skip to Main Content

Familiebedrijf

Go Cheap campers

Go Cheap is onderdeel van Cruisin’, een Australisch familiebedrijf gevestigd in Tasmania. Deze verhuurder verhuurt uiteraard op Tasmania, maar ook aan de Oostkust van Australië: in Cairns, Brisbane en Sydney en sinds kort ook in Melbourne. Go Cheap levert een verscheidenheid aan kwaliteit budgetcampers met een persoonlijke noot.

Coronagarantie

Boek met een gerust gevoel

coronagarantie

Go Cheap biedt gunstige voorwaarden in het geval dat uw camperreis in 2021 of 2022 nog steeds bedreigd zou worden door corona.

De voorwaarden van onze coronagarantie zijn als volgt:

  • Uw reis eindigt uiterlijk 31 maart 2022 en is geboekt vóór 31 augustus 2021.
  • De coronagarantie is alleen van toepassing indien het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zes weken voor vertrek oranje of rood is voor uw bestemming,  en/of de grenzen van de bestemming gesloten zijn voor toeristen uit Nederland en/of er sprake is van een quarantaineverplichting na aankomst in Australië.
  • Bij een geel of groen reisadvies is reizen (relatief) veilig en is corona geen reden tot kosteloos annuleren.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan de coronagarantie.
  • Na het verstrijken van de termijn voor kosteloos annuleren gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden conform onze Algemene Voorwaarden.

Indien een coronagarantie van toepassing is voor uw boeking, staat dat in uw offerte en in uw boekingsbevestiging vermeld. De coronagarantie geldt niet voor omboekingen van geannuleerde reizen in 2020.

Sowieso kunt u ook uw boeking 6 weken voor vertrek zonder wijzigingskosten verplaatsen naar latere data, mocht uw reis niet door kunnen gaan i.v.m. corona. Voor de nieuwe data gelden de dan actuele tarieven.

Kwaliteit voor een lage prijs

Voordelige budgetcampers

Go Cheap heeft compacte budgetcampers voor twee personen zonder toilet en douche, tot een bestelbuscamper met toilet en douche. Maar ook verschillende vier- en zespersoonscampers. Alle campers zijn heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. Alle campers zijn tussen de 4 en 7 jaar oud (met uitzondering van de Hitop camper, die kan iets ouder zijn). Go Cheap krijgt een hogere klantwaardering dan andere verhuurders van budgetcampers.

Go Cheap Derwent

Inclusief

Wat is inbegrepen in de huur

Go Cheap heeft compacte campers voor twee personen zonder toilet en douche, tot een bestelbuscamper met toilet en douche. Maar ook verschillende vier- en zespersoonscampers. Alle campers zijn heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. Alle campers zijn tussen de 4 en 7 jaar oud.

Go Cheap Tamar

All-inclusive pakket

Maximum cover package

Bij een Go Cheap camper kunt u een Maximum Cover Package afnemen: voor een vaste prijs per dag koopt u hiermee uw eigen risico af waarmee de camper volledig is verzekerd. Ook schade aan de zogenaamde ‘overhead’ en ‘underbody’ is gedekt, wat niet bij alle verhuurders het geval is. En daarnaast zijn navigatie, een volle gasfles, campingtafel/stoelen en desgewenst kinderzitjes inbegrepen. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.

GoCheap Derwent

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Go Cheap camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Go Cheap camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden

Downloaden

Download hier de voorwaarden van Go Cheap (onderdeel van Cruisin’):   Cruisin Motorhomes huurvoorwaarden

Back To Top