skip to Main Content

Bij uw vliegticket kunt u bij Campers Down Under een Flight Care verzekering afsluiten. Voor een geringe premie bent u dan gedekt tegen een onverwachte vertraging of annulering van uw vlucht en krijgt u een vastgestelde uitkering. Ook als de vertraging of annulering buiten de schuld om is gebeurd van de luchtvaartmaatschappij.

Flight Care Verzekering

Met de EU Regel EU261/2004 wordt van luchtvaartmaatschappijen geëist dat zij hun passagiers compenseren voor vluchtvertraging of vluchtannulering, wanneer de reden voor vertraging of annulering door toedoen van de luchtvaartmaatschappij is ontstaan. Helaas kent de EU261/2004 regel veel uitzonderingen, waardoor de maatschappij de klant in principe niet hoeft te compenseren. Van alle vertragingen van 3 uur of langer heeft de passagier slechts in 4 van de 10 gevallen daadwerkelijk recht op een vergoeding van de maatschappij.

Onze Flight Care verzekering kent geen uitzonderingen. Als uw vlucht is vertraagd met meer dan 3 uur, dan compenseren wij u, ongeacht de reden voor vertraging. Daarnaast, veel claimbureaus die dergelijke verzoeken afhandelen, rekenen een administratievergoeding en claimen tot wel 40% van de totale claimsom. Met de Flight Care verzekering ontvangt u waar u recht op hebt tegen een geringe premie.

Voordelen

  • U hoeft niet eindeloos te claimen. Onze agent voor vliegtickets start pro-actief het claim-proces.
  • Met de Flight Care Verzekering ontvangt u 100% van de compensatie voor het ongemak van de vertraging en annulering.
  • Lage premie, volledige uitkering. Anders dan bij claimbureaus die hoge kosten rekenen en een bedrag inhouden van de uitkering.
  • Snelle uitkering en voldoet aan de EU261 regeling.
Back To Top