Ga naar hoofdinhoud

Premium kwaliteit campers

Maui campers

Maui beschikt over een grote en moderne campervloot van premium kwaliteit. Een Maui camper is maximaal 2 tot 2,5  jaar oud. Deze verhuurder bouwt al meer dan 60 jaar campers voor de Australische markt en investeert continu in ontwikkeling en design.

Deze 2 tot 6-persoonscampers kunt u ophalen in Australië in:

En in Nieuw Zeeland in:

Een Maui camper is een topkeuze voor uw camperreis in Australië en/of Nieuw-Zeeland!

Maui Cascade Nieuw-Zeeland

Welke camper kan ik huren?

Campertypes Maui

Maui heeft verschillende typen campers te huur. Alle campers zijn volledig ‘certified self-contained’. Dat wil zeggen dat er een toilet, douche en afvalwatertank aan boord zijn. U kunt dan vrij kamperen op de plekken waar dat is toegestaan. De meest compacte camper is het bestelbustype: de Maui Ultima. Deze camper is geschikt voor twee personen en is van alle gemakken voorzien. Er is zelfs een ingebouwde bbq aanwezig.

Op zoek naar een geschikte camper voor 2 personen en een kindje? De Maui Ultima Plus is geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind. Het verschil met de Maui Ultima is dat u in deze camper van de zithoek voorin een kinderbed kunt maken.

Daarna is er de Maui Cascade: een motorhome, maar korter en compacter dan andere grotere modellen. Er is geen alkoof boven de cabine, waardoor de camper prettiger en zuiniger rijdt. En achterin heeft u een bed met een vast matras dat met een druk op de knop boven de vaste zithoek naar beneden komt. We verhuren deze camper veel aan twee volwassenen.

Tenslotte zijn er de vier- en zespersoons motorhomes: de Maui Beach en de Maui River. Deze campers hebben wel een alkoof boven de cabine, waarin een vast bed aanwezig is. Achterin kunt u van de zithoek een tweede bed maken, en in de zespersoonsuitvoering een derde bed van de zithoek in het midden van de camper. Keuze genoeg dus!

Maui Cascade
Maui camper Nieuw-Zeeland

Praktische informatie

Ophalen van uw camper

In Nieuw-Zeeland zijn alle vestigingen van Maui alle dagen van de week geopend tussen 08.00 en 16.30 uur. U kunt uw camper ophalen tussen 08.00 en 15.30 uur. Een overnachting voordat u de camper haalt is niet verplicht, maar uiteraard wel verstandig na een intercontinentale vlucht. Houd er rekening mee dat ophaaltijden tussen 9 en 11 uur het meest populair zijn. Het kan zijn dat u dan met een wachttijd te maken krijgt. Maui verzorgt een transfer tussen het vliegveld en de vestiging.

In Australië kunnen  de openingstijden per verhuurlocatie afwijken. Bekijk bovenaan deze pagina de verschillende locaties. Net als in Nieuw-Zeeland haalt u uw camper op binnen de openingstijden (uiterlijk een uur voor sluitingstijd) en levert u uw camper in binnen de openingstijden. De verhuurder verzorgt geen transfers van en naar de vestigingen in Australië.

U kunt de camper ophalen en inleveren in verschillende locaties. Hier betaalt u een eenrichtingstoeslag voor. Ook voor het ophalen en inleveren op feestdagen betaalt u een toeslag.

U krijgt van ons een campervoucher waar alle informatie op staat die u nodig heeft voor het ophalen en inleveren van de camper.

Maui camper Nieuw-Zeeland

Praktische informatie

Inleveren van uw camper

U levert uw camper in binnen dezelfde openingstijden als hierboven aangegeven. U dient de camper in dezelfde conditie in te leveren zoals u deze heeft opgehaald. Dat wil zeggen schoon, met een volle brandstoftank en met een gevulde gasfles. Daarnaast moet ook de buitenkant van de camper worden schoongemaakt, als deze zo vies is dat niet kan worden vastgesteld of er schade is.

In Nieuw-Zeeland betaalt u bij het inleveren van uw camper een zogenaamde Road User Charge Recovery Fee, een soort wegenbelasting voor dieselvoertuigen. Dit wordt afgerekend a.d.h.v. het aantal kilometers dat u gereden heeft. U kunt dit bedrag vooraf afkopen met het Express Return Pack (zie hieronder onder ‘overige extra’s).

Camper rijden in Nieuw-Zeeland

Praktische informatie

Bestuurders

Een camper van Maui kunt u rijden als u 21 jaar of ouder bent en in het bezit bent van een geldig B rijbewijs. Extra bestuurders moeten aanwezig zijn bij het ophalen van de camper. Alleen dan is elke bestuurder verzekerd. Voor extra bestuurders worden extra kosten in rekening gebracht (tenzij u kiest voor het all-inclusive pakket, zie hieronder). De hoofdbestuurder moet een creditcard bij zich hebben.

Maui River

Verzekering

Wat is verzekerd?

Bij Maui is de camperhuur inclusief een basis casco- en aansprakelijkheidsverzekering voor 1 bestuurder. Bij het ophalen van de camper betaalt u altijd een borg van $ 7.500 plus creditcardkosten. De borg krijgt u uiteraard terug als u de camper schoon, op tijd en zonder schade inlevert.

U kunt het eigen risico verlagen middels een zogenaamd all-inclusive pakket (Inclusive Pack). Hiermee verlaagt u de borg en dus het eigen risico niet alleen tot $ 0, maar zijn ook het navullen van de gasfles, de toeslag voor een extra bestuurder, campingtafel en –stoelen, baby/kinderautostoel, zitverhoger, wissel van bed- en linnengoed bij elke vestiging onderweg en een kacheltje (indien nodig) inbegrepen. Daarnaast is ook de dekking voor schade bij kantelen van het voertuig en aan de zogenaamde ‘overhead’ en ‘underbody’ van het voertuig inbegrepen. Zonder dit pakket zijn deze schades altijd uitgesloten van dekking. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.

Maui River

Inclusief

Inbegrepen in de huur

Bij een Maui camper is het volgende inbegrepen in de basishuur:

 • Onbeperkt aantal kilometers
 • GST (ofwel BTW)
 • 3% Administratiekosten
 • Bed- en linnengoed: hoeslaken, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, 1 badhanddoek per persoon
 • Keukenuitrusting
 • Algemene uitrusting (stoffer en blik, bezem, emmer, brandblusser)
 • Volle gasfles
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp bij pech onderweg
 • Transfer van en naar het vliegveld bij ophalen en inleveren van de camper (alleen in Nieuw-Zeeland)

Bij sommige campers kunt u in Nieuw-Zeeland fietsen erbij huren. Vraag ons om welke campers dit gaat.

Camperhuur uitbreiden

Overige extra's

Naast het all-inclusive pakket (zie hierboven) kunt u nog de volgende zaken toevoegen aan uw camperhuur:

 • Express Return Pack: snel inleveren van uw camper zonder controles, legen van uw afvalwatertank en toilet (niet in alle vestigingen), navullen van de gasfles. In Nieuw-Zeeland is ook de Wegenbelasting in begrepen in dit extra pakket.
 • Bij Maui camperhuur kunt u zowel in Australië als in Nieuw Zeeland een exclusief kampeerarrangement op een wijnboerderij erbij boeken. Uw arrangement is inclusief overnachting, een luxe picknickmand en een heerlijke fles wijn.
Maui Beach

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Maui camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Maui camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden

Downloaden

Back To Top