nieuws

Samenwerking met Trees for All een feit

6 Aug 2014

Samenwerking met Trees for All een feit

Duurzaam toerisme

Door kerosine te verbranden stoot een vliegtuig CO2 uit en draagt daarmee bij aan het broeikaseffect. Maar zonder verre vliegreis komt u niet in Australië of Nieuw-Zeeland. Dat is nu eenmaal niet anders. En ook de camper is niet een heel duurzaam vervoersmiddel en stoot CO2 uit. Wij vinden het daarom belangrijk om een steentje bij te dragen aan duurzaam toerisme.  

We houden graag rekening met milieu, mensen, natuur en cultuur, zodat ook volgende generaties met de camper Down Under kunnen reizen. Campers Down Under heeft er daarom voor gekozen om Trees for All te steunen. Trees for All is een erkend goed doel en biedt als enige goede doel verantwoorde klimaatcompensatie aan. Trees for All compenseert de CO2–uitstoot door aanplant van nieuwe bomen, het beheer en beschermen van bestaande bossen en de ontwikkeling van duurzame energieprojecten.

Campers Down Under plant voor iedere vlucht die u bij ons boekt een boom middels een donatie aan Trees for All. Lees hier meer.
Terug naar het overzicht

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen