goede communicatie met jullie. De door jullie gegeven tips voor onderweg zijn zeer bruikbaar gebleken, de leuke reistips hebben we dan ook gevold. Het was een groot succes! We hebben ons heel ‘zeker’ gevoeld om de camper bij jullie te boeken. Hartelijk dank!

Patrick en Wendy uit Den Haag
Wombat

Australië, jan./feb. 2023

Super fijn dat er werd meegedacht

Wij waren laat met het boeken van onze reis omdat de ANWB niet de offerte kon nakomen waarvoor wij akkoord hadden gegeven. Nadat ik een aanvraag voor een offerte deed werd ik gelukkig door jullie meteen heel goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en tussentijds werd ik nog gebeld om het een en ander door te nemen. Zo werd gevraagd of wij de route van onze reis wilden omdraaien omdat dit ons aanzienlijk scheelde in de kosten. Zo bleven we binnen ons budget. Super fijn dat hierin mee werd gedacht.

Marell en Johan uit Ernst
Great Ocean Road

Australië, dec. 2022/jan. 2023

Zeer behulpzaam

Wij hebben Campers Down Under als zeer behulpzaam ervaren. Op onze vragen kregen we snel heldere antwoorden. Wat anderen niet voor ons konden regelen heeft Campers Down Under wel voor ons geregeld. Dankzij hen hebben wij een voortreffelijke vakantie gehad.

Corry uit Bakel

Australië, okt. - dec. 2022

Zeer professionele organisatie

Vanaf het eerste contactmoment met Campers Down Under ervaarden wij een zeer professionele organisatie, met veel kennis en kunde. We hebben best veel ervaring met reizen naar Australië, maar ze hebben ons voorzien van zeer goede en bruikbare suggesties. Voorheen moesten we zelf veel uitzoekwerk doen, anders kwam het niet goed. Bij jullie was dit niet aan de orde, alles was perfect en met goede suggesties. Chapeau! Het contact met iedereen binnen het team is perfect en iedereen is op de hoogte van je dossier. Onze reis van 2 maanden door Noord- en West Australië was geweldig. Het belangrijkste was onze 4wd camper -Rose-van RedSands. Onze ervaring met de camper en het team van RedSands was uitstekend. De auto was perfect uitgerust en kon/deed alles wat we wilden (gravelroads, los zand enz). Ook de “keuken” en de daktent zijn ons heel goed bevallen. Allemaal even praktisch en compleet. Door het gebruik van de 4wd konden we naar plekken in Nationale parken, afgelegen stranden en plaatsen in het binnenland die anders moeilijk of niet te bereiken zijn. We hebben hier volop gebruik van gemaakt en het “echte Australië” ervaren.

Threes en Dirk uit Oosterhout
RedSands 4WD 2 personen

Nieuw-Zeeland, nov. 2022

Alleen maar positief

Hele fijne ervaring aan over gehouden. Een heel handig persoonlijk dossier gekregen met allemaal nuttige informatie en leuke routes/bezienswaardigheden. Belangrijke documenten en een heleboel tips en andere documentatie waren zo makkelijk inzichtelijk. De boeking van de camper is helemaal goed gegaan en we hebben een prima camper tot onze beschikking gehad. Eigenlijk alleen maar positief en een top vakantie gehad!

Nick en Kim uit Spijkenisse
Nieuw-Zeeland Zuidereiland Queen Charlotte Track

Nieuw-Zeeland, okt./nov. 2022

Wachten echt de moeite waard

Het was gewoon geweldig een land wat zo mooi is, groen en diversiteit. Bergen echt prachtig. Drie jaren moeten wachten en nu kunnen gaan is gewoon de moeite waard geweest om iedere keer om te boeken. Bedankt Campers Down Under! We zijn blij dat we deze reis bij jullie onder gebracht hebben!

Willy en Anne uit Aalten
Nieuw-Zeeland Zuidereiland Waiau rivier
kangoeroes Australië

Australië, aug. - okt. 2022

Perfecte communicatie

Vanaf de aanvraag van een offerte in december 2020 tot de dag van vertrek half augustus 2022 is de communicatie perfect gelopen. Ook met het uitstellen van de reis door corona is alles op tijd geregeld. Wij kunnen terug kijken op een geweldige reis van ruim 11.000 km in 44 camperdagen waar jullie zeker een bijdrage aan hebben geleverd.

Ludo en Willy uit Oudenbosch
Australië outback

Australië, sept. 2022

Zeer professioneel

 Vanaf het eerste contact liep het hele proces op rolletjes. Boekingen zijn prima geregeld! Alles helder en duidelijk, heel fijn! De hele reis is mede door jullie prima verlopen. Zeer professioneel!

Gert en Lian uit Zuidwolde

AUSTRALIË, AUG. 2022

Soepel en persoonlijk

De boeking ging heel soepel en met persoonlijke aandacht, fijn! Alle vragen die we voor / tijdens / na het boeken hadden, werden snel beantwoord. De reis zelf was natuurlijk fantastisch. Ondanks dat wij geen kampeerders zijn, vonden we het erg leuk om met de camper op pad te gaan. We hebben prachtige dingen gezien en gedaan

Lianne en Stefan uit Lelystad

AUSTRALIË, JULI/AUG. 2022

INFORMEEL, PERSOONLIJK EN PROFESSIONEEL

Het contact met Campers Down Under is laagdrempelig, informeel en persoonlijk. Het papierwerk is dan weer zeer uitgebreid, duidelijk en professioneel waardoor er geen enkele twijfel kan bestaan over wat er is afgesproken. Deze combinatie is erg fijn! 

Koen en Ilse uit Nijmegen
STRAND AUSTRALIE

AUSTRALIË, JULI/AUG. 2022

fijn dat jullie met ons mee dachten

Het contact met Campers Down Under was perfect. Gevraagd en ook ongevraagd werden tips en adviezen gegeven. Dat was voor ons zeer welkom. Je had daardoor het gevoel dat iemand echt met je meedacht. Dank voor al jullie zorg.

Yvonne en Jos uit Malden
outback
nambung-national-park

Australië, juli/aug. 2022

dank voor jullie zorg

Het contact met Campers Down Under was perfect. Gevraagd en ook ongevraagd werden tips en adviezen gegeven. Dat was voor ons zeer welkom. Je had daardoor het gevoel dat iemand echt met je meedacht. Dank voor al jullie zorg. Op alle vragen is professioneel antwoord gegeven en veel vragen zijn al van te voren beantwoord in de online informatie. We hebben onze reis een paar keer uit moeten stellen, want het was oorspronkelijk gepland voor 2020. Ook tijdens de pandemie is overal snel en adequaat antwoord op gegeven. De organisatie komt zeer betrouwbaar over. Complimenten. Alles was perfect geregeld en ik zou zeker weer bij jullie boeken en jullie aanbevelen. Veel dank voor de service en professionaliteit ook tijdens de moeilijke periode van de pandemie.

Diana en Carola uit Assen

ZONSONDERGANG CAIRNS

Australië, juli 2022

Zeer positieve ervaring

Zeer positieve ervaring met Campers Down Under. Via Facebook groep aan jullie gegevens gekomen. Stonden zeer positieve beoordelingen over jullie. Goede service voorafgaand aan de boeking. Zowel telefonisch als via de mail. Camper ook heel goed bevallen. Contacten en afhandeling ter plaatse in Australië ook goed.

Marina en Erik uit Haarlem

AUSTRALIË, JULI 2022

heel fijn en vertrouwd

Heel fijn en vertrouwd. We hebben veel aan jullie tips gehad.

Trijnie en Gert-Jan uit Emmeloord
Blue Mountains three sisters

AUSTRALIË, JUNI/JULI 2022

goed geholpen met last minute boeking

Alleen via jullie konden wij nog op korte termijn een camper huren. Ondanks onze korte voorbereidingstijd zijn wij goed geholpen door jullie.

Nico en Amy uit Hoogkarspel
Melbourne
Perth

Australië, juni/juli 2022

Professioneel en betrouwbaar

Alles was perfect geregeld en ik zou zeker weer bij jullie boeken en jullie aanbevelen. Veel dank voor de service en professionaliteit ook tijdens de moeilijke periode van de pandemie. Op alle vragen is professioneel antwoord gegeven en veel vragen zijn al van te voren beantwoord in de online informatie. De organisatie komt zeer betrouwbaar over. Complimenten!

Diana en Carola uit Assen

Koala tussen takken

Australië, juni/juli 2022

FIJNE BOEKINGSERVARING

Wij hebben een heel fijne boekingservaring gehad bij Campers Down Under. Het contact en de informatie was goed. We hebben een fantastische tijd gehad!

Simone en Axel uit Geldrop

Ayers Rock

Australië, mei/juni 2022

Geen vraag is te veel

Wij hebben in 4 weken tijd van Melbourne naar Darwin gereden door de Outback van Australië. Hoewel het reistempo hoog lag hebben wij een ontzettend mooie reis achter de rug met schitterende wandelingen, uitzichten en vele wilde dieren. Campers Down Under heeft ons hier ontzettend goed in geholpen! Ze denken goed mee, er is geen vraag te veel en ze bereiden je goed voor op de geweldige reis die komen gaat. Mochten wij in de toekomst weer een camper huren dan zullen wij zeker weer boeken bij Campers Down Under.

Sigrid en Laurence uit Barendrecht

AUSTRALIË, MEI 2022

FANTASTISCHE REIS!

Het was een fantastische reis van Alice Springs naar Darwin, die we, mede dankzij de camper, als uniek hebben ervaren. De snelle en vriendelijke service van Down Under Campers is zeker een aanrader. Er wordt meegedacht en goede informatie gedeeld. Het digitale dossier is heel handig voor op reis.

Peter en Arianne uit Barendrecht
ALICE SPRINGS

AUSTRALIË, APRIL/MEI 2022

REIZEN MET CAMPER GOED BEVALLEN

De reis was geweldig. het rondreizen met een camper is ons heel erg goed bevallen; je hebt altijd al je spullen bij je en we hebben op hele mooie plekken gekampeerd.

Sven en José uit Utrecht
maui australie

Nieuw-Zeeland, feb. 2020

Liefde voor het land

Duidelijke taal, goede bruikbare info. Snelle vriendelijke response op onze vragen. Ook een overzichtelijke website met veel informatie en liefde voor het land. Jullie stralen de vriendelijkheid van de Zuidereilanders mee uit in jullie manier van werken. Heel onze reis was een superfantastische beleving! Veel gezien, veel gedaan, veel beleefd.
Patricia en Peter uit Ranst (België)
Catlins

Australië + Nw.-Zeeland, jan./feb. 2020

Vijf sterren

Wij hebben een geweldige vakantie gehad in Nieuw-Zeeland en Australië. Alles is goed gegaan. De Emirates zijn een prima airliner. Jullie support en de wijze waarop de boeking is georganiseerd heeft hier belangrijk aan bijgedragen. Dank je wel voor het directe en snelle contact en het meedenken. Zouden we in de toekomst nog een keer naar Australië gaan dan zullen we jullie zeker weer benaderen. Jullie verdienen 5 sterren.
Trea en Marco uit Borne
Lake Wanaka
Wilsons Promontory

Australië, jan./feb. 2020

Uniek en boven verwachting

Wij hebben een waanzinnig mooie reis gemaakt van 2 maanden waarbij we Queensland, NSW en Victoria hebben aangedaan. We hebben op 2 verschillende plekken via Campers Down Under een camper gehuurd. De camper was van alle gemakken voorzien en stond beide keren schoon klaar zodat we snel op pad konden. Wij hebben de camper behoorlijk last-minute geregeld en werden daarbij zeer goed en adequaat geholpen door Peter. Binnen hele korte tijd hadden we de mogelijkheden op een rijtje en kregen we advies over wat de beste deal voor ons zou zijn. De hoeveelheid en kwaliteit van informatie die je na de boeking krijgt over de reis die je gaat maken, is echt uniek. Van goede tips over de reisroute tot tips over leuke restaurantjes en campings. Fantastisch! Al die geweldige tips. Echt boven verwachting. De reis routes hebben we heel veel gebruikt. Lag uitgeprint voor in de camper naast de Lonely Planet 😉 Als wij ooit weer richting Australië of Nieuw Zeeland gaan, boeken we zeker weer via Campers Down Under.

Monica en Gijs uit Noordwijk

Cruisin Sandpiper

Australië, dec. 2019/jan. 2020

Betrokkenheid erg fijn!

De boeking was vanaf het eerste contact met Peter in mei 2018 perfect. Perfecte ondersteuning bij boeken van camper, deskundig, betrouwbaar, persoonlijk. De online omgeving is echt fijn en ook de documenten die echt betrekking hebben in de online omgeving op jouw reis zijn erg fijn (voorpret is erg leuk). Peter en Karin weten waarover zij praten, omdat ze zelf regelmatig in Australië/Tasmanië zijn geweest, spreken derhalve uit eigen ervaring. Zij kennen Australië/Tasmanië goed, kennen de ins- en outs van camperverhuur en hebben regelmatig contact met de eigenaren/verhuurders. Peter en Karin hebben persoonlijke interesse in je reis en doen er alles aan om je reis te laten slagen! Peter en Karin denken met je mee en die betrokkenheid is heel erg fijn! Een erg fijne reis gehad de 6,5 weken op Tassie!

Kortom, als ik weer een camper zou moeten huren……….: Campers Down Under!

Bart en Carin uit Boelenslaan

Wallaby

Australië, dec. 2019/jan. 2020

Echt een enorme aanrader

De boeking heb ik als heel goed ervaren. Er werd echt de tijd genomen om alles goed toe te lichten en alle vragen te beantwoorden. Het reisdocument met adviezen was ook ontzettend fijn om tijdens de reis mee te hebben. Alles was goed geregeld en duidelijk. Heel erg fijn dat we hier geen zorgen over hadden. De reis zelf was geweldig en onvergetelijk! Echt een enorme aanrader.

Merle en Ferry uit Amersfoort

Australië, dec. 2019/jan. 2020

Complimenten!

Een hele positieve ervaring om te boeken via jullie organisatie! Vorig jaar heeft mijn zus via jullie geboekt en dit jaar wij (jong gezin en grootouders). Allemaal zeer tevreden! Persoonlijke touch en zeer toegankelijk! Een all-in pakket is zeer interessant, dan hoef je je geen zorgen te maken over verzekeringen en extra’s die je nog moet boeken. De Nederlandse reisinformatie met suggesties voor campings en bezienswaardigheden is een mooie extra!  De berichtgeving over de branden is ook goed. Voor iedereen brengt het onrust, terwijl vakantie ‘ontspannen’ is. Dankzij een goede berichtgeving en toegankelijkheid wordt de onrust weggenomen! Complimenten voor jullie organisatie!
Ilse en Daniel uit Nistelrode
Byron Bay

Nieuw-Zeeland, dec. 2019

Enthousiast en duidelijk

Het contact verliep heel erg goed. We hadden al een praatje gemaakt op de Vakantiebeurs en het enthousiasme spatte ervan af. Er werd snel op onze e-mails gereageerd en er werden veel tips gegeven. Alles werd rustig uitgelegd en alle vragen werden beantwoord. Dit gaf ons een geruststellend gevoel dat je achteraf nergens spijt van zou krijgen. Alles is heel duidelijk en transparant. We hebben een onvergetelijke tijd gehad in onze camper in Nieuw-Zeeland..
Liza en Kevin uit Nijmegen
Caitlins Zuidereiland Nieuw-Zeeland

Australië, okt. - dec. 2019

Fenomenaal!

Beste Peter, Karin en Leonore, Wat. Een. Reis. En wat hebben jullie ons fantastisch geholpen, met echt alles! ’s Ochtends vroeg of midden in de nacht (sorry ik wist écht niet dat jullie toen in Australië zaten) hebben jullie ons bijgestaan bij god weet wat. Van route, tot lokale problemen tot het organiseren van een huwelijksaanzoek. Alles werd door jullie verzorgd/geregeld en goed overdacht. Met jullie hulp is het voor ons een prachtige ervaring geworden die we niet snel meer zullen gaan vergeten. Zeker als we het plaatsen in het kader van de prijs/kwaliteit verhouding is het écht te gek voor woorden. Fenomenaal. Dank voor alles. Groet, Stijn, Laura en kinderen
Stijn en Laura uit Den Bosch
Huwelijksaanzoek
Great Ocean Road

Australië, okt./nov. 2019

Vertrouwen volledig bewaarheid

Geweldig eerste contact gaf ons veel vertrouwen wat volledig is bewaarheid. Prima advies en meedenkend met onze wensen. Tips en advies hebben ons de mogelijkheid gegeven de reis zo te doen zoals we dit wilden. Er werd goed aangevoeld hoe onze wensen te realiseren. Dit maakt onze reis onvergetelijk. Het was een scala aan diversiteit. Auto / Hotels / Camper / Campings / Vliegen / Excursies / Eigen invulling / Natuur – cultuur – buiten – in de stad. We hebben het allemaal gedaan en het paste precies bij ons.

Frank en Wilma uit Lichtenvoorde

Australië, okt./nov. 2019

Heel positief gevoel

Heel erg fijn dat er in het oriëntatieproces telefonisch contact werd opgenomen. Via die weg ben ik door Peter heel goed geïnformeerd over de mogelijke campers, welke nog beschikbaar waren en welke het beste bij ons zou passen. Daarna heel prettig contact via de mail. Snelle reacties terug. Ik had geen ervaring met Campers Down Under, maar ik kreeg vanaf moment 1 meteen een heel positief gevoel. En dat is tijdens het hele proces zo gebleven. Ga zo door!
Julia en Auke uit Amsterdam
Kangoeroe Cape Hillsborough
Wai o Tapu Noordereiland

Nieuw-Zeeland, sept./okt. 2019

Super tevreden

Wij zijn super tevreden over jullie dienstverlening en wij hebben het als zeer prettig ervaren om met jullie samen te werken. Door alle aanbieders zie je door de bomen het bos niet meer en dan is het fijn om iemand in Nederland te hebben die je hulp biedt en op basis van eigen ervaring tips en adviezen geeft. Onze reis naar Nieuw-Zeeland was top: het reizen met een camper biedt zoveel vrijheid en bewegingsruimte. Daarbij hebben wij ervaren dat oktober de perfecte maand is om te gaan: niet druk, ruimte op de campings, veel ruimte bij tours en alle reisleiders/tour guides hebben er nog zin in zo aan het begin van het seizoen.

Stefan en Aniek uit Den Bosch

Australië, okt. 2019

Persoonlijk en op maat

Het hele boekingsproces verloopt gemakkelijk en is zeer inzichtelijk. Ook wat er te wachten staat bij afhalen en afleveren is helder. De verstrekte reisinformatie, voor ons zelfs persoonlijk en op maat gemaakt, is perfect en helpt bij het plannen van de reis.
Maarten en Marieke uit Leende
Blue Mountains Australië

Australië, juli/aug. 2019

Aanrader voor anderen

Goede, snelle en eerlijke service. Bij vragen meteen antwoord en een hele schat aan informatie voor aanvang van de reis. Elektronisch dossier is fijn zodat je het ieder moment op kunt halen. We zijn heel tevreden en zeker een aanrader voor anderen mochten zij dezelfde plannen hebben. BEDANKT!!!
Sietske en Gijs uit Leunen
Lorikeet
Koala

Australië, juli/aug. 2019

Zeer positieve ervaring

Erg goed. Duidelijke informatie, vriendelijke behandeling. Bij het vragen naar informatie kregen we een goed gevoel bij de antwoorden die we kregen. Jullie hebben kennis van het land en zijn heel breed in het verstrekken van informatie. Alles bij elkaar zeer positieve en prettige ervaring om met jullie samen te werken. De reis was fantastisch! BEDANKT!

Ben en Rian uit Ede

Great Barrier Reef

Australië, juni/juli 2019

Alles goed geregeld

Wij hebben de boeking en reis als zeer goed ervaren, we hebben veel gebruik gemaakt van de door jullie bijgevoegde reisinformatie/camping tips. Alles was goed geregeld, de vliegtickets, visumaanvraag, camper en hotelovernachting. Onze reis van Cairns naar Brisbane heeft ons een fantastische rit door Queensland gebracht. We hebben een hoop mooie natuur gezien en veel wilde dieren. Wij hebben er van genoten. De planning is om zeker nog een keer te gaan naar Australië en dan komen we weer terug bij jullie.

Robin en Miranda uit Dirksland

Hobart

Australië, feb. - apr. 2019

Grote bewondering

Al vanaf het begin voel je de persoonlijke benadering die je bij een grote reisorganisatie mist. Grote bewondering voor het vele werk dat jullie verzet hebben, want onze complete reis met de diverse facetten erin was verre van eenvoudig. Jullie hebben een topprestatie geleverd en we kunnen Campers Down Under bij iedereen warm aanbevelen.

Henk en Ronny uit Zaandam

Nieuw-Zeeland, mrt./apr. 2019

Direct een goed gevoel

Tijdens ons bezoek aan de Vakantiebeurs van januari 2019 viel ons oog op Campers Down Under en de vriendelijkheid van de eigenaren Karin en Peter! Wij hadden direct een goed gevoel, zij waren uiterst behulpzaam . We hadden ook een offerte aangevraagd bij een grote reisorganisatie. Deze was weliswaar iets goedkoper, maar de grootschaligheid van dit bedrijf en het nummergevoel, deed ons toch beslissen om met Campers Down Under in zee te gaan. En daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Onze reis van 6 weken naar Nieuw -Zeeland is onvergetelijk geweest. Wat een prachtig (camper) land en een schitterende natuur. Mede door de goede ondersteuning van Campers Down Under m.b.t. tips, reisadviezen, wandeltochten, excursies en de aanbeveling voor een automaat Buscamper met alles erop en erin, maakte het reizen en camperen allemaal zeer comfortabel! Campers Down Under is echt een aanrader!
Cees en Liesbeth uit IJsselstein
Moeraki Boulders

Nieuw-Zeeland, feb./mrt. 2019

Heel goed geluisterd

We hebben een geweldige tijd gehad in Nieuw Zeeland. Het rijden met een camper gaf een groot gevoel van vrijheid. Met name jullie advies om juist déze camper te huren geeft aan dat jullie heel goed naar onze wensen hebben geluisterd. Ook de verdere voorbereidingen via Campers Down Under waren uitstekend: waardevolle (reis)tips, ruime kennis van zaken en een zeer prettige (lees: persoonlijke) begeleiding hebben de reis voor ons onvergetelijk gemaakt! Hartelijk dank daarvoor!!
Hans en Marga uit Schoonhoven

Nieuw-Zeeland, feb./mrt. 2019

Wensen perfect vertaald

Onze persoonlijke wensen qua globale samenstelling van de reis werden perfect vertaald naar een volledig door ons geaccepteerde offerte. Een zeer specifieke vraag over de toegestane hoeveelheid handbagage werd zeer volledig en duidelijk beantwoord. Wij hebben optimaal kunnen genieten door de zaken die door jullie ervaring zeer goed gekozen en geregeld waren.
Ruud en Yvonne uit Rosmalen
Gletsjer heli hike Zuidereiland
Britz Hitop in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland, feb./mrt. 2019

Persoonlijk, duidelijk en snel

We zijn zeer tevreden over het boekingsproces, de prijs/kwaliteitverhouding en de persoonlijke benadering van Campers Down Under. Duidelijke offerte, snelle reactie per e-mail en telefoon, vragen worden goed beantwoord. Vooral het persoonlijke contact vond ik erg fijn; Peter wist precies wie er belde en waar we heen gingen. Het hotel dat we wilden boeken zat vol waardoor we zelf een hotel hebben gekozen, en het bedrag daarvoor werd netjes en snel teruggestort. We kregen erg veel informatie, van de boekingsbevestiging tot routesuggesties, inpaktips, checklists voor het rijden met de camper etc. Scheelt heel veel uitzoekwerk en er zaten zeker handige tips bij! We hebben echt een geweldige reis gehad met onze Hitop, en hebben mede dankzij al jullie reistips heel veel van Nieuw-Zeeland kunnen zien.

Dennis en Vera uit Leusden

Melbourne

Australië, feb. 2019

Voorbeeldig!

Vriendelijke, correcte, professionele opvolging en afhandeling. Voorbeeldig!

Jan en Desirée uit Lint

Australië, jan./feb. 2019

Perfect reisvoorstel

Campers Down Under heeft ons erg goed geholpen bij het huren van de camper voor Australië. Vooraf gaven zij duidelijke info om onze route te kunnen bepalen. Na boeking kregen we een perfect reisvoorstel op maat. Perfect voor als je dat zelf niet uit wilt zoeken, handig om erbij te hebben als je dat – net als ik – wel leuk vindt. Jullie geven meer informatie en tips dan ik voor mogelijk had gehouden. Ik zou er zo weer boeken! 
Marjolein en Marco uit Den Haag
Wilsons Promontory

Nieuw-Zeeland, dec./jan. 2018-2019

Beste advies en service

Ver weg op reis met een camper, dan wil je het beste advies, goede service en geen verrassingen. Met Campers Down Under was dit helemaal het geval. Vanaf de aanvraag van de offerte tot de start van de reis zijn we fijn geholpen en op de juiste momenten geïnformeerd. Prettig is het dan dat in éénmaal in Nieuw-Zeeland alles keurig was geregeld. Onze reis was geweldig, mede dankzij Campers Down Under. Wat ons betreft een echte aanrader.
Kamran en Sanna uit Amsterdam

Australië, nov. 2018

Uitstekend!

Informatie, vouchers en toelichting op de reis waren uitstekend. Leuke tips ontvangen. Ook het email contact en de boeking en reservering van de camper was zeer goed geregeld. Ik zou de volgende keer weer voor Campers Down Under kiezen. Uitermate tevreden en ontzettend genoten.
Frans uit Valkenswaard
Sydney Opera House
Bondi Beach Sydney

Australië, nov. 2018

Erg goede persoonlijke benadering

De persoonlijke benadering hebben wij nog niet eerder gezien, en is erg goed. We bevelen jullie aan, aan onze vrienden en kennissen die ook gaan reizen naar Australië of Nieuw Zeeland. Wij hadden niet van jullie gehoord, en toch voelde het vertrouwd. In het begin hadden we twijfels omdat de prijs significant lager was dan bij de verhuurbedrijven zelf, maar de uitleg online over hoe jullie het aanpakken heeft ons overtuigd. De informatie die we kregen in ons online dossier was een zeer gewaardeerde verrassing na het boeken! Dit heeft ons erg goed geholpen tijdens de reis. Blijf doorgaan met hoe jullie het aanpakken. We zouden weer via jullie boeken!

Koen en Eva uit Rotterdam

Australië + Nw.-Zeeland, sept. - nov. 2018

Echt super

Wij zijn heel erg tevreden met jullie dienstverlening. Echt super! Het contact was makkelijk en snel. Het was duidelijk wat we wanneer konden verwachten. Prijs-kwaliteit is echt super. Als we jullie ooit terug kunnen helpen door wat nieuwe routes te ontdekken in Australië houden we ons aanbevolen 🙂

Kirsten en Joep uit Utrecht

Goanna

Australië, sept./okt. 2018

Niets dan complimenten

Niets dan complimenten voor jullie: dank jullie wel voor het zo goed organiseren van onze vakantie. Het was fantastisch, met als absolute kers op de taart een gratis upgrade van Apollo naar een Mercedes Sprinter, na onze week met het blikje in de Outback. (Een camper MET WC!! Mijn hemel, ik had geen idee hoe veel geluk dat zou brengen). We zullen jullie zeker aanraden waar we kunnen.

Edgar en Karina uit Zaandam

Australië, juli/aug. 2018

Informatief

Heel prettig. We kregen veel informatie waar we tijdens onze reis super veel aan hebben gehad. Het was informatief en bracht ons op de mooiste plekjes. Daarnaast konden we al onze vragen bij hun kwijt.
Floris en Cindy uit Almere
Wilsons Promontory

Nieuw-Zeeland, aug. 2018

Goed afgestemd

Goed persoonlijk contact. Duidelijke communicatie ook bij verblijf in buitenland. Goede op onze reiswensen afgestemde adviezen en things to do. Wij hebben onder andere daardoor een fantastische en relaxte reis gehad.
Rob en Esther uit Haarlem
Cathedral Cove
Kaartlezen Queensland

Australië, juli/aug. 2018

meer dan verwacht

Indien je zelf gaat zoeken naar een camper om te reserveren, zie je door de bomen het bos niet meer qua aanbieders en type campers. Campers Down Under gaf helderheid en, gebaseerd op hun ervaring, vertrouwen. Boeking met Campers Down Under was alsof een goede vriend je helpt: persoonlijk, betrouwbaar en zeer constructief. Het online dossier met alle documenten bij elkaar en routesuggesties was een onverwachte, zeer positieve, verrassing! Op deze manier heb je alle benodigde documenten bij elkaar. Daarbij waren de routesuggesties welkom en leuk, gebaseerd op persoonlijke ervaringen van jullie en daarom wederom betrouwbaar en inspirerend. We zijn zeer blij met jullie service, meer dan we hadden kunnen verwachten. 

De reis in Australië was een onvergetelijke gezinservaring met prachtige herinneringen aan tropisch regenwoud, strand, onder water magie, gezelligheid, kampvuren, prachtige steden, oneindige sterrenhemels, zeer bijzondere dieren en veel plezier samen.

Annette en Mark uit Breda

Brisbane

Australië, juli 2018

Uitstekende service

Persoonlijke en uitstekende service, en goed voorbereide boeking en informatie voor tijdens de reis. De reis was onvergetelijk.

Bram en Elisabeth uit Maastricht

quokka

Australië, april-juni 2018

Zeer gewaardeerd

Goed en gedegen advies. Prima geprijsd. Fijne, prettige en duidelijke communicatie. Ook de pdf-jes met tips werden zeer gewaardeerd!

Anne en Ruben uit Amsterdam

Australië, mrt./apr. 2018

Perfecte dienstverlening

We hebben onze reis geboekt met Campers Down Under en dat is het beste wat we hadden kunnen doen. De kwaliteit van de dienstverlening is perfect. Ze zijn echte specialisten die weten waar ze het over hebben en ook eerlijk en oprecht zijn in al hun adviezen. Wij hadden bij aankomst problemen met de geleverde camper maar dankzij het adequate handelen van Campers Down Under hebben we binnen een aantal dagen een nieuwe camper gekregen. Dit speelde zich af in het weekend en zelfs in het weekend waren ze goed voor ons bereikbaar. Het mooie aan de dienstverlening is verder dat ze zeer goede informatie verstrekken met wat er allemaal te zien en te doen is in Australië. We kunnen niets anders doen dan Campers Down Under van harte aan te bevelen.
Jeroen en Marjoke uit Oisterwijk

Australië, mrt./apr. 2018

Enorme boost

Via een kennis, die zojuist bij jullie geboekt had, zijn wij bij jullie terecht gekomen. Vanwege het leuke, persoonlijk contact en de fraaie offerte hebben wij voor jullie gekozen. De professionele persoonlijke webpagina bevestigde nogmaals onze juiste keuze. Wat een plezier om alle informatie uitermate gestructureerd terug te vinden. Zo’n voorbereiding van een verre reis geeft je een enorme boost.
Harry en Henriëtte uit Bemmel
Remarkable Rocks Kangaroo Island

Nieuw-Zeeland, mrt./apr. 2018

Fijn dat er is meegedacht

Heel plezierig eerste contact via de telefoon. Voor ons toch bijzonder om vanuit Singapore via Nederland een camper in Nieuw-Zeeland of Australië te boeken. Bij de boeking krijg je veel informatie over het gebied waar je heen gaat. Fijn dat er deze keer met ons is meegedacht en we een prachtige camper hadden met een goed uitzicht vanaf alle zitplaatsen. De camper was schoon en alles wat je nodig had, was aanwezig. We hebben over het Zuidereiland een enorm mooie reis gemaakt en ook een paar keer ‘wild’ gekampeerd.
Henk en Heleen uit Singapore

Nieuw-Zeeland, dec. 2017/jan. 2018

Erg fijne service

Erg fijne service gehad van jullie! Goede manier om ook vooraf al in de vakantiestemming te komen. Direct na het boeken begon onze vakantie al met veel handige tips en routebeschrijvingen. Wij hebben op advies van Campers Down Under niet al vooraf reserveringen gemaakt op campings, maar zijn gewoon aan komen rijden. Dat gaf erg veel vrijheid en we troffen vrijwel nooit een volle camping aan (in het hoogseizoen). We waren prima voorbereid door jullie op wat we konden verwachten. Nieuw Zeeland bleek echt een fantastische ervaring met z’n viertjes (incl. twee kinderen van 1 en 2).

Timo en Lisette uit Haarlem

Australië, dec. 2017

Alles perfect verlopen

Vanaf het begin van informatie inwinnen tot en met het bevestigen van de boeking is alles perfect verlopen. Campers Down Under luisterde goed naar onze wensen en kwam met een goed voorstel. Daarnaast werd er door hun nog allerlei info verstrekt om de reis zo makkelijk en mooi als kon te laten verlopen. Onze reis was dus ook geweldig.
Olga en Ronny uit Rosmalen

Australië, dec. 2017

Zeer prettig contact

Het persoonlijk contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook het meedenken over hoe laat de vluchten gaan en dus hoe laat de auto/camper ingeleverd moet worden vonden we leuk! Vluchten sloten goed op elkaar aan. Tussenstops niet te lang, niet te kort. Vragen en emails worden zelfs ter plekke goed beantwoord en geverifieerd.
Reijer en Anke uit Gorredijk

Nieuw-Zeeland, nov. 2017

Erg persoonlijke ervaring

Erg persoonlijke ervaring: van zoektocht, tot boeken, tot afhalen, tot terugbrengen. Niks dan behulpzaamheid en vriendelijkheid. Als je met een gerust hart op pad wil is dit the way to go. Nieuw-Zeeland is een prachtig land met geweldige mensen die altijd vriendelijk en behulpzaam zijn. Een echte aanrader!
Vic en Tinne uit Kasterlee (België)
Zuidereiland Lake Tekapo

Australië, okt. 2017

Alles goed geregeld

Mochten we weer naar Australië gaan, dan boeken we zeker weer bij Campers Down Under een camper. Het is zo fijn dat alles goed geregeld is, zeker wat verzekeringen betreft. Door de tips die we vóór het boeken hadden gekregen en de documentatie die we via ons digitale dossier kregen, hebben we het maximale uit onze reis kunnen halen en prachtige plekken bezocht die we anders niet hadden gezien.
Annemarie en Harm uit Arnhem

Australië, sept. 2017

Nergens meer omkijken naar

We hebben dankzij Campers Down Under een geweldige Australië vakantie gehad en hadden het niet anders willen doen als met een camper! Het ophalen van de camper werd ook als heel fijn en soepel ervaren bij Maui. De PDF’s met routesuggesties was ook echt heel handig en leuk om te lezen. En de service met visumaanvraag is ook erg fijn, eigenlijk hadden we nergens meer omkijken naar! Een eigen portaal met al de benodigde vouchers en informatie vonden we perfect! We vonden het heel fijn dat Campers Down Under veel ervaring heeft in Australië met campers en persoonlijk (mail) contact is ook als erg fijn ervaren! Onze volgende campervakantie regelen wij zeker weer met Campers Down Under!
Stephen en Sonja uit Rotterdam

Australië, aug. 2017

Fantastisch geregeld

Campers Down Under heeft ook bij de voorbereiding met suggesties en toegespitste relevante informatie, onze complete reis (4 staten, 3 steden, campertocht, lokaal en internationaal vliegen, verblijf en bijzondere tours) fantastisch geregeld. De reis was geweldig en een zeer geslaagd familiebezoek in een. Mede dankzij de expertise en service van Campers Down Under.
Wim en Dineke uit Veghel

Australië, juli/aug. 2017

Echt zeer goed

Jullie hebben echt een zeer goede dienstverlening. De snelheid en correctheid van antwoorden zijn zeer goed. Anticiperen op bepaalde punten zonder we het zelf vragen, is ook erg leuk. Een verademing ten opzichte van andere organisaties waar we in het verleden mee gewerkt hebben. Wij maken zeer zeker reclame voor jullie!
Gunther en Lien uit Beernem (België)

Australië, juli 2017

Grote klasse

Wat hebben wij een prachtige reis in Australië gehad afgelopen juli. Fijn dat alles op korte termijn geregeld kon worden. Precies de juiste camper en van Sydney naar Cairns zoals wij wilden. Erg handig om jullie voorbeeldroute erbij te hebben tijdens de reis. Daar hebben we veel aan gehad. Wat een goede tips gaven jullie! Zelfs de vragen die ik had tijdens onze en jullie vakantie werden beantwoord. Grote klasse. Ik zal jullie zeker aanbevelen! Hartelijk dank voor alles.
Guus en Augusta uit Amersfoort
Queensland saloon

Nieuw-Zeeland, mrt. 2017

Dank voor jullie betrokkenheid

We hebben een schitterende vakantie achter de rug. Behalve een eerste week met zeer slecht weer was alles perfect. Reis, boekingen en hotel waren prima en leverden geen enkel probleem op. Onze trip kende vele hoogtepunten bij de vele dingen die we hebben gezien. Tijd tekort eigenlijk. We willen jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor het werk dat jullie voor ons gedaan en uit handen hebben genomen en voor jullie persoonlijke betrokkenheid hierbij.
Marius en Annie uit Rosmalen
Zuidereiland Lake Tekapo

Nieuw-Zeeland, feb./mrt. 2017

Weer zeer tevreden

Dit was de tweede keer dat we bij Campers Down Under een boeking hebben gemaakt, en wederom naar volle tevredenheid. De informatie vooraf is duidelijk en ook alle informatie die we ontvangen in ons persoonlijk online dossier was perfect ter voorbereiding op (en tijdens) onze reis. Ik kan hen zeker aanraden!
Matthijs en Kitty uit Utrecht
Sydney Opera House

Australië, feb./mrt. 2017

In één woord geweldig

De dienstverlening van Campers Down Under zoals wij die hebben ervaren was in één woord GEWELDIG. Met name de persoonlijke toon en benadering heeft ons zeer aangesproken en hebben wij als zeer prettig ervaren.
Peter en Gerdie uit Lochem

Nieuw-Zeeland, jan./feb. 2017

Komen afspraken na

Campers Down Under is een prima bedrijf dat de zaken goed voor je regelt. Ze komen hun afspraken na en je krijgt veel informatie voor je reis begint.
Margot en Hennie uit Almelo

Nieuw-Zeeland, jan./feb. 2017

Zelfs buiten werktijden

Het contact was altijd vriendelijk en correct. Dit schept vertrouwen. Ook werd er snel gereageerd als je niet direct contact kreeg, zelfs buiten werktijden. Kortom, een volgende keer kiezen we vast weer voor Campers Down Under.
Dina en Johan uit Sneek

Australië, dec. 2016

Geen vraag is te veel

Vriendelijk en geen vraag werd als lastig ervaren en je krijgt een passend antwoord. Hier kunnen veel helpdesks nog wat van leren. Prima!
Piet en Marlie uit Belfeld

Australië, dec. 2016

Tot in detail geregeld

Wij zijn zeer tevreden over de snelle en persoonlijke benadering. Alles was tot in de details geregeld met handige reistips en dat voor een transparante, scherpe prijs vergeleken met andere bedrijven, ook de Australische. Wij bevelen Campers Down Under van harte aan!
Anouk en Niels uit Amsterdam

Australië, nov. 2016

Tot in de puntjes verzorgd

Over de dienstverlening van Campers Down Under zijn wij zeer tevreden. Alles was tot in de puntjes verzorgd en op vragen van onze kant werd snel en duidelijk gereageerd. Mede dankzij Peter en Karin is onze Australië-reis heel goed geslaagd en een onvergetelijke ervaring geworden. 
Jac en Corry uit Brunssum

Australië/Nieuw-Zeeland, okt./nov. 2016

Keurig geregeld allemaal

Wij hebben de dienstverlening, de schriftelijke informatie en de suggesties voor Nieuw-Zeeland en Australië als erg prettig ervaren. Ook het meedenken over camperhuur, hotels en de trip naar Uluru en Alice Springs waren prima. De informatie van Campers Down Under was duidelijk en correct. Keurig geregeld allemaal. Bedankt.
Rinus en Gerda uit Drachten

Australië, okt. 2016

Zeer goed geregeld

Peter en Karin, wij kijken terug op een mooie gevarieerde reis naar Australië. Regelmatig hebben wij gebruik gemaakt van jullie tips. Omdat onze periode niet heel druk was, hoefden we geen campings van te voren te bellen en konden wij overal terecht. Alles was zeer goed door jullie geregeld. Van vliegtuig tot auto tot camper tot hotel. Iedereen was op de hoogte van onze komst en alles stond volgens afspraak klaar. Bedankt hiervoor. Wij kijken terug op een mooie zorgeloze reis langs de Gold Coast.
Albert en Lucy uit Hoorn

Nieuw-Zeeland, mei 2016

Een aanrader!

Ik ben vorige week terug gekomen van een fantastische reis met camper door Nieuw-Zeeland. Het advies van-, het regelen door- , de reisvoorstellen en de vlotte beantwoording van mijn vragen, kortom de uitstekende service van Karin van Campers Down Under, heeft deze reis mede tot een groot succes gemaakt. Ik zou zeker wederom mijn camper via Campers Down Under regelen. Een aanrader!
Gerry uit Abcoude

Australië, apr./mei 2016

Persoonlijke benadering

Een persoonlijke benadering, perfect toegesneden op je wensen, geen verassingen: correcte omschrijvingen van de te leveren producten/prijs en zo wordt het ook precies geleverd (voor zover het binnen de “macht” van Campers Down Under ligt). Snelle reactie op vragen. De informatie vooraf, routebeschrijving/campsites etc. is perfect en helpt zeker in het maken van keuzes (en die moet je voortdurend maken als je op dat grote continent reist).
Jan en Jacqueline uit Amersfoort

Australië, mrt. 2016

Alles klopte

Zeer tevreden! Vliegreis was vermoeiend maar lekker vlot, en nergens een vertraging. Hotel bij vliegveld was fijne plek. Camper (Mighty Jackpot) stond klaar, en was een hele fijne zwerfmakker. Had er moeite mee de camper terug te brengen, had zo nog maanden kunnen doorzwerven. Deze hele reis was wat ik wilde. Toen ik jullie benaderde wist ik eigenlijk al precies wat ik wilde. Mijn duidelijke wensen en jullie ervaring hebben voor een fijn avontuur gezorgd. Alles klopte, alles was er. Genoten!
Eric uit Doetinchem
Melbourne

Nieuw-Zeeland, feb./mrt. 2016

Uitstekend geholpen

Peter en Karin hebben ons uitstekend geholpen bij het voorbereiden van onze vakantie in Nieuw-Zeeland. Ondanks dat we vrij laat waren met boeken, hadden ze nog een voor ons perfecte camper beschikbaar. De informatie tijdens de voorbereiding was erg nuttig, en als we vragen hadden, hadden we binnen mum van tijd antwoord. In de overvloed aan informatie over kamperen down under wisten Peter en Karin ons uitstekend wegwijs te maken. Hartelijk bedankt! 
Lucas en Mijke uit Haarlem
Rotorua

Nieuw-Zeeland, dec. 2015

Volgende keer weer

Wij hadden de camper via Peter en Karin geregeld. Daarnaast hebben    ze meegedacht over de vlucht. In onze persoonlijke omgeving konden we de vouchers downloaden en waren er reisvoorstellen beschikbaar met leuke tips. Zeer goede telefonische bereikbaarheid en ook op e-mails werd snel gereageerd (zelfs toen ze zelf ‘down under’ waren). Kortom, onze volgende Australië of Nieuw-Zeeland reis boeken we weer bij Campers Down Under.
Monique en Niels uit Eindhoven
Abel Tasman National Park

Australië, okt./nov. 2015

Je bent geen 'nummer'

Campers Down Under is als reisbureau uitstekend bevallen. De uitgebreide informatie vooraf, en vooral de snelheid waarmee ze reageren. En ook de kwaliteit van de dienstverlening. Je bent geen “nummer” maar echt een klant waarbij ze ook ingaan op wat jij als klant wenst en zoekt. Karin van Campers Down Under ken ik al wat langer, dus ik wist eigenlijk van tevoren wel dat alles zeer goed georganiseerd zou zijn 🙂
Matthijs en Kitty uit Utrecht

Australië, okt./nov. 2015

Klasse!

Prima reis gehad, alles tot in de puntjes geregeld. Peter Kramer heeft zijn uiterste best gedaan voor ons. Wij hebben voor onze definitieve boeking een wensenlijstje bij hem neergelegd v.w.b. de te bezoeken plaatsen. Na het nodige puzzelwerk heeft hij een reisprogramma voor ons in elkaar gezet en alle boekingen weten te regelen. Ook de keuze om een trip met AAT Kings te maken was erg goed. Perfect, klasse!! Wij hebben in zes weken zoveel gezien en meegekregen, dit was geweldig. Zie ook deze blog: blog
Con en Hielkje uit Houten
Merlbourne foto Con van Staa

Australië, apr./mei. 2015

Veel kennis, passie en ervaring

Het is een absolute aanrader om een camper te boeken via Campers Down Under. De offerteaanvraag werd razendsnel opgevolgd na het bezoeken van een beursstand. Er wordt echt meegedacht met je als reiziger en er wordt een camper voor je gezocht die past bij je reisgezelschap, wensen en budget. Goed advies over de route en het gebied. Je merkt dat er bij de mensen van Campers Down Under veel kennis, passie en ervaring zit voor reizen in Australië en dat maakt het een erg betrouwbare en vriendelijke organisatie. Kortom, een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een camper Down Under!
Anne en Maartje uit Amsterdam

Australië, mrt. 2015

Enthousiast en persoonlijk

Voor ons avontuur in Australië hebben we na flink gezoek op internet uiteindelijk gekozen voor Campers Down Under. Ze reageerden heel snel en persoonlijk  door telefonisch contact op te nemen. Het enthousiasme, de eerlijkheid en de persoonlijke benadering was voor ons uiteindelijk de reden om voor hen te kiezen. Ze hebben ons goed geadviseerd over de keuze van de camper. We wilden een niet al te dure camper, maar wel eentje die voldoende ruimte bood en met name een goed, lang bed. Dit is uiteindelijk de Cheapa 2Berth geworden welke uitstekend bevallen is.   
Nadat we eenmaal de camper geboekt hadden, werd alles duidelijk en overzichtelijk bevestigd in een eigen account, waar we tevens een zeer complete route overzicht met allerlei tips en camping adressen  terug konden vinden.  Deze hebben we gedurende onze reis veelvuldig gebruikt en gaf een fijne leidraad om ter plekke onze route verder uit te stippelen. Wat tevens erg fijn was, was de checklist voor het ophalen van de camper. Een zeer volledige lijst  met handige tips en controle vragen. Al met al hebben we een geweldige vakantie gehad. Graag zou ik weer terug willen en dan zou ik ook zeker weer een camper boeken via Campers Down Under.Peter, nogmaals bedankt voor het prettige contact en een onvergetelijke ervaring!
Debra en Christian uit Zwolle

Australië, nov. 2014

Verregaande service

Campers Down Under gaat ver in haar service; snel antwoord, meedenken over het reisplan en informatie op maat over de boeking. Die service naast een marktconforme prijs maakt dat wij anderen aan zouden raden via Campers Down Under te boeken. Dan ga je onbezorgd en goed voorbereid op vakantie in Australië!

Anne en Jurjen uit Utrecht
Back To Top