Skip to content

Spectaculair

Gevarieerde landschappen

Dat de natuur Down Under werkelijk adembenemend is, hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. U orienteert zich niet voor niks op een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland. Maar welke keuzes maakt u? De nationale parken, bergen, stranden, de Outback, regenwouden, meren, eilanden, alles is even mooi….Zeker als u voor het eerst Down Under reist, helpen we u graag keuzes te maken en uw route zo te plannen dat u een goede eerste indruk van de spectaculaire natuur krijgt.

Remarkable Rocks Kangaroo Island

Enorme diversiteit

Natuur in Australië

Australië is al bijna 50 miljoen jaar een zelfstandig continent. Landschappen, planten en dieren hebben zich daardoor op een unieke en bijzondere manier kunnen ontwikkelen. De enorme diversiteit aan landschappen en een unieke flora en fauna is nergens anders ter wereld te vinden. Ter inspiratie kunt u meer lezen over Australië en haar prachtige natuur.

Cathedral Cove

Zo prachtig...

Natuur in Nieuw-Zeeland

Een derde van Nieuw-Zeeland is beschermd in (nationale) parken en reservaten. Zowel op het Noorder- als het Zuidereiland komt u ogen tekort voor de enorme variatie aan landschappen. Veel mensen beschouwen Zeeland als het land met de mooiste natuur ter wereld. Besneeuwde bergen, gletsjers, wilde rivieren, vulkanen, spuitende geisers, kokende modderpoelen, regenwouden en schitterende zandstranden….. ook hier zult u keuzes moeten maken. Want hoewel Nieuw-Zeeland natuurlijk aanzienlijk kleiner is dan Australië, kunt u hier meerdere vakanties doorbrengen en nog lang niet alles gezien hebben. Ter inspiratie kunt u meer lezen over Nieuw-Zeeland en haar prachtige natuur.

Back To Top