Skip to content

Combineren met camperhuur

Hotelovernachtingen

Voordat u uw camper ophaalt, adviseren wij u eerst een nacht in een hotel te verblijven. Het is niet verplicht, maar vergeet niet dat u een lange reis heeft gemaakt en dat vermoeidheid u parten kan spelen. Direct met uw camper aan de linkerzijde van de weg gaan rijden, is niet altijd verstandig. Bovendien neemt u alle informatie die u van de verhuurder krijgt, beter in u op als u uitgerust bent. Als u toch uw camper direct wilt ophalen, adviseren wij u maximaal 100 km te rijden de eerste dag en naar een camping niet ver van het verhuurdepot te gaan.

En misschien wilt u eerst een paar dagen de stad van uw bestemming bekijken, voordat u met uw camper eropuit trekt, of juist aan het eind van uw reis. Dan is een hotel een prima uitvalsbasis.

Jumeira Rotana Dubai

Kwaliteit voor een goede prijs

Stopover hotels

Ook hotels voor uw tussenbestemming  kunnen we aan uw reis toevoegen. We selecteren de hotels op basis van een goede prijs/kwaliteit-verhouding, ligging en de feedback van andere gasten.
Afhankelijk van uw wensen selecteren we een hotel in de gewenste prijsklasse (3 tot 5 sterren). En bieden we u een hotel in het centrum van de stad, net iets daarbuiten maar met goede openbaar vervoerverbindingen, in de omgeving van de luchthaven, of aan het strand.
Fitzroy Island Resort

WHADAYAWANT?

Accommodaties Australië en Nieuw-Zeeland

Zowel in Australië als in Nieuw-Zeeland zoeken wij graag een geschikte accommodatie voor u. Van hotelketens, bed & breakfast accomodaties, appartementen tot kleinere hotels met een eigen, persoonlijke stijl.  En zoekt u een accommodatie met zwembad, sauna of fitnessruimte? Of heeft u een voorkeur voor een locatie in het centrum van een stad of dichtbij het vliegveld? Geef ons uw wensen door, dan gaan we voor u aan de slag.
Back To Top