Ga naar hoofdinhoud
SGR koffertracker winactie

WINACTIE SGR: MAAK KANS OP EEN KOFFERTRACKER

Boek voor 30 juni 2023 een reis bij Campers Down Under (aangesloten bij SGR) en neem deel aan de SGR winactie en maak kans op een koffertracker.
Lees meer
Brug Fitzroy Kimberley region

BRUG NIET BEGAANBAAR IN WEST AUSTRALIË: ALLEEN 4WD

In de Kimberley regio in West Australië heeft cyclone Ellie afgelopen januari schade aangericht. Tussen Broome en Halls Creek is de brug bij Fitzroy River Crossing niet meer begaanbaar. In het meest gunstige geval is deze oversteek eind maart weer begaanbaar, echter enkel met een 4WD.
Lees meer
Ferry Nieuw Zeeland | Campers Down Under

RESERVEER JE FERRY IN NIEUW ZEELAND OP TIJD

Het is raadzaam om ferry overtochten met je camper tussen Wellington (Noordereiland) en Picton (Zuidereiland) op tijd te boeken. Veel eerder dan voorheen. Dat heeft allerlei oorzaken, zoals schepen die vanwege onderhoud uit de vaart zijn genomen, waardoor er minder boten varen.
Lees meer
road closed nieuw zeeland

Camperreis NIEUW ZEELAND NA DE CYCLOON

Cycloon Gabrielle heeft op het Noordereiland van Nieuw Zeeland in februari 2023 flinke schade aangericht. Als je hier binnenkort naar toe reist, zul je dit vast nog wel zien. Echter, er kan wel gewoon gereisd worden. Je kan ten alle tijden de actuele bereikbaarheid van de bezienswaardigheden die jij wilt bezoeken in de gaten via de Nieuw Zeelandse journey planner. 
Lees meer

Nieuwe luxe Hitop campers van Apollo

Twee nieuwe luxe Hitop modellen van Apollo Australië: de Hitop Ultra en de Euro Mini.
Lees meer
McRent Urban Plus

Nieuwe verhuurder Nieuw Zeeland: Mc Rent

Ons camperaanbod in Nieuw Zeeland is uitgebreid met campers van Mc Rent.
Lees meer

Prijs gewonnen! Beste kleinschalige reisorganisatie

Campers Down Under BV heeft eind 2019 de prijs heeft gewonnen van beste kleinschalige reisorganisatie van Nederland! Nog steeds worden de diensten gewaardeerd met een 9.3.
Lees meer
Vulkanisme-Nieuw Zeeland

Belangrijk nieuws Nieuw-Zeeland!

De Nieuw-Zeelandse overheid voert dit jaar twee belangrijke wijzigingen in voor toeristen die het land bezoeken: u heeft straks een ETA nodig en betaalt een toeristentoeslag.
Lees meer

Reis Brisbane-Cairns op video

Een van onze klanten heeft een mooie reis gemaakt met een Apollo camper tussen Brisbane…

Lees meer
Back To Top