skip to Main Content

Europees aandoende vloot

Let's Go campers

Let’s Go heeft een moderne vloot van campers die veel  meer Europees aandoen dan de campers van andere verhuurders in Australië. Deze verhuurder verhuurt campers aan de Oostkust van Australië: in Cairns, Brisbane en Sydney, aan de Zuidkust in Melbourne en Adelaide, en daarnaast ook in het Westen in Perth en in het Noorden in Darwin. Let’s Go levert een verscheidenheid aan kwaliteit campers met een uitgebreid servicenetwerk door heel Australië.

Coronagarantie

Boek met een gerust gevoel

coronagarantie

Let’s Go biedt gunstige voorwaarden in het geval dat uw camperreis in 2021 of 2022 nog steeds bedreigd zou worden door corona.

De voorwaarden van onze coronagarantie zijn als volgt:

 • Uw reis eindigt uiterlijk 31 maart 2023 en is geboekt vóór 31 augustus 2021.
 • De coronagarantie is alleen van toepassing indien het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zes weken voor vertrek oranje of rood is voor uw bestemming,  en/of de grenzen van de bestemming gesloten zijn voor toeristen uit Nederland en/of er sprake is van een quarantaineverplichting na aankomst in Australië.
 • Bij een geel of groen reisadvies is reizen (relatief) veilig en is corona geen reden tot kosteloos annuleren.
 • Er zijn geen kosten verbonden aan de coronagarantie.
 • Na het verstrijken van de termijn voor kosteloos annuleren gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden conform onze Algemene Voorwaarden.

Indien een coronagarantie van toepassing is voor uw boeking, staat dat in uw offerte en in uw boekingsbevestiging vermeld. De coronagarantie geldt niet voor omboekingen van geannuleerde reizen in 2020.

Sowieso kunt u ook uw boeking 6 weken voor vertrek zonder wijzigingskosten verplaatsen naar latere data, mocht uw reis niet door kunnen gaan i.v.m. corona. Voor de nieuwe data gelden de dan actuele tarieven.

Let's Go Conquest Royale

Voldoende keuze voor iedereen

Ruime campers

Let’s Go heeft compacte Hitop campers voor twee personen zonder toilet en douche: de Hitop 2 Berth en de Hitop 3 Berth. De 3 Berth heeft bovenin een extra bed voor een kind ouder dan 7 jaar. Daarna komen de bestelbuscampers met toilet en douche: compact en makkelijk te rijden, maar wel met alle gemakken aan boord. Zo zijn er de 2+1 Escape voor 2 volwassenen en 1 kind (maar bij voorkeur voor 2 volwassenen), de 2+1 berth Wanderer en de 2+1 Berth Wanderer Deluxe, beide voor 2 volwassenen en 1 kind. Het verschil tussen de Wanderer en de Wanderer Deluxe is dat de Deluxe uitvoering draaibare stoelen en een extra tafel voorin heeft, waardoor u het bed achterin opgemaakt kunt laten. Uniek bij Let’s Go is dat ze ook compacte motorhomes hebben voor 2 of 3 personen: de 2 Berth Voyager, 2 Berth Voyager Deluxe en de Cruiser 3 Berth. Het verschil tussen de Voyager en de Voyager Deluxe is dat de Deluxe een vast hefbed boven de zithoek heeft. Zo heeft u zowel een ruime zithoek als een vast ruim bed. Tenslotte zijn er de motorhomes voor 4 tot 6 personen: de Conquest Royale 4 Berth voor 4 personen met zelfs een slide-out voor meer ruimte op de camping en de Conquest 6 Berth voor 6 personen.

Alle campers zijn heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. De voertuigen doen veel meer Europees aan dan die van de andere verhuurders in Australië en zijn echt luxe uitgevoerd. Alle campers zijn tussen de 0 en 3 jaar oud.

Let's Go 3 Berth Cruiser

Unieke voordelen

Fietsen en boodschappen

Naast het feit dat Let’s Go jonge en luxe campers biedt, zijn er nog meer unieke voordelen bij een Let’s Go camper.

 • Let’s Go is de enige verhuurder in Australië waarbij u fietsen bij de camper kunt huren (alleen bij de motorhomes).
 • U kunt al boodschappen laten bezorgen bij het ophalen van de camper via Coles Online. Zo is uw camper al bevoorraad en kunt u direct op weg naar uw eerste bestemming!
 • Let’s Go rekent geen creditcardkosten over extra items die u ter plekke bij boekt.
Let's Go Hitop

Inclusief

Wat is inbegrepen in de huur

Bij een Let’s Go camper is het volgende inbegrepen in de basishuur:

 • Onbeperkt aantal kilometers
 • GST (ofwel BTW)
 • Aansprakelijkheidsdekking jegens derden
 • Schadedekking voor de zogenaamde ‘overhead’ en ‘underbody’ met een eigen risico van AU$ 6.000
 • 3% Administratiekosten
 • Bed- en linnengoed: hoeslaken, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, 1 badhanddoek per persoon
 • Keukenuitrusting
 • Algemene uitrusting (stoffer en blik, bezem, emmer, brandblusser)
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp bij pech onderweg
 • Toeslag voor een extra bestuurder
 • Volle gasfles
 • Campingtafel en -stoelen
 • Wegenkaarten

In de basishuur zijn schades aan het interieur en aan banden en voorruit niet gedekt.

Let's Go Conquest Royale

All-inclusive pakket

Platinum package

Bij de camper kunt u een Platinum Package afnemen: voor een vaste prijs per dag koopt u hiermee uw eigen risico af tot $ 0. En daarnaast zijn navigatie, een volle gasfles, verzekering van schade aan voorruit (1x) en banden (2x), en zelfs een tolpas inbegrepen.

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Let’s Go camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Let’s Go camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden

Downloaden

Download hier de voorwaarden van Let’s Go:  Let’s Go huurvoorwaarden

Back To Top