Ga naar hoofdinhoud

Stopover

Kort verblijf op uw tussenbestemming

Ziet u op tegen de lange vlucht naar Down Under? Veel mensen kiezen ervoor om hun tussenstop uit te breiden met een stopover. Dat wil zeggen dat u een of meer dagen verblijft op uw tussenbestemming voordat u doorvliegt naar uw eindbestemming. U relaxt in een luxe hotel in Azië of het Midden-Oosten en komt uitgerust aan in Australië of Nieuw-Zeeland.

Wennen aan andere tijdzone

Mogelijkheden genoeg

In Azië en het Midden-Oosten zijn er genoeg mogelijkheden voor een stopover. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden deze optie (bijna) gratis aan, waardoor uw vliegticket naar Australië of Nieuw-Zeeland niet (veel) duurder wordt. En het voordeel is dat u alvast went aan een andere tijdzone. Het is zelfs mogelijk om een tussenstop te maken in Noord-Amerika. Via Campers Down Under regelt u uw stopover met verblijf eenvoudig en krijgt u tips over de bezienswaardigheden en ‘things to do’ op uw tussenbestemming.

Tips

Visum en inentingen

  • Vergeet niet na te kijken wat de paspoort-, visa- en vaccinatieregelingen zijn van het land waar u een tussenstop wilt maken.
  • Net als voor Australië en Nieuw-Zeeland, gelden ook in bijvoorbeeld de Aziatische landen regels voor wat u wel en niet mag invoeren.

Mocht u er niet helemaal uitkomen, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.

Meer informatie

Ons stopoverprogramma

Meer weten over het stopover programma van Campers Down Under? Klik dan hieronder op een van de stopoverlocaties.

Bali

Bangkok

Dubai

Hongkong

Kuala Lumpur

Singapore

Bovenstaand overzicht is gebaseerd op wat in de meeste gevallen geboekt wordt, vooral vanwege passende vluchtschema’s. Maar ook bijvoorbeeld Tokio, Los Angeles of Johannesburg behoren tot de mogelijkheden. Wij zijn daarin flexibel en denken graag met u mee.

Back To Top