skip to Main Content

Apollo campers

Betaalbare kwaliteit

Apollo is van oorsprong een Australisch familiebedrijf dat gestart is in 1985. Apollo ontwikkelt en bouwt de campers zelf in hun eigen fabriek. Deze verhuurder staat voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Coronagarantie

Boek met een gerust gevoel

Coronagarantie

Apollo biedt gunstige voorwaarden in het geval dat uw camperreis in 2021 nog steeds bedreigd zou worden door corona.

De voorwaarden van onze coronagarantie zijn als volgt:

 • Uw reis vindt plaats na 1 april 2021, eindigt uiterlijk 31 maart 2023 en is geboekt vóór 30 april 2021.
 • De coronagarantie is alleen van toepassing indien het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken 6 weken voor vertrek oranje of rood is voor uw bestemming of het land van uw tussenstop,  en/of de grenzen van de (tussen)bestemming gesloten zijn voor toeristen uit Nederland en/of er sprake is van een quarantaineverplichting na aankomst in uw bestemming of uw tussenstop.
 • Bij een geel of groen reisadvies is reizen (relatief) veilig en is corona geen reden tot kosteloos annuleren.
 • Er zijn geen kosten verbonden aan de coronagarantie.
 • Na het verstrijken van de termijn voor kosteloos annuleren gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden conform onze Algemene Voorwaarden.

Indien een coronagarantie van toepassing is voor uw boeking, staat dat in uw offerte en in uw boekingsbevestiging vermeld. De coronagarantie geldt niet voor omboekingen van geannuleerde reizen in 2020.

Sowieso kunt u ook uw boeking zonder wijzigingskosten verplaatsen naar latere data, mocht uw reis niet door kunnen gaan i.v.m. corona. Voor de nieuwe data gelden de dan actuele tarieven.

Apollo Euro Star
Apollo Hitop Nieuw-Zeeland

Maximaal 3 jaar oud

Veel campertypes

Apollo campers zijn er in veel types: zo zijn er acht 2WD’s en drie 4WD’s. De kleinste camper is de Apollo Hitop voor 2 personen: compact en zonder toilet/douche. Een soortgelijke camper voor 2 volwassenen en 2 kinderen is de Endeavour. De Apollo Vivid heeft eveneens geen toilet, maar kan een hele geschikte keuze zijn als u wat meer low budget wilt reizen.

Als u met 2 personen reist en u vindt wat meer ruimte en een toilet aan boord prettig, dan is de Euro Tourer zeer geschikt. Deze camper komt in twee uitvoeringen voor: met en zonder extra zitje voorin.

Voor gezinnen met kinderen heeft Apollo de keuze uit maar liefst 4 verschillende typen voertuigen: de kleinste is de Euro Camper, dan de Euro Star met elektrisch bed achterin, de Euro Slider met uitschuifbaar woongedeelte (alleen in Australië) en de grootste, de zespersoons Euro Deluxe.

Als u van de gebaande paden af wilt en gravelwegen wilt rijden, heeft u een 4WD camper nodig (alleen te huur in Australië). Daarvan heeft Apollo ook verschillende modellen in de vloot: de Trailfinder met pop-up dak, de Adventure Camper waar u ook binnenin slaapt, de Overlander met een tent op het dak en de X-Terrain met zelfs twee tenten op het dak.

De campers zijn maximaal 3 jaar oud en kunnen worden opgehaald en teruggebracht in Australië in Hobart, Sydney, Melbourne, Adelaide, Alice Springs, Perth, Broome, Darwin, Cairns en Brisbane, en in Nieuw Zeeland in Auckland en Christchurch. Niet alle typen voertuigen kunnen in alle locaties opgehaald worden.

Apollo Eurotourer

Inclusief

Wat is inbegrepen in de huur

Bij een Apollo camper is het volgende inbegrepen in de basishuur:

 • Onbeperkt aantal kilometers (voor 4WD campers is dit beperkt tot 300 km per dag)
 • GST (ofwel BTW)
 • 3% Administratiekosten
 • Bed- en linnengoed: hoeslaken, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, 1 badhanddoek per persoon
 • Keukenuitrusting
 • Algemene uitrusting (stoffer en blik, bezem, emmer, brandblusser)
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp bij pech onderweg
 • Toeslag voor een extra bestuurder
 • Transfer van en naar het vliegveld bij ophalen en inleveren van de camper (alleen in Nieuw-Zeeland)
 • 10% korting bij diverse campingketens
Apollo Euro Tourer

All-inclusive pakket

Value Pack

Bij een Apollo camper kunt u een Value Pack afnemen: voor een vaste prijs per dag koopt u hiermee uw eigen risico af, en zijn campingtafel/stoelen, een volle gasfles en desgewenst kinderzitjes inbegrepen. Er wordt geen borg ingehouden en de volgende cascoschades zijn verzekerd: de zogenaamde ‘overhead’ en ‘underbody’, en banden en voorruit. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.

campers-apollo

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Apollo camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Apollo camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden

Downloaden

Back To Top