skip to Main Content

Familiebedrijf

Cruisin' campers

Cruisin’ is een Australisch familiebedrijf gevestigd in Tasmania. Deze verhuurder verhuurt uiteraard op Tasmania, maar ook aan de Oostkust van Australië: in Cairns, Brisbane en Sydney en sinds kort ook in Melbourne. Cruisin’ levert een verscheidenheid aan kwaliteit campers met een persoonlijke noot. Omdat het een familiebedrijf is met eigen campers, is er veel aandacht voor service en kwaliteit.

Coronagarantie

Boek met een gerust gevoel

Coronagarantie

Cruisin’ biedt gunstige voorwaarden in het geval dat uw camperreis in 2021 nog steeds bedreigd zou worden door corona.

De voorwaarden van onze coronagarantie zijn als volgt:

 • Uw reis vindt plaats na 1 april 2021, eindigt uiterlijk 31 maart 2022 en is geboekt vóór 30 april 2021.
 • De coronagarantie is alleen van toepassing indien het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zes weken voor vertrek oranje of rood is voor uw bestemming,  en/of de grenzen van de bestemming gesloten zijn voor toeristen uit Nederland en/of er sprake is van een quarantaineverplichting na aankomst in Australië.
 • Bij een geel of groen reisadvies is reizen (relatief) veilig en is corona geen reden tot kosteloos annuleren.
 • Er zijn geen kosten verbonden aan de coronagarantie.
 • Na het verstrijken van de termijn voor kosteloos annuleren gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden conform onze Algemene Voorwaarden.

Indien een coronagarantie van toepassing is voor uw boeking, staat dat in uw offerte en in uw boekingsbevestiging vermeld. De coronagarantie geldt niet voor omboekingen van geannuleerde reizen in 2020.

Sowieso kunt u ook uw boeking zonder wijzigingskosten verplaatsen naar latere data, mocht uw reis niet door kunnen gaan i.v.m. corona. Voor de nieuwe data gelden de dan actuele tarieven.

Cruisin' Deluxe

Maximaal 4 jaar oud

Campers met topkwaliteit

Cruisin’ heeft compacte campers voor twee personen zonder toilet en douche, tot een bestelbuscamper met toilet en douche. Maar ook verschillende vier- en zespersoonscampers. Alle campers zijn heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. Alle campers zijn maximaal 4 jaar oud, met uitzondering van de Deluxe camper die maximaal 2 jaar oud is. Ook de Sandpiper (de enige bestelbuscamper met vast bed!) is maximaal 2,5 jaar oud.

Cruisin Adventurer

Inclusief

Wat is inbegrepen in de huur

Bij een Cruisin’ camper is het volgende inbegrepen in de basishuur:

 • Onbeperkt aantal kilometers
 • GST (ofwel BTW)
 • 3% Administratiekosten
 • Bed- en linnengoed: hoeslaken, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, 1 badhanddoek per persoon
 • Keukenuitrusting
 • Algemene uitrusting (stoffer en blik, bezem, emmer, brandblusser)
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp bij pech onderweg
 • Toeslag voor een extra bestuurder
 • Eenrichtingstoeslag (bij 21 dagen huur of meer; vanaf 1 april 2020 is dit niet meer inbegrepen)
 • Wegenatlas
Cruisin' Hitop

All-inclusive pakket

Maximum cover package

Bij een Cruisin’ camper kunt u een Maximum Cover Package afnemen: voor een vaste prijs per dag koopt u hiermee uw eigen risico af waarmee de camper volledig is verzekerd. Deze verzekering is inclusief schade aan de zogenaamde ‘overhead’ en ‘underbody’, wat niet bij alle  verhuurders het geval is. En daarnaast zijn navigatie, een volle gasfles, campingtafel/stoelen en desgewenst kinderzitjes inbegrepen. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.

Logo Cruisin

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Cruisin’ camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Cruisin’ camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden

Downloaden

Download hier de voorwaarden van Cruisin’:  

Cruisin’ huurvoorwaarden voor huur t/m 31 maart 2021

Back To Top