Ga naar hoofdinhoud

Het Campers Down Under team

We delen graag onze ervaringen

Maak kennis met het Campers Down Under team! We zijn benieuwd naar je reisplannen voor Australië en Nieuw-Zeeland en helpen je graag. Lees meer over onze werkwijze.

Peter Kramer

Reisadviseur en financiën

Peter Kramer - Campers Down Under

Peter Kramer is uw persoonlijke reisadviseur. Hij blijft uw aanspreekpunt van begin tot eind, voor al uw vragen. Of het nu gaat over de camper, de route, de planning, de vlucht of wat dan ook met uw reis te maken heeft. Daarnaast verwerkt Peter alle betalingen, zorgt hij dat alle reisonderdelen op tijd betaald worden aan onze leveranciers en zorgt hij dat ons bedrijf financieel gezond blijft.

Als reisadviseur spreek ik veel verschillende mensen met allemaal andere reisplannen en specifieke wensen. Ik deel graag onze uitgebreide ervaringen in beide landen wat soms ver kan gaan. Het is maar net welke informatie er nodig is om de reis zo goed mogelijk samen voor te bereiden natuurlijk. Soms kan het nodig zijn de plannen wat bij te sturen. Daar help ik graag bij!

Karin Kramer

Eigenaar en vliegende keep

Karin Kramer - Campers Down Under

Karin Kramer heeft Campers Down Under opgericht en is naast eigenaar vliegende keep in het team. Karin maakt offertes, maar houdt zich ook bezig met marketing en communicatie, de website, de contacten met onze leveranciers en de kwaliteit van onze processen, zodat u altijd top bediend wordt.

We zijn ons bedrijf gestart vanuit een liefde voor Australië en Nieuw-Zeeland en plezier in het reizen per camper. Nog steeds ben ik elke dag benieuwd welke aanvragen we ontvangen hebben en welke reisplannen onze klanten hebben. Niks is leuker dan die reis perfect te kunnen invullen zodat je meer dan tevreden terug kan kijken op een fantastische reis. Dat blijf ik met veel plezier doen!

Leonore Romijn

administratie

Leonore Romijn - Campers Down Under

Na boeking zult u waarschijnlijk contact hebben met Leonore Romijn. Leonore zorgt ervoor dat uw boeking perfect klopt, dat uw dossier gevuld wordt met vele documenten zoals checklists, vouchers en routesuggesties, en dat eventuele aanvullende vragen en wensen opgepakt worden.

Als administratief medewerker ben ik betrokken bij bijna elke boeking. Ik vind het altijd erg leuk om de enthousiaste reisplannen van onze klanten te lezen en een bijdrage te kunnen leveren aan een memorabele reis. Van het controleren van de boekingen, het beantwoorden van vragen tot en met het boeken van excursies. Als onze klanten kunnen genieten van een onbezorgde reis ben ik tevreden. Leuk ook om te zien dat veel klanten meerdere keren bij ons terugkomen met een nieuw reisplan!

Martine Angelier

Marketeer

Martine DownUnder

Martine Angelier verzorgt als marketeer onder meer onze websites, nieuwsbrieven, social media kanalen en de voorbereiding van beurzen waar we aan deelnemen. Daarnaast ondersteunt ze Larissa bij haar productmanagement taken. Dat ook Martine veel reiservaring heeft, komt goed van pas!

Mijn werk bij Campers Down Under is zo leuk dat ik met regelmaat vergeet dat het werk is! Ik kan met passie en plezier schrijven over mijn grootste hobby: reizen. Ik probeer iedereen die er voor open staat te enthousiasmeren om ook de schoonheid en diversiteit van de wereld te ontdekken en het gevoel van vrijheid en ruimte te ervaren. Wat heb ik genoten van mijn reizen in Nieuw Zeeland en Australië. Ik gun het iedereen te genieten van alles wat Australië en Nieuw Zeeland te bieden heeft: van prachtige fjorden, gletsjers, vulkanen en pinguïns tot prachtige zandstranden, mooie koraalriffen en kangoeroes, koala’s en krokodillen. Gelukkig kan ik potentiële klanten met een gerust hart Campers Down Under aanbevelen want ik ervaar elke dag met hoeveel passie en nauwkeurigheid mijn collega’s onze klanten bedienen en hoeveel enthousiaste reacties wij terugkrijgen van onze klanten na hun camperreis.

Mirjam Brands

administratie

Mirjam Brands - Campers Down Under

Na boeking kunt u ook contact hebben met Mirjam Brands. Mirjam zorgt er samen met Leonore voor dat uw boeking perfect klopt, dat uw dossier gevuld wordt met vele documenten zoals checklists, vouchers en routesuggesties, en dat eventuele aanvullende vragen en wensen opgepakt worden.

Ernst Stronkhorst

reisadviseur

Ernst Stronkhorst - Campers Down Under

Ernst Stronkhorst is uw persoonlijke reisadviseur. Zijn uitgebreide ervaringen in met name Nieuw-Zeeland komen goed van pas! Ernst bespreekt uw reisplannen en wensen met u, geeft advies waar nodig en stelt dan uw persoonlijke offerte samen.

Luuk van Diermen

reisadviseur

Luuk van Diermen - Campers Down Under

Ook Luuk van Diermen is uw persoonlijke reisadviseur. Luuk deelt zijn kennis vanuit zijn reiservaringen in Australië en Nieuw-Zeeland en heeft veel handige tips. Nadat de reisplannen besproken zijn, maakt Luuk een offerte op maat voor u.

Larissa Pronk

Productmanager

Larissa Pronk - Campers Down Under

Larissa Pronk is onze productmanager. Zij onderhoudt het contact met onze leveranciers en zorgt er onder andere voor dat de inhoud van onze website actueel blijft, dat nieuwe campermodellen worden toegevoegd en oude modellen die uit de vloot gaan bij verhuurders worden verwijderd, dat de prijzen in onze zoekmodule elke week correct zijn en dat bijvoorbeeld nieuwe verhuurlocaties worden toegevoegd.

Tag cloud

Volg ons op Facebook

Social media

Onze zekerheden

logo-sgr-white-background
Logo Calamiteitenfonds
Logo Aussie Specialist
Logo 100% Pure New Zealand

Andere bestemmingen

Campers Amerika
Logo Campers Canada

Nieuwsbrief

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief met relevante informatie over campers en reistips.    Back To Top