skip to Main Content

Aantrekkelijk geprijsd

Britz camper

Bij Britz huurt u tegen een aantrekkelijke prijs een 2WD of een 4WD camper. Het aantal modellen is ruim en van uitstekende kwaliteit. Deze campers kunt u ophalen in een groot aantal depots in Australië, namelijk in Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Sydney en Perth. En in Nieuw Zeeland in Auckland,  Christchurch en Queenstown. Bij Britz camperhuur krijgt u een tablet met navigatie en een aantal handige apps mee, en een directe verbinding met het serviceteam.

Britz Frontier Nieuw-Zeeland

Ruime keuze campers

2WD en 4WD campers

Britz heeft maar liefst acht verschillende 2WD campers. De kleinste types zijn voor twee personen en hebben in Australië geen toilet of douche aan boord (in Nieuw-Zeeland wel een toilet). Dit zijn de Britz Hitop en Britz Voyager (deze is zelfs geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen). De middenklasse is de bestelbuscamper met draaibare stoelen en een extra tafel voorin: de Britz Venturer en Venturer Plus. Bij de Plus uitvoering kunt u een extra bed opmaken voor een kind. Een klasse groter is de Britz Discovery: een ruime camper voor 2 tot 4 personen met een ruime zithoek en elektrisch bed achterin. In de allergrootste klasse vindt u de motorhomes met alkoof boven de cabine: de vierpersoons Britz Explorer en de zespersoons Britz Frontier en Britz Vista.

Ook voor 4WD campers kunt u bij deze verhuurder terecht (alleen in Australië). Zo zijn er de Britz Safari Landcruiser met tent op het dak, de Britz Outback met een losse tent en de Britz Scout waarin u binnen slaapt.

De campers zijn maximaal 4 jaar oud in Australië en maximaal 5 jaar in Nieuw-Zeeland. Ze kunnen worden opgehaald en teruggebracht in Australië in Hobart, Sydney, Melbourne, Adelaide, Alice Springs, Perth, Broome, Darwin, Cairns en Brisbane, en in Nieuw Zeeland in Auckland, Christchurch en Queenstown. Niet alle typen voertuigen kunnen in alle locaties opgehaald worden.

In Nieuw-Zeeland zijn zelfs de kleinste Britz campers zogenaamd ‘certified self-contained’, wat betekent dat ze een (porta potti) toilet en een afvalwatertank hebben, zodat u vrij kunt kamperen.

Britz camper keuken

Inclusief

Wat is inbegrepen in de huur

Bij een Britz camper is het volgende inbegrepen in de basishuur:

 • Onbeperkt aantal kilometers (voor 4WD campers is dit beperkt tot 300 km per dag)
 • GST (ofwel BTW)
 • 3% Administratiekosten
 • Bed- en linnengoed: hoeslaken, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, 1 badhanddoek per persoon
 • Volle gasfles
 • Keukenuitrusting
 • Algemene uitrusting (stoffer en blik, bezem, emmer, brandblusser)
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp bij pech onderweg
 • Tablet (met GPS, handige ‘how to’-video’s voor de camper, en een app met campings, reviews en plekken voor vrij kamperen)
 • Transfer van en naar het vliegveld bij ophalen en inleveren van de camper (alleen in Nieuw-Zeeland)
 • 10% korting bij diverse campingketens
Britz Frontier

All-inclusive pakket

Goed verzekerd

Een Britz camper is 0 t/m 4 jaar oud in Australië en 0 t/m 5 jaar oud in Nieuw-Zeeland. Een deel van de vloot bestaat (meestal) uit voormalige Maui campers (deze campers zijn minimaal 2 tot 2,5 jaar oud) en een deel wordt speciaal voor Britz gebouwd. Een Britz camper is zeer compleet met het all-inclusive pakket. Zelfs de zogenaamde ‘overhead’, ‘underbody’ en schade bij kantelen van uw voertuig zijn verzekerd. Dat is zeker niet bij alle verhuurders het geval! Daarnaast zijn ook campingtafel en -stoelen, kinderstoelen en zelfs mobiele wifi inbegrepen. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Britz camperhuur? Wij zien uw aanvraag dan graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Britz camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden

Downloaden

Back To Top