verhuurder

mighty campers

voor een kleiner budget

mighty camper

Mighty is de verhuurder voor de reiziger met een kleiner budget. De Mighty campers zijn gemiddeld wat ouder, maar worden uitstekend onderhouden en zijn zeer compleet uitgerust. Er zijn verschillende typen campers beschikbaar voor 2 tot 6 personen. Een Mighty camper mag dan wel een budgetcamper zijn, maar u krijgt wel een tablet met navigatie en een aantal handige apps mee, en een directe verbinding met het serviceteam. En net zoals Maui en Britz campers (die tot hetzelfde moederbedrijf horen), is een Mighty camper meer dan uitstekend verzekerd. Mighty heeft verhuurlocaties in Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Cairns, Darwin, Melbourne, Sydney en Perth. En in Nieuw-Zeeland in Auckland, Christchurch en Queenstown.


     

All-inclusive pakket

Goed verzekerd

In het all-inclusive pakket van Mighty is de afkoop van uw eigen risico inbegrepen, evenals dekkingen voor schade bij kantelen van het voertuig en aan de zogenaamde 'overhead' en 'underbody' van het voertuig, campingtafel en -stoelen, kinderstoelen en zelfs mobiele wifi. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.

     

downloaden

huurvoorwaarden

Dowload hier de voorwaarden van Mighty Campers

  

Voorwaarden Australië 2017-2018

 

Voorwaarden Australië 2018-2019

 

Voorwaarden Nieuw-Zeeland 2017-2018

 

Voorwaarden Nieuw-Zeeland 2018-2019

 

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen