verzekeringen

onze verzekeringen

NIET BEZUINIGEN OP ZEKERHEID

goede verzekering is belangrijk

Vaak boekt u uw reis lang van te voren en gaat u niet voor twee weken weg. Dan kan er nog van alles gebeuren voordat u gaat. En ook tijdens uw reis kan er iets misgaan wat u niet had verwacht. Het is niet onze bedoeling u onnodig bezorgd te maken. We vinden het wél belangrijk u te adviseren niet te bezuinigen op een goede annulerings- en reisverzekering. Bij reisverzekeringen geldt echt dat goedkoop vaak duurkoop wordt, zeker bij een reis naar de andere kant van de wereld. 


     

no worries

de europeesche 

Onze verzekeringen zijn ondergebracht bij de Europeesche Verzekeringen, onderdeel van ASR Verzekeringen. De Europeesche is de grootste reisverzekeraar in Nederland en al meerdere keren uitgeroepen tot beste reisverzekeraar van Nederland. Hun Doorlopende Verzekering voor Reizen combineert een reisverzekering met een annuleringsverzekering. De verzekering is recent helemaal opnieuw samengesteld op basis van klantwensen en bevat een aantal unieke dekkingen. Zo kunt u uw verzekering helemaal laten aansluiten bij uw situatie en uw reis. 

 

Ook voor gezinnen heeft de Europeesche veel te bieden. Ze zijn coulant in het uitkeren van schade aan bijvoorbeeld kinderwagens en hebben gunstige voorwaarden voor gezinnen. Kinderen jonger dan 5 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd. Daarnaast is er de Europeesche Hulplijn waar u dag en nacht contact mee kunt opnemen als u onderweg medische vragen heeft. En zij kunnen u ook helpen als u een arts of ziekenhuis nodig heeft. Zij schakelen zo nodig direct de hulp in van de alarmcentrale SOS International. 

 

En de Europeesche biedt meer. Zo kunt u de gratis Hulp op Zak-app downloaden. Hierin vindt u een uitgebreide medische vraagbaak, een medisch woordenboek in negen talen en de nummers van alle Nederlandse alarmcentrales. En u krijgt korting op een waterproof case voor uw telefoon of tablet, zodat deze goed beschermd is tegen water, zand en stof. Wel zo handig in de Outback en aan het strand!


     

wij adviseren u graag

advies op maat

Het afsluiten van een verzekering is een specialisme. Wij raden u aan om u goed te laten informeren want sommige verzekeringen hebben maar een beperkte dekking. In zo’n geval is goedkoop duurkoop.

 

Reisadviseur Peter is gecertificeerd verzekeringsspecialist en adviseert u - indien u dit wenst - welke verzekering het best past bij uw reis. Hierbij zorgen we ervoor dat u niet meer betaalt dan nodig is. Zo is het bijvoorbeeld bij vrijwel al onze reizen veel voordeliger om een doorlopende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten in plaats van een kortlopende die alleen geldt voor de geboekte reis. En dan bent u ook meteen het hele jaar door verzekerd. Handig voor weekendjes weg of andere korte(re) reizen die u nog gaat maken. En mocht u elders een doorlopende verzekering hebben, dan kan het soms toch lonend zijn om over te stappen.


     

zelf uw premie berekenen

en uw verzekering afsluiten

Op deze site kunt u zelf uw premie berekenen voor de verzekering van uw keuze en de verzekering rechtstreeks bij de Europeesche afsluiten.  

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen