skip to Main Content

Voor de budgetreiziger

Cheapa Campa

Voor de budgetreiziger is er de Cheapa camper, een aantrekkelijk geprijsde (voorheen Apollo) camper van 3 tot 5 jaar oud. Cheapa Campa heeft verhuurlocaties in Sydney, Melbourne, Adelaide, Alice Springs, Perth, Broome, Darwin, Cairns en Brisbane. En in Nieuw-Zeeland in Auckland en Christchurch.

Coronagarantie

Boek met een gerust gevoel

Coronagarantie

Cheapa Campa biedt gunstige voorwaarden in het geval dat uw camperreis in 2021 nog steeds bedreigd zou worden door corona.

De voorwaarden van onze coronagarantie zijn als volgt:

 • Uw reis vindt plaats na 1 april 2021, eindigt uiterlijk 31 maart 2023 en is geboekt vóór 30 april 2021.
 • De coronagarantie is alleen van toepassing indien het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken 6 weken voor vertrek oranje of rood is voor uw bestemming of het land van uw tussenstop,  en/of de grenzen van de (tussen)bestemming gesloten zijn voor toeristen uit Nederland en/of er sprake is van een quarantaineverplichting na aankomst in uw bestemming of uw tussenstop.
 • Bij een geel of groen reisadvies is reizen (relatief) veilig en is corona geen reden tot kosteloos annuleren.
 • Er zijn geen kosten verbonden aan de coronagarantie.
 • Na het verstrijken van de termijn voor kosteloos annuleren gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden conform onze Algemene Voorwaarden.

Indien een coronagarantie van toepassing is voor uw boeking, staat dat in uw offerte en in uw boekingsbevestiging vermeld. De coronagarantie geldt niet voor omboekingen van geannuleerde reizen in 2020.

Sowieso kunt u ook uw boeking zonder wijzigingskosten verplaatsen naar latere data, mocht uw reis niet door kunnen gaan i.v.m. corona. Voor de nieuwe data gelden de dan actuele tarieven.

Cheapa Pinnacles

Cheapa campers

Voldoende keuze

Cheapa Campa heeft voldoende keuze qua campers. Zo zijn er de tweepersoons Hitop camper zonder toilet/douche, de tweepersoons 2 Berth camper-bestelbus met toilet/douche, de vierpersoons 4 Berth met alkoof en de grootste, de zespersoonscamper die van alle gemakken is voorzien.

Maar Cheapa Campa verhuurt ook 4WD campers: de 4WD camper en de Trailfinder. Let wel op: een 4WD camper heeft meer te lijden dan een 2WD camper. Bij een 4WD camper dient u dus rekening te houden met een voertuig met meer gebruikssporen dan bij een 2WD camper. Met een 4WD camper rijdt men vele kilometers over ruig en stoffig terrein, waardoor het voertuig aan buiten- en binnenzijde meer te lijden heeft. Als uw budget het toelaat, zouden we u om deze reden adviseren te kiezen voor een nieuwere 4WD camper.

Cheapa camper

Voormalige Apollo camper

Just a little cheapa...

Cheapa Campa heeft als slogan: “Same holiday, same view, just a little cheapa”. Zij verhuren de oudere Apollo campers die na 3 jaar de Cheapa vloot ingaan. De campers worden uiteraard regelmatig gekeurd en onderhouden.

Cheapa Hitop

Inclusief

Wat is inbegrepen in de huur

Bij een Cheapa camper is het volgende inbegrepen in de basishuur:

 • Onbeperkt aantal kilometers (voor 4WD campers is dit beperkt tot 300 km per dag)
 • GST (ofwel BTW)
 • Bed- en linnengoed: hoeslaken, dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, 1 badhanddoek per persoon
 • Keukenuitrusting
 • Algemene uitrusting (stoffer en blik, bezem, emmer, brandblusser)
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp bij pech onderweg
 • 10% korting bij diverse campingketens
 • Transfer van en naar het vliegveld bij ophalen en inleveren van de camper (alleen in Nieuw-Zeeland)
 • Skoot (op GPS gebaseerde technologie, waardoor het lijkt alsof u uw eigen reisleider aan boord heeft, uitbreidbaar met GPS), alleen in Nieuw-Zeeland
Cheapa Trailfinder

All-inclusive pakket

Value Pack

Bij een Cheapa camper kunt u een Value Pack afnemen: voor een vaste prijs per dag koopt u hiermee uw eigen risico af, en zijn administratiekosten, extra bestuurder, een volle gasfles, campingtafel/stoelen, bed- en linnengoed en desgewenst kinderzitjes inbegrepen. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.

Cheapa Endeavour

Zoek alvast een camper

Interesse in camperhuur?

Heeft u interesse in Cheapa camperhuur? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Cheapa camper voor uw traject en reisperiode.

Huurvoorwaarden

Downloaden

Back To Top