Skip to content

Aanvullend op camperhuur

Excursies in Australië

Aanvullend op de huur van uw camper kan Campers Down Under ook excursies van kwalitatief hoogstaande en betrouwbare leveranciers voor u boeken. Dat scheelt u gezoek en tijd ter plaatse en u bent verzekerd van een ticket. Hieronder laten we u enkele voorbeelden zien, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Als u ons uw interesses aangeeft, nemen we graag een aantal excursie-opties mee in uw reisvoorstel.

Vanuit Adelaide

Zwemmen met dolfijnen

Omdat er in de baai bij Glenelg duizenden dolfijnen zwemmen, krijgt u bij deze excursie zelfs een geld terug-garantie. U gaat met een grote catamaran het water op en komt in aanraking met de vrolijke en nieuwsgierige dolfijnen in hun natuurlijke omgeving.
Whitsunday Islands

De Whitsundays

Dagcruises

Vanuit Airlie Beach (Queensland) heeft u de keuze uit een selectie van fantastische cruises naar de Whitsundays en Great Barrier Reef. Zeilen met een catamaran naar het prachtige Whitehaven Beach, snorkelen en de onderwaterwereld bekijken, een dag naar Hamilton Island, het zijn maar een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden voor een- of meerdaagse cruises.
Excursie Ayers Rock

Red Centre

Vanuit de lucht

De rode woestijn, Uluru en de Kata Tjuta formaties kunt u het best ervaren vanuit de lucht. Met de helikopter voor 15 minuten tot meer dan 3 uur. Of maak een prachtige ballonvlucht vanuit Alice Springs en zie de kangoeroes springen in de rode woestijn.
Brisbane by bicycle

Brisbane

Op de fiets

Ontdek Brisbane op de fiets met een lokale gids die u natuurlijk van alles vertelt over de stad en meeneemt naar bezienswaardigheden. Maar u ook laat zien waar de leukste barretjes en restaurants zijn. Dat is nog eens een leuke authentieke manier om een stad te ontdekken! Alleen een fiets huren en de stad zelfstandig ontdekken kan natuurlijk ook.
Cape Tribulation

Vanuit Cairns of Port Douglas

Jungle Tours

Deze excursie brengt u in een airconditioned busje met een lokale gids naar The Rainforest Habitat Wildlife Sanctuary, u gaat varen op de Daintree River om te zoeken naar krokodillen en andere dieren, en u gaat naar Cape Tribulation Beach waar het oudste regenwoud ter wereld de Great Barrier Reef ontmoet. Een aanrader kunnen we uit eigen ervaring zeggen!
Flinders Ranges 4WD

Flinders Ranges

Met een 4WD

De Flinders Ranges lenen zich uitstekend voor een dagtour met een 4WD. Maar dat gaat wat lastig als u met een 2WD camper op pad bent…. Denk dan eens aan een 4WD halve dag- of dagexcursie met een lokale gids. Wij hebben genoten van deze excursie en de kennis van de gids.
Back To Top