Ga naar hoofdinhoud

G'day in Australië

AUSTRALIË IS EEN VAN DE MOOISTE VAKANTIEBESTEMMINGEN TER WERELD. DE VEELZIJDIGHEID VAN DIT LAND IS ONGEKEND: VAN DE WOESTE EN RUIGE NATUUR TOT SCHITTERENDE STRANDEN, VAN BRUISENDE WERELDSTEDEN TOT AFGELEGEN DORPJES IN DE OUTBACK. AUSTRALIË HEEFT HET ALLEMAAL VOOR UW CAMPERREIS.

Australië

BESTE REISTIJD

Nieuws

BEKIJK RECENT NIEUWS

Inspiratie

GROOTS AUSTRALIË

Australië

DE DIEREN

Onze populairste camperroutes

Gibb-River-Road
Perth – Broome
Route
Ontdek het ruige Australië vanuit Perth. Het Westen is een stuk onherbergzamer en dunner bevolkt dan het Oosten, maar o zo prachtig...
Lees meer
Kakadu-Australië
Noord Australië – Darwin
Route
Een camperreis vanuit Darwin brengt je in het grootste park van Australië: Kakadu. Bezoek ook Litchfield en de Katherine Gorge. Allemaal even mooi!
Lees meer
Tasmania
Tasmanië
Route
Een camperreis op Tasmanië is zeer afwisselend. Start in Hobart (leuke stad!) en bezoek bijvoorbeeld Cradle Mountain en de beroemde Wineglass Bay.
Lees meer

Rijden in Australië

Men rijdt links, kangoeroes springen zo de weg op en tijdens de ‘Wet’ veranderen droge beekjes in kolkende rivieren. Rijden in Australië is net even anders….

Eten en drinken

Australiërs eten veel vlees en houden van een goede Aussie bbq. Hun favoriete drank is bier, maar er worden ook zeer goede wijnen geproduceerd.

De taal

Het Australisch Engels dat ‘strine’ wordt genoemd, kent een eigen accent en woorden die in het Engels of Amerikaans niet voorkomen.

Back To Top