skip to Main Content

Premium kwaliteit campers

Maui campers

Maui beschikt over een grote en moderne campervloot van premium kwaliteit. Maui campers zijn maximaal 2 tot 2,5  jaar oud. Deze verhuurder bouwt al meer dan 60 jaar campers voor de Australische markt en investeert continu in ontwikkeling en design. Bij een Maui camper krijgt u een tablet met navigatie en een aantal handige apps mee, en een directe verbinding met het serviceteam. Deze 2 tot 6-persoonscampers kunt u ophalen in Australië in Adelaide, Hobart, Melbourne, Sydney, Brisbane, Cairns, Darwin, Broome, Alice Springs en Perth, en in Nieuw Zeeland in Auckland,  Christchurch en Queenstown.  Maui verhuurt geen 4WD campers.

Coronagarantie

Boek met een gerust gevoel

Coronagarantie

Maui biedt gunstige voorwaarden in het geval dat uw camperreis in 2021 nog steeds bedreigd zou worden door corona.

De voorwaarden van onze coronagarantie zijn als volgt:

 • Uw reis vindt plaats na 1 april 2021, eindigt uiterlijk 31 maart 2022 en is geboekt vóór 28 februari 2021.
 • De coronagarantie is alleen van toepassing indien het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zes weken voor vertrek oranje of rood is voor uw bestemming,  en/of de grenzen van de bestemming gesloten zijn voor toeristen uit Nederland en/of er sprake is van een quarantaineverplichting na aankomst in Australië of Nieuw-Zeeland.
 • Bij een geel of groen reisadvies is reizen (relatief) veilig en is corona geen reden tot kosteloos annuleren.
 • Er zijn geen kosten verbonden aan de coronagarantie.
 • Na het verstrijken van de termijn voor kosteloos annuleren gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden conform onze Algemene Voorwaarden.

Indien een coronagarantie van toepassing is voor uw boeking, staat dat in uw offerte en in uw boekingsbevestiging vermeld. De coronagarantie geldt niet voor omboekingen van geannuleerde reizen in 2020.

Sowieso kunt u ook uw boeking zonder wijzigingskosten verplaatsen naar latere data, mocht uw reis niet door kunnen gaan i.v.m. corona. Voor de nieuwe data gelden de dan actuele tarieven.

Maui Cascade

Welke camper kan ik huren?

Campertypes Maui

Maui heeft verschillende typen campers te huur. Alle campers zijn volledig ‘certified self-contained’. Dat wil zeggen dat er een toilet, douche en afvalwatertank aan boord zijn. U kunt dan vrij kamperen op de plekken waar dat is toegestaan. De meest compacte camper is het bestelbustype: de Maui Ultima. Deze camper is geschikt voor twee personen en is van alle gemakken voorzien. Er is zelfs een ingebouwde bbq aanwezig.

Daarna is er de Maui Cascade: een motorhome, maar korter en compacter dan andere grotere modellen. Er is geen alkoof boven de cabine, waardoor de camper prettiger en zuiniger rijdt. En achterin heeft u een bed met een vast matras dat met een druk op de knop boven de vaste zithoek naar beneden komt. We verhuren deze camper veel aan twee volwassenen.

Tenslotte zijn er de vier- en zespersoons motorhomes: de Maui Beach en de Maui River. Deze campers hebben wel een alkoof boven de cabine, waarin een vast bed aanwezig is. Achterin kunt u van de zithoek een tweede bed maken, en in de zespersoonsuitvoering een derde bed van de zithoek in het midden van de camper. Keuze genoeg dus!

Maui River

Inclusief

Wat is inbegrepen in de huur

Bij een Maui camper is het volgende inbegrepen in de basishuur:

 • Onbeperkt aantal kilometers
 • GST (ofwel BTW)
 • 3% Administratiekosten
 • Bed- en linnengoed: hoeslaken, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, 1 badhanddoek per persoon
 • Keukenuitrusting
 • Algemene uitrusting (stoffer en blik, bezem, emmer, brandblusser)
 • Volle gasfles
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp bij pech onderweg
 • Tablet (met GPS, handige ‘how to’-video’s voor de camper, en een app met campings, reviews en plekken voor vrij kamperen)
 • Transfer van en naar het vliegveld bij ophalen en inleveren van de camper (alleen in Nieuw-Zeeland)
 • 10% korting bij diverse campingketens

Bij sommige campers kunt u in Nieuw-Zeeland fietsen erbij huren. Vraag ons om welke campers dit gaat.

Maui River

All-inclusive pakket

Goed verzekerd

In het all-inclusive pakket van Maui is de afkoop van uw eigen risico inbegrepen, evenals dekkingen voor schade bij kantelen van het voertuig en aan de zogenaamde ‘overhead’ en ‘underbody’ van het voertuig, campingtafel en -stoelen, kinderstoelen en zelfs mobiele wifi. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.

Exclusief bij Maui

Kamperen tussen de druiven

Bij Maui camperhuur kunt u zowel in Australië als in Nieuw Zeeland een exclusief kampeerarrangement op een wijnboerderij erbij boeken. Uw arrangement is inclusief overnachting, een luxe picknickmand en een heerlijke fles wijn.

Maui Beach

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Maui camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Maui camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden

Downloaden

Back To Top