Ga naar hoofdinhoud

Familiebedrijf

Cruisin' campers

Cruisin’ is een Australisch familiebedrijf gevestigd in Tasmania. Een Cruisin’ camper huurt u uiteraard op Tasmania, maar ook aan de Oostkust van Australië. U kunt terecht in een van de volgende verhuurlocaties:

Cruisin’ levert een verscheidenheid aan kwaliteit campers met een persoonlijke noot. Omdat het een familiebedrijf is met eigen campers, is er veel aandacht voor service en kwaliteit.

Huur een Cruisin’ camper met kwaliteit voor uw camperreis in Australië!

Cruisin' Deluxe

Maximaal 4 jaar oud

Campers met topkwaliteit

Cruisin’ heeft compacte campers voor twee personen zonder toilet en douche, tot een bestelbuscamper met toilet en douche. Maar ook verschillende vier- en zespersoonscampers. Alle campers zijn heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. Alle campers zijn maximaal 4 jaar oud, met uitzondering van de campers Deluxe voor 4 personen en de Deluxe voor 6 personen die maximaal 2,5 jaar oud is.

Cruisin' Sandpiper camper

Praktische informatie

Ophalen en inleveren

Alle vestigingen van Cruisin’ zijn van maandag t/m vrijdag geopend tussen 08.00 en 16.30 uur en op zaterdag tussen 08.00 en 13.00 uur. U haalt de camper op binnen deze openingstijden, uiterlijk een uur voor sluitingstijd. Hetzelfde geldt voor het inleveren van de camper. U dient de camper in dezelfde conditie in te leveren zoals u deze heeft opgehaald. Dat wil zeggen schoon en met een volle brandstoftank. Daarnaast moet ook de buitenkant van de camper worden schoongemaakt, als deze zo vies is dat niet kan worden vastgesteld of er schade is.

Cruisin’ biedt geen transfers van en naar de vestigingen. U dient zelf voor uw vervoer te zorgen middels bijvoorbeeld een taxi.

U kunt de camper ophalen en inleveren in verschillende locaties. Hier betaalt u een eenrichtingstoeslag voor.

U krijgt van ons een campervoucher waar alle informatie op staat die u nodig heeft voor het ophalen en inleveren van de camper.

Cruisin Hitop

Praktische informatie

Bestuurders

Een Cruisin’ camper in Australië kunt u rijden als u 21 jaar of ouder bent (maximaal 79 jaar) en in het bezit bent van een geldig B rijbewijs. Extra bestuurders moeten aanwezig zijn bij het ophalen van de camper. Alleen dan is elke bestuurder verzekerd. Voor extra bestuurders worden geen extra kosten in rekening gebracht. De hoofdbestuurder moet een creditcard bij zich hebben.

Cruisin Hitop

Verzekering

Wat is verzekerd?

Bij Cruisin’ is de camperhuur inclusief een basis casco- en aansprakelijkheidsverzekering voor 1 bestuurder. Bij het ophalen van de camper betaalt u een borg van $ 7.500 plus creditcardkosten. De borg krijgt u uiteraard terug als u de camper schoon, op tijd en zonder schade inlevert. Voor de kleinere campers bedraagt de borg $ 5.000.

Bij een Cruisin’ camper kunt u een Maximum Cover Package afnemen: voor een vaste prijs per dag koopt u hiermee uw eigen risico af waarmee de camper volledig is verzekerd. Er wordt dan ook geen borg ingehouden van uw creditcard. Deze verzekering is inclusief schade aan de zogenaamde ‘overhead’ en ‘underbody’, wat niet bij alle  verhuurders het geval is. En daarnaast zijn navigatie, een volle gasfles, campingtafel/stoelen en desgewenst kinderzitjes inbegrepen. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.

Cruisin' 4 Berth Adventurer

Inclusief

Wat is inbegrepen in de huur

Bij een Cruisin’ camper is het volgende inbegrepen in de basishuur:

  • Onbeperkt aantal kilometers
  • GST (ofwel BTW)
  • 3% Administratiekosten
  • Bed- en linnengoed: hoeslaken, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, 1 badhanddoek per persoon
  • Keukenuitrusting
  • Algemene uitrusting (stoffer en blik, bezem, emmer, brandblusser)
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp bij pech onderweg
  • Toeslag voor een extra bestuurder
  • Eenrichtingstoeslag (bij 21 dagen huur of meer; vanaf 1 april 2020 is dit niet meer inbegrepen)
  • Wegenatlas
Logo Cruisin

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Cruisin’ camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Cruisin’ camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden

Downloaden

Download hier de voorwaarden van Cruisin’:  

Cruisin’ huurvoorwaarden 2023-2024

Back To Top