verhuurder

star rv

nieuwe campers

star Rv camper

De eersteklas 2-, 4- of 6-persoonscampers van Star RV zijn gegarandeerd maximaal 1 jaar oud en bieden luxe en comfort. Zo kunt u onderweg uw camper laten schoonmaken en uw bed- en linnengoed wisselen. Star RV biedt ook een ‘slide out’-camper aan, een luxe voertuig met veel opties, waarbij u het woongedeelte naar de zijkant kan uitschuiven waardoor u op de camping meer ruimte heeft. De campers kunt u ophalen in Australië in Melbourne, Sydney, Brisbane en Cairns, en in Nieuw-Zeeland in Auckland en Christchurch. Star RV verhuurt geen 4WD campers.


   

all-inclusive pakket

star pack

Bij een Star RV camper kunt u een Star Pack afnemen: voor een vaste prijs per dag koopt u hiermee uw eigen risico af, betaalt u geen opslag voor het terugbrengen van de camper in een andere locatie, en zijn campingtafel/stoelen, navigatie en desgewenst kinderzitjes inbegrepen. In Nieuw-Zeeland is ook de wegenbelasting inbegrepen en zo nodig sneeuwkettingen. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.


   

HUURVOORWAARDEN

DOWNLOADEN

Download hier de voorwaarden van Star RV

 

Voorwaarden Australië 2016-2017

 

Voorwaarden Nieuw-Zeeland 2016-2017

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen