Ga naar hoofdinhoud

Familiebedrijf

Go Cheap campers

Go Cheap is onderdeel van Cruisin’, een Australisch familiebedrijf gevestigd in Tasmania. Deze verhuurder verhuurt uiteraard op Tasmania, maar ook aan de Oost- en Zuidkust van Australië:

Go Cheap levert een verscheidenheid aan kwaliteit budgetcampers met een persoonlijke noot.

Go Cheap Hi Top

Kwaliteit voor een lage prijs

Voordelige budgetcampers

Go Cheap heeft compacte budgetcampers voor twee personen zonder toilet en douche, tot een bestelbuscamper met toilet en douche. Maar ook verschillende vier- en zespersoonscampers. Alle campers zijn heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. Alle campers zijn tussen de 4 en 7 jaar oud (met uitzondering van de Hitop camper, die kan iets ouder zijn). Go Cheap krijgt een hogere klantwaardering dan andere verhuurders van budgetcampers.

Go Cheap Derwent

Inclusief

Wat is inbegrepen in de huur

Go Cheap heeft compacte campers voor twee personen zonder toilet en douche, tot een bestelbuscamper met toilet en douche. Maar ook verschillende vier- en zespersoonscampers. Alle campers zijn heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. Alle campers zijn tussen de 4 en 7 jaar oud.

All-inclusive pakket

Maximum cover package

Bij een Go Cheap camper kunt u een Maximum Cover Package afnemen: voor een vaste prijs per dag koopt u hiermee uw eigen risico af waarmee de camper volledig is verzekerd. Ook schade aan de zogenaamde ‘overhead’ en ‘underbody’ is gedekt, wat niet bij alle verhuurders het geval is. En daarnaast zijn navigatie, een volle gasfles, campingtafel/stoelen en desgewenst kinderzitjes inbegrepen. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.

Go Cheap logo

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Go Cheap camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Go Cheap camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden

Bekijken

Go Cheap is onderdeel van Cruisin’ Motorhomes. Beide verhuurders hanteren dezelfde huurvoorwaarden. Bekijk de voorwaarden op de verhuurderspagina van Cruisin’ Motorhomes.

Back To Top