Over ons

onze werkwijze

Onze werkwijze

Uw reisvoorstel op maat

Een Campers Down Under reisvoorstel is een persoonlijk voorstel aan u waarin wij o.b.v. de wensen en gegevens die wij van u ontvangen hebben, een aantal voor u best passende opties voor campers, vluchten en hotels met een prijs per onderdeel op papier zetten. Als u concreet weet wat u wilt, kan dat direct een offerte zijn. Het kan ook zijn dat we eerst meerdere mogelijkheden voor u uitwerken waaruit u een keuze kunt maken. Een reisvoorstel is in ieder geval geheel vrijblijvend.

 

U vindt op onze website al veel informatie. Natuurlijk kunt u ook gewoon even snel een tarief opvragen via het aanvraagformulier of ons gewoon bellen, wij begeleiden u graag door het offerte- en boekingsproces.


BEPAAL ZELF OP WELKE MANIER

STAP 1. REISVOORSTEL AANVRAGEN

U kunt op meerdere manieren een reisvoorstel bij ons aanvragen:

  • Via de zoekmodule: u voert uw ophaal- en inleverdatum en ophaal- en inleverlocatie in,  en met hoeveel personen u gaat reizen. De module zoekt voor u passende campers. Vervolgens kunt u onder meer gedetailleerde informatie over de campers inzien en campers met elkaar vergelijken. Als u de camper van uw voorkeur gevonden heeft, kiest u daar eventueel extra opties bij (zoals de afkoop van eigen risico, campingtafel en –stoelen, navigatie) en stuurt u de aanvraag naar ons toe.
  • Maakt u liever gebruik van het aanvraagformulier? Dat kan ook. Vul uw wensen en gegevens in en stuur het formulier naar ons toe.
  • U kunt ons ook direct bellen, als u uw wensen liever meteen telefonisch toelicht.
  • Of vertelt u ons liever in een persoonlijk gesprek wat uw plannen en vragen zijn? In dat geval maken we graag een afspraak met u op ons kantoor in Ijsselstein.

     

geïnteresseerd in uw wensen

Stap 2. contact

Wanneer wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij altijd telefonisch contact met u op. We zijn geïnteresseerd in uw concrete wensen voor uw reis Down Under, zodat we uw reis geheel op maat kunnen aanbieden. Want wij weten uit ervaring dat soms een andere camper beter bij uw reiswensen past. Het kan ook zijn dat de camper van uw voorkeur niet beschikbaar is, een combinatie met een binnenlandse vlucht in uw situatie een optie is, een kinderzitje nodig is voor uw kind of een eerste hotelovernachting verstandig is i.v.m. de aansluiting op uw vliegreis. En zo zijn er nog meer zaken waar we graag vooraf persoonlijk met u over afstemmen. Een gesprek resulteert bijna altijd in nieuwe ideeën. Het helpt u om uw keuze nog meer weloverwogen te maken.


     

Aan de slag

Stap 3. Uw reisvoorstel

Nadat we u gesproken hebben, gaan we voor u aan de slag. Afhankelijk van uw wensen zoeken we één of meerdere best passende beschikbare vluchtopties, camperopties en eventueel hotelopties. We zetten alles voor u in aanvraag, zodat u de tijd heeft om te beslissen, zonder risico dat de vliegtickets, camper of hotelkamer niet meer beschikbaar zijn. Uw reisvoorstel met een aantal bijlagen, waaronder camperspecificaties, ontvangt u per email. Ons streven is dat u uw reisvoorstel binnen 1 werkdag ontvangt.


     

Definitief reserveren

Stap 4. Boeking bevestigen

Als u akkoord gaat met ons voorstel, dan kunt u dit telefonisch of per email aan ons bevestigen. Uw boeking is dan definitief en bindend. U ontvangt daarna een boekingsbevestiging en factuur per email. Uw aanvraag wordt door ons omgezet in een definitieve boeking. Dat wil zeggen dat wij de opties omzetten in een definitieve reservering voor u. 


EENVOUDIG DOWNLOADEN

STAP 5. UW PERSOONLIJKE DOSSIER

Bij uw offert ontvangt u van ons al een eigen unieke link voor uw persoonlijke omgeving op de Campers Down Under website. Hiermee krijgt u toegang tot uw eigen dossier met onder meer uw boekingsbevestiging c.q. factuur en uw persoonlijke gedetailleerde routevoorstel. Een voorbeeld van een route op maat vindt u hier. Natuurlijk kunnen we de documenten ook naar u mailen als dat uw voorkeur heeft.

 
   

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen