Ga naar hoofdinhoud

Jong en jong van geest

Jucy campers

Voor jongeren en degenen die jong van geest zijn is er de Jucy camper in Australië en Nieuw-Zeeland: een aantrekkelijk geprijsde camper van maximaal 10 jaar oud. De groen en paars gekleurde campers zijn goed herkenbaar op de weg.

Jucy Rentals heeft in Australië verhuurlocaties in:

 • Cairns
 • Brisbane
 • Melbourne
 • Sydney
 • Adelaide

En in Nieuw-Zeeland in:

Jucy Condo

Fijn voor uw budget

Welke camper past het beste?

Bij Jucy kunt u verschillende typen campers huren: van een ‘slaapauto’ de Cabana, tot kleine campers waarin u niet kunt staan zoals de Coaster en de Compass, tot de wat luxere voertuigen met stahoogte, zoals de Condo en de Chaser.

Staar u niet blind op de relatief lage prijzen van Jucy. Ons advies is goed te kijken welke camper het beste past bij uw reis. In welk seizoen gaat u reizen, met hoeveel personen, zijn daar ook kinderen bij, wilt u vrij kunnen kamperen? Allemaal zaken die een rol spelen bij de camperkeuze. We adviseren u daar graag over.

Dan nog een tip: boek Jucy vroeg! Vanwege de relatief lage prijzen, zijn ze sneller dan andere verhuurders uitverkocht voor de populaire types. Dat geldt vooral voor Nieuw-Zeeland.

Jucy Condo kaart lezen

Praktische informatie

Ophalen van de camper

In Nieuw-Zeeland zijn alle vestigingen van Jucy alle dagen van de week geopend tussen 08.30 en 16.00 uur. U kunt uw camper ophalen tussen 08.30 en 15.00 uur. Een overnachting voordat u de camper haalt is niet verplicht, maar uiteraard wel verstandig na een intercontinentale vlucht. Houd er rekening mee dat ophaaltijden tussen 9 en 11 uur het meest populair zijn. Het kan zijn dat u dan met een wachttijd te maken krijgt. Jucy verzorgt binnen kantooruren een gratis transfer tussen het vliegveld en de vestiging.

In Australië zijn de openingsdata en -tijden per locatie verschillend:

 • Brisbane, Cairns, Melbourne, Sydney: hele jaar alle dagen van de week geopend
 • Adelaide: geopend van maandag t/m zaterdag

De meeste vestigingen zijn gesloten op eerste en tweede Kerstdag en op 1 januari.

Net als in Nieuw-Zeeland haalt u uw camper op binnen de openingstijden (uiterlijk een uur voor sluitingstijd). De verhuurder verzorgt geen transfers van en naar de vestigingen in Australië.

U kunt de camper ophalen en inleveren in verschillende locaties. Hier betaalt u een eenrichtingstoeslag voor. Bij sommige locaties is ook nog een locatie toeslag van toepassing.

U krijgt van ons een campervoucher waar alle informatie op staat die u nodig heeft voor het ophalen en inleveren van de camper.

Jucy Chaser Nieuw-Zeeland

Praktische informatie

Inleveren van de camper

U levert uw camper in binnen dezelfde openingstijden als hierboven aangegeven. U dient de camper in dezelfde conditie in te leveren zoals u deze heeft opgehaald. Dat wil zeggen schoon, met een volle brandstoftank en met een gevulde gasfles. Daarnaast moet ook de buitenkant van de camper worden schoongemaakt, als deze zo vies is dat niet kan worden vastgesteld of er schade is.

Jucy Champ

Praktische informatie

Bestuurders

Een camper van Jucy kunt u al rijden als u 18 jaar of ouder bent en in het bezit bent van een geldig B rijbewijs. Extra bestuurders moeten aanwezig zijn bij het ophalen van de camper. Alleen dan is elke bestuurder verzekerd. Voor extra bestuurders worden een extra toeslag in rekening gebracht. De hoofdbestuurder moet een creditcard bij zich hebben. Een internationaal rijbewijs is niet verplicht. Let op: de politie kan wel om een internationaal rijbewijs vragen.

Jucy NZ

Verzekering

Wat is verzekerd?

Bij Jucy is de camperhuur inclusief een basis casco- en aansprakelijkheidsverzekering voor 1 bestuurder. Bij het ophalen van de camper betaalt u altijd een borg van $ 3.000 – 5.000 plus creditcardkosten. De borg krijgt u uiteraard terug als u de camper schoon, op tijd en zonder schade inlevert.

Bij een Jucy camper kunt u een Stress Free verzekeringspakket afnemen: voor een vaste prijs per dag is alle schade gedekt, inclusief schade aan banden en ruiten, schade aan zijkant, voor- en achterkant, en ongelukken waarbij geen andere voertuigen zijn betrokken. Daarnaast is uw eigen risico afgekocht tot $ 0. U betaalt maximaal 50 dagen voor het verzekeringspakket. Met het iets duurdere Stress Free Plus pakket is ook kantelen van het voertuig verzekerd, evenals schade aan het dak. Navigatie en een campingtafel en -stoelen zijn dan ook inbegrepen.

Jucy Champ

Inclusief

Wat is inbegrepen in de huur

Bij een Jucy camper is het volgende inbegrepen in de basishuur:

 • Onbeperkt aantal kilometers
 • GST (ofwel BTW)
 • 1 bestuurder
 • Bed- en linnengoed: hoeslaken, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, 1 badhanddoek per persoon
 • Keukenuitrusting
 • Algemene uitrusting (stoffer en blik, bezem, emmer, brandblusser)
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp bij pech onderweg
 • Transfer van en naar het vliegveld bij ophalen en inleveren van de camper (alleen in Nieuw-Zeeland)
Jucy camper

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Jucy camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Jucy camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden

Downloaden

Tag cloud

Volg ons op Facebook

Social media

Onze zekerheden

logo-sgr-white-background
Logo Calamiteitenfonds
Logo Aussie Specialist
Logo 100% Pure New Zealand

Andere bestemmingen

Campers Amerika
Logo Campers Canada

Nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief met relevante informatie over campers en reistips.  Back To Top