skip to Main Content

Gerenommeerde maatschappijen

Zonder stress een goed vliegticket

Campers Down Under koopt voor u vluchten in tegen touroperator-tarieven bij gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Als u uw ticket bij ons combineert met camperhuur, stemmen wij uw vluchten precies af op de start en het einde van uw camperhuur. Zo kunt u uw reis zonder stress op uw gemak plannen.

Lees hieronder meer over de luchtvaartmaatschappijen die wij aanbieden. En kijk hier voor binnenlandse vluchten.

Flying kangaroo

Qantas

Qantas, bijgenaamd de ‘flying kangaroo’, is de oudste en grootste binnenlandse en internationale luchtvaartmaatschappij van Australië. Qantas behoort tot de veiligste en qua service beste maatschappijen ter wereld. Als Charlie Babbitt in de film Rain Man samen met zijn broer wil vliegen, wil Raymond niet mee. Hij noemt alle ongelukken met de luchtvaartmaatschappijen op waarmee ze zouden kunnen vliegen. Charlie vraagt Raymond of er dan wel een maatschappij is die nooit is gecrasht. Daarop antwoordt Raymond: “Qantas never crashed”. Inderdaad heeft Qantas nooit een fataal ongeluk gehad met een straalvliegtuig.

Qantas werkt zeer nauw samen met Emirates en British Airways. Ze kunnen elkaars vluchten gebruiken en zo bijvoorbeeld stoppen inDubai en daarna rechtstreeks doorvliegen naar Australië. Andere mogelijkheden zijn te stoppen in Singapore, HongkongBangkok en Kuala Lumpur.

Het uitgebreide binnenlandse netwerk van vliegverbindingen sluit goed aan op de internationale vluchten. In sommige steden wordt met een aparte Qantas terminal gewerkt, bijvoorbeeld in Sydney, Melbourne en Brisbane.

Jetstar Airways is de budget dochter van Qantas.

Topservice

Singapore Airlines

Singapore Airlines is een moderne luchtvaartmaatschappij uit Singapore met jonge vliegtuigen. Qua service en veiligheden behoren ze tot de beste maatschappijen ter wereld.

Singapore Airlines heeft non-stop vluchten tussen Amsterdam en Singapore en non-stop vluchten vanuit Singapore naar uw eindbestemming in Australië of Nieuw-Zeeland. Ze bieden de snelste verbinding tussen Amsterdam en Sydney in slechts 20.55 uur.

Singapore Airlines is de enige maatschappij met een directe vlucht tussen Singapore en Christchurch. Ze voeren geen binnenlandse vluchten in Australië uit en vliegen ook niet tussen Australië en Nieuw-Zeeland.

Aan boord bij Singapore Airlines bent u altijd van een aangename en comfortabele reis verzekerd. De service die internationaal als zeer goed staat aangeschreven, de overvloed aan entertainment op uw eigen videoscherm en de heerlijke gerechten die tijdens de reis worden geserveerd door de Singapore Girl zullen uw reis beslist korter doen lijken.

Uw stopover doet u uiteraard in Singapore.

Innovatief

Air New Zealand

Air New Zealand wordt al vele jaren erkend als luchtvaartmaatschappij met de beste en meest innovatieve in-flight service in de wereld. Begin 2012 werd Air New Zealand voor de derde keer op een rij bekroond met de prestigieuze ATW “Airline of the Year’ award. Air New Zealand voert ‘one-stop’ vluchten uit naar Nieuw-Zeeland. In de Pacific Class (Economy Class) zijn recentelijk alle stoelen vervangen door moderne ruimere stoelen met verstelbare hoofdsteunen en voetenbank.

Alle vluchten naar Nieuw-Zeeland vertrekken dagelijks vanaf Londen via Los Angeles. Alle vliegtickets vanuit Londen zijn inclusief doorverbindingen naar Wellington en Christchurch.

Een van de grootste

Cathay Pacific

Cathay Pacific is gevestigd in Hongkong en vliegt dagelijks non-stop vanaf Amsterdam naar Hongkong. Daarvandaan zijn er uitstekende verbindingen naar de grote steden in Australië en Nieuw-Zeeland. Cathay Pacific is uitgegroeid tot een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en heeft een uitgebreide maaltijdkeuze en prima service aan boord.

Op de heenweg van Amsterdam naar Cairns, Brisbane, Adelaide en Perth in Australië en naar Auckland/Christchurch in Nieuw-Zeeland heeft u een overstaptijd van een hele dag in Hong Kong. Uw bagage wordt doorgelabeld en u heeft de gelegenheid om met de trein in ca. 23 minuten naar het centrum van de stad te gaan. Lees meer over deze tussenstop. Als u naar Sydney en Melbourne vliegt zijn er aansluitende verbindingen met een overstaptijd van circa 2 uur. Op de terugweg van Australië en Nieuw-Zeeland naar Amsterdam sluiten de meeste vluchten, met een overstap van circa 2 uur, goed op elkaar aan.

Nieuwe toestellen

Emirates

Emirates is een luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten en vliegt op Dubai. Ze beschikken over ultramoderne vliegtuigen en zijn sterk groeiende. De toewijding om de reis van de klant onvergetelijk te maken, heeft hen al meer dan 400 awards opgeleverd sinds de oprichting in 1985. Emirates vliegt twee keer per dag vanuit Amsterdam naar Dubai.

Snelst groeiend

Etihad Airways

Etihad is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten en vliegt op Abu Dhabi. Ze zijn gestart in 2003 en momenteel de snelst groeiende maatschappij.  Etihad heeft speciaal opgeleide Flying Nanny’s in dienst. Ze zorgen voor een extra paar handen, of het nu gaat om kinderen klaar te maken om te slapen, hen bezig te houden of eenvoudigweg advies en steun te bieden aan ouders. En ze hebben spelletjes voor de kinderen. Deze luchtvaartmaatschappij is bijzonder gastvrij en spreekt niet voor niks over gasten i.p.v. passagiers.

Back To Top