skip to Main Content

Jong en jong van geest

Jucy campers

Voor jongeren en degenen die jong van geest zijn is er de Jucy camper, een aantrekkelijk geprijsde camper van maximaal 10 jaar oud. De groen en paars gekleurde campers zijn goed herkenbaar op de wegen van Australië en Nieuw-Zeeland. Jucy Rentals heeft verhuurlocaties in Cairns, Brisbane, Gold Coast, Melbourne, Sydney en Adelaide En in Nieuw-Zeeland in Auckland, Wellington, Christchurch en Queenstown.

Bij Jucy is de minimale leeftijd voor een bestuurder 18 jaar.

jucy-condo

Fijn voor uw budget

Welke camper past het beste?

Bij Jucy kunt u verschillende typen campers huren: van een ‘slaapauto’ de Cabana, tot kleine campers waarin u niet kunt staan zoals de Coaster en de Compass, tot de wat luxere voertuigen met stahoogte, zoals de Condo en de Chaser.

Staar u niet blind op de relatief lage prijzen van Jucy. Ons advies is goed te kijken welke camper het beste past bij uw reis. In welk seizoen gaat u reizen, met hoeveel personen, zijn daar ook kinderen bij, wilt u vrij kunnen kamperen? Allemaal zaken die een rol spelen bij de camperkeuze. We adviseren u daar graag over.

Dan nog een tip: boek Jucy vroeg! Vanwege de relatief lage prijzen, zijn ze sneller dan andere verhuurders uitverkocht voor de populaire types. Dat geldt vooral voor Nieuw-Zeeland.

Jucy Champ

Inclusief

Wat is inbegrepen in de huur

Bij een Jucy camper is het volgende inbegrepen in de basishuur:

  • Onbeperkt aantal kilometers
  • GST (ofwel BTW)
  • Eenrichtingstoeslag (alleen in Australië, bij 21 dagen huur of meer)
  • Bed- en linnengoed: hoeslaken, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, 1 badhanddoek per persoon
  • Keukenuitrusting
  • Algemene uitrusting (stoffer en blik, bezem, emmer, brandblusser)
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp bij pech onderweg
  • Transfer van en naar het vliegveld bij ophalen en inleveren van de camper (alleen in Nieuw-Zeeland, soms ook in Australië)
Jucy NZ

All-inclusive pakket

Stress-free

Bij een Jucy camper kunt u een Stress Free verzekeringspakket afnemen: voor een vaste prijs per dag is alle schade gedekt, inclusief schade aan banden en ruiten, schade aan onderzijde, en ongelukken waarbij geen andere voertuigen zijn betrokken. U betaalt maximaal 50 dagen voor het verzekeringspakket.

Bij campers die op diesel rijden, betaalt u in Nieuw-Zeeland wegenbelasting. Daarvoor heeft Jucy een Stress Free Plus pakket. Hierin zijn ook de wegenbelasting en andere extra’s inbegrepen.

Jucy camper

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Jucy camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Jucy camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden

Downloaden

Back To Top