Skip to content

Camper huren in Nieuw-Zeeland

Ruim assortiment campers

Wilt u een camper huren in Nieuw-Zeeland? Bij Campers Down Under kunt u terecht voor camperhuur en heeft u de keuze uit een ruim assortiment campers en camperreizen. Van budget en wat ouder tot nieuwe en luxe campers.

Bekijk alle campers
Camper huren Nieuw-Zeeland

Volop vrijheid

Perfect met een camper

Een camperreis door Nieuw-Zeeland? Natuurlijk is een camper de perfecte manier om vakantie te vieren. Alles bij de hand en volop vrijheid. Onderweg geniet u van een picknick met een lekker drankje uit uw eigen koelkast. En aan het eind van de dag zet u uw campervan of motorhome neer op de mooiste plekken in de natuur. U hoeft niet elke dag naar een hotel of restaurant te zoeken, maar kookt gezellig in uw camper of in de camp kitchens.

Camp kitchen

Prijzen camperhuur

Gemiddelde bestaat niet

Wat kost het nou om een camper te huren? Het is de meest gestelde vraag aan Campers Down Under. En begrijpelijk. Het is meteen ook de meest lastige vraag om te beantwoorden. Want de prijzen voor camperhuur hangen van nogal wat factoren af. De meest bepalende factor is het systeem van flextarieven: verhuurders bepalen wekelijks aan de hand van vraag en aanbod wat een camper moet kosten. Dat betekent dat wanneer u vroeg boekt, er nog veel aanbod is en de prijzen lager zullen zijn. Dat kan al veel geld schelen. Daarnaast speelt onder meer mee hoe lang u wilt gaan reizen, of u een nieuwe of een wat ouder voertuig kiest voor uw camperreis en of er een aanbieding van toepassing is. Wij vertellen u er graag meer over en geven u tips hoe kosten te besparen.

Apollo campers

Waar te huur

Op beide eilanden

In Nieuw-Zeeland kunt u op beide eilanden een campervan of motorhome ophalen en inleveren: in Auckland, Wellington, Christchurch en Queenstown. Alle verhuurders zijn sowieso in Auckland en Christchurch gevestigd. In Welllington vindt u alleen Jucy. In Queenstown alleen Jucy, Britz, Maui en Mighty. Afhankelijk van het seizoen betaalt u een toeslag als u de camper ergens anders terugbrengt.

Cheapa Endeavour budgetcamper

Campertypes

Van budget tot premium

  • Vrijwel elk type camper is ook in een budgetversie te huur: budgetcampers zijn campers die net enkele jaren minder nieuw zijn en in uitstekende technische conditie verkeren, maar voor veel lagere prijzen en lager eigen risico en borg verhuurd worden. Houd er rekening mee dat indien u besluit om een relatief goedkoop budgetvoertuig te huren, er altijd kleine onvolkomenheden aan een voertuig kunnen zijn. Niet op technisch vlak, maar met name aan het interieur en de presentatie e.d. ‘Alle waarde naar zijn geld’…..
  • Daartegenover staat de premium- of eersteklascamper. Dit zijn meestal jonge moderne campers van maximaal een jaar oud met veel comfort en kwaliteit. In het basistarief zijn veel zaken al inbegrepen.
  • En daartussen bevindt zich de middencategorie: kwaliteitscampers tussen de 1 en 3 jaar oud.
Apollo Hitop Nieuw-Zeeland

Interesse in een camperreis?

We horen graag van u

Heeft u plannen om in Nieuw-Zeeland te gaan reizen met een camper? Wij zijn specialist voor camperhuur in Australië en Nieuw-Zeeland en hebben een zeer ruime ervaring in camperreizen. We zien uw aanvraag graag tegemoet!

Back To Top