skip to Main Content

Voor de backpacker

Hippie camper

Bij Hippie Camper, het jeugdmerk van Apollo, kunt een kleiner type camper huren zonder douche en toilet. Bij de meeste andere verhuurders moet de bestuurder minimaal 21 jaar oud zijn, bij Hippie is dat 18 jaar. De campers kunnen worden opgehaald in Perth, Melbourne, Sydney, Brisbane en Cairns. En in Nieuw-Zeeland in Auckland en Christchurch.

Hippie Hitop

Fijn voor uw budget

drie typen campers

Bij Hippie kunt u drie typen campers huren: een Hippie Drift, een Hippie Hitop en een Hippie Endeavour. De Drift is een lage camper waar u alleen in kunt zitten. Het is de meest voordelige camper die er is, maar we adviseren u wel goed te kijken of dit de beste camper voor u is. Zeker als het ’s avonds afkoelt, zit u veel binnen. En dan is het wellicht niet zo prettig als u altijd moet bukken. De Hitop camper heeft een verhoogd dak, waardoor u in de camper kunt staan. En de Endeavour is zelfs geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Inclusief

wat is inbegrepen in de huur

Bij een Hippie camper is het volgende inbegrepen in de basishuur:

  • Onbeperkt aantal kilometers
  • GST (ofwel BTW)
  • Bed- en linnengoed: hoeslaken, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, 1 badhanddoek per persoon
  • Keukenuitrusting
  • Algemene uitrusting (stoffer en blik, bezem, emmer, brandblusser)
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp bij pech onderweg
  • 10% korting bij diverse campingketens
  • Transfer van en naar het vliegveld bij ophalen en inleveren van de camper, alleen in Nieuw-Zeeland
  • Skoot (op GPS gebaseerde technologie, waardoor het lijkt alsof u uw eigen reisleider aan boord heeft, uitbreidbaar met GPS), alleen in Nieuw-Zeeland
Hippie Drift

All-inclusive pakket

Value Pack

Bij een Hippie camper kunt u een Value Pack afnemen: voor een vaste prijs per dag koopt u hiermee uw eigen risico af, en zijn administratiekosten, een extra bestuurder, een volle gasfles, bed- en linnengoed en campingtafel/stoelen inbegrepen. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.

Hippie Hitop

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Hippie camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden

Downloaden

Back To Top