skip to Main Content

Voor een kleiner budget

Mighty campers

Mighty is de verhuurder voor de reiziger met een kleiner budget. De Mighty campers zijn gemiddeld wat ouder, maar worden uitstekend onderhouden en zijn zeer compleet uitgerust. Er zijn verschillende typen campers beschikbaar voor 2 tot 6 personen. Een Mighty camper mag dan wel een budgetcamper zijn, maar u krijgt wel een tablet met navigatie en een aantal handige apps mee, en een directe verbinding met het serviceteam. En net zoals Maui en Britz campers (die tot hetzelfde moederbedrijf horen), is een Mighty camper meer dan uitstekend verzekerd. Mighty heeft verhuurlocaties in Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Cairns, Darwin, Melbourne, Sydney en Perth. En in Nieuw-Zeeland in Auckland, Christchurch en Queenstown.

Coronagarantie

Boek met een gerust gevoel

Coronagarantie

Mighty biedt gunstige voorwaarden in het geval dat uw camperreis in 2021 of 2022 nog steeds bedreigd zou worden door corona.

De voorwaarden van onze coronagarantie zijn als volgt:

 • Uw reis eindigt uiterlijk 31 maart 2022 en is geboekt vóór 31 augustus 2021.
 • De coronagarantie is alleen van toepassing indien het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zes weken voor vertrek oranje of rood is voor uw bestemming,  en/of de grenzen van de bestemming gesloten zijn voor toeristen uit Nederland of België en/of er sprake is van een quarantaineverplichting na aankomst in Australië of Nieuw-Zeeland.
 • Bij een geel of groen reisadvies is reizen (relatief) veilig en is corona geen reden tot kosteloos annuleren.
 • Er zijn geen kosten verbonden aan de coronagarantie.
 • Na het verstrijken van de termijn voor kosteloos annuleren gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden conform onze Algemene Voorwaarden.

Indien een coronagarantie van toepassing is voor uw boeking, staat dat in uw offerte en in uw boekingsbevestiging vermeld. De coronagarantie geldt niet voor omboekingen van geannuleerde reizen in 2020.

Sowieso kunt u ook uw boeking 6 weken voor vertrek zonder wijzigingskosten verplaatsen naar latere data, mocht uw reis niet door kunnen gaan i.v.m. corona. Voor de nieuwe data gelden de dan actuele tarieven.

Mighty Highball

Typen campers

Van klein tot groot

Mighty verhuurt verschillende typen campers. Het begint met de tweepersoons Highball camper, een zogenaamde Hitop camper zonder toilet/douche. Dan is er de Double Down, een vergelijkbaar type voor vier personen (al zouden we dat niet aanraden…). Voor twee personen met meer ruimte, comfort en toilet/douche is er de Deuce (en de Deuce Plus waarin zelfs nog een kind mee kan).

Maar ook voor de grotere motorhomes met alkoof en toilet/douche kunt u bij Mighty terecht. De Double Up is een vierpersoons motorhome en de Big Six een zespersoons motorhome.

Voor de Highball en Double Down hoeft de bestuurder geen 21 jaar te zijn, deze worden verhuurd vanaf 18 jaar. Voor alle andere campers geldt wel een vereiste van een minimumleeftijd van 21 jaar.

Mighty Deuce

All-inclusive pakket

Goed verzekerd

In het all-inclusive pakket van Mighty is de afkoop van uw eigen risico inbegrepen, evenals dekkingen voor schade bij kantelen van het voertuig en aan de zogenaamde ‘overhead’ en ‘underbody’ van het voertuig, campingtafel en -stoelen, kinderstoelen en zelfs mobiele wifi. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.

Inclusief

Wat is inbegrepen in de huur

Bij een Mighty camper is het volgende inbegrepen in de basishuur:

 • Onbeperkt aantal kilometers
 • GST (ofwel BTW)
 • 3% Administratiekosten
 • Bed- en linnengoed: hoeslaken, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, 1 badhanddoek per persoon
 • Keukenuitrusting
 • Algemene uitrusting (stoffer en blik, bezem, emmer, brandblusser)
 • Volle gasfles
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp bij pech onderweg
 • Tablet (met GPS, handige ‘how to’-video’s voor de camper, en een app met campings, reviews en plekken voor vrij kamperen)
 • Transfer van en naar het vliegveld bij ophalen en inleveren van de camper (alleen in Nieuw-Zeeland)
 • 10% korting bij diverse campingketens
Mighty Double Up

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Mighty camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Mighty camper voor uw traject en reisperiode.

Mighty Double Down

Huurvoorwaarden

Downloaden

Back To Top