Ga naar hoofdinhoud

Camper huren in Australië

Ruim assortiment campers

Wilt u een camper huren in Australië? Bij Campers Down Under kunt u terecht voor camperhuur en heeft u de keuze uit een ruim assortiment campers en camperreizen. Van budget en wat ouder tot nieuwe en luxe campers voor uw camperreis.

Bekijk alle campers
Maui camper huren Australië

Volop vrijheid

Camper ideaal in Australië

Als u door Australië wilt reizen, is een camper de perfecte manier om vakantie te vieren. Alles bij de hand en volop vrijheid. Onderweg geniet u van een picknick met een lekker drankje uit uw eigen koelkast. En aan het eind van de dag zet u uw camper neer op de mooiste plekken in de natuur. U hoeft niet elke dag naar een hotel of restaurant te zoeken, maar kookt gezellig in uw camper of in de camp kitchens.

Britz camper

Prijzen camperhuur

Gemiddelde bestaat niet

Wat kost het nou om een camper te huren? Het is de meest gestelde vraag aan Campers Down Under. En begrijpelijk. Het is meteen ook de meest lastige vraag om te beantwoorden. Want de prijzen voor camperhuur hangen van nogal wat factoren af. De meest bepalende factor is het systeem van flextarieven: veel verhuurders bepalen wekelijks aan de hand van vraag en aanbod wat een camper moet kosten. Dat betekent dat wanneer u vroeg boekt, er nog veel aanbod is en de prijzen lager zullen zijn. Dat kan al veel geld schelen. Er zijn ook verhuurders met vaste tarieven. In dat geval wordt de basis huurprijs niet hoger als u laat boekt. Maar beschikbaarheid kan dan wel een probleem zijn en vroegboekkortingen zijn dan niet meer van toepassing.

Daarnaast speelt onder meer mee hoe lang u wilt gaan reizen, of u een nieuw of een wat ouder voertuig kiest voor uw camperreis en of er een aanbieding of vroegboekkorting van toepassing is. Het is best complex dus… Wij vertellen u er graag meer over en geven u tips hoe kosten te besparen.

Apollo campers

Waar te huur

Vrijwel alle grote plaatsen

U kunt in heel veel plaatsen in Australië een camper huren: Sydney, Brisbane, Cairns, Darwin, Broome, Alice Springs, Perth, Adelaide, Melbourne en Hobart. En u kunt de camper ophalen in de ene locatie en terugbrengen in een andere locatie. Daarvoor betaalt u een beperkte eenrichtingstoeslag.

Apollo camper

Campertypes

Van budget tot premium

  • Vrijwel elk type camper is ook in een budgetversie te huur. Budgetcampers zijn campers die net enkele jaren minder nieuw zijn en in uitstekende technische conditie verkeren. Ze worden voor lagere prijzen en met een lager eigen risico en borg verhuurd. Houd er rekening mee dat indien u besluit om een relatief goedkoop budgetvoertuig te huren, er altijd kleine onvolkomenheden aan een voertuig kunnen zijn. Niet op technisch vlak, maar met name aan het interieur en de presentatie e.d. ‘Alle waarde naar zijn geld’…..
  • Daartegenover staat de premium- of eersteklascamper. Dit zijn meestal jonge moderne campers van maximaal een jaar oud met veel comfort en kwaliteit. In het basistarief zijn veel zaken al inbegrepen.
  • En daartussen bevindt zich de middencategorie: kwaliteitscampers tussen de 1 en 3 jaar oud.

Interesse in een camperreis?

We horen graag van u

Heeft u plannen om door Australië te gaan reizen met een camper? We zien uw aanvraag voor camperhuur graag tegemoet. We helpen u met veel tips voor uw vakantie. Of u nou van Perth naar Darwin rijdt of van Sydney naar Cairns. We know the way in Australia….

Tag cloud

Volg ons op Facebook

Social media

Onze zekerheden

logo-sgr-white-background
Logo Calamiteitenfonds
Logo Aussie Specialist
Logo 100% Pure New Zealand

Andere bestemmingen

Campers Amerika
Logo Campers Canada

Nieuwsbrief

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief met relevante informatie over campers en reistips.    Back To Top