Ga naar hoofdinhoud

Aanvullend op camperhuur

Excursies in Nieuw-Zeeland

Aanvullend op de huur van uw camper kan Campers Down Under ook excursies van kwalitatief hoogstaande en betrouwbare leveranciers voor u boeken. Dat scheelt u gezoek en tijd ter plaatse en u bent verzekerd van een ticket. Hieronder laten we u enkele voorbeelden zien, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Als u ons uw interesses aangeeft, nemen we graag een aantal excursie-opties mee in uw reisvoorstel.

Hiking

Onvergetelijke ervaring

Voor een onvergetelijke outdoorervaring kunnen we een-of meerdaagse wandeltochten voor u regelen. De gids neemt u mee de natuur in, naar plekken waar u zelf niet zo snel komt. Regenwoud, gletsjers, bergen, vulkanen, meren, rivieren… alles kan. Tochten met kajakken, kamperen bij het kampvuur, de grotten in, de mogelijkheden zijn legio. Maar ook zonder gids is het mogelijk om meerdaagse huttentochten te maken op beide eilanden.

Marlborough Sounds

Wandelen of fietsen

De Queen Charlotte Track is een prachtige route die u kunt wandelen of fietsen met een mountain bike. Of ga kajakken in de prachtige Marlborough Sounds op het puntje van het Zuidereiland. De gids zorgt voor een veilige tocht, laat u de mooiste plekken zien én verzorgt uw snacks en lunch.

Milford Sound

Ontdek de fjorden per boot

De wonderschone Milford Sound ontbreekt eigenlijk bij niemand op hun reis in Nieuw-Zeeland. De prachtige fjorden kunt u het best verkennen met een boottocht. Dat kan een tocht van een halve of hele dag zijn. Maar ook met overnachting behoort tot de mogelijkheden, compleet met hot tub op het dek en de optie om te gaan kajakken vanaf de boot. We zoeken graag een boottocht die bij uw wensen past.

iets meer adrenaline

skydiven of river rafting

Als u iets meer avontuur zoekt of een thrill-seeker bent, dan is er keuze zat in Nieuw-Zeeland. Wat dacht u van wild water raften in Rotorua, skydiven in Queenstown, caving in de Waitomo Glowworm Caves of snelheid maken in een jetboat bij Hanmer Springs? Veel excursies kunt u ter plekke boeken, maar wij kijken graag of we vooraf korting voor u kunnen regelen.

Back To Top