verhuurder

maui

Premium kwaliteit campers

Maui camper

Maui beschikt over een grote en moderne campervloot van premium kwaliteit. Maui campers zijn maximaal 2 tot 2,5  jaar oud. Deze verhuurder bouwt al meer dan 60 jaar campers voor de Australische markt en investeert continu in ontwikkeling en design. Bij een Maui camper krijgt u een tablet met navigatie en een aantal handige apps mee, en een directe verbinding met het serviceteam. Deze 2 tot 6-persoonscampers kunt u ophalen in Australië in Adelaide, Hobart, Melbourne, Sydney, Brisbane, Cairns, Darwin, Broome, Alice Springs en Perth, en in Nieuw Zeeland in Auckland,  Christchurch en Queenstown.  Maui verhuurt geen 4WD campers.


Maui Platinum River    

All-inclusive pakket

Goed verzekerd

In het all-inclusive pakket van Maui is de afkoop van uw eigen risico inbegrepen, evenals dekkingen voor schade bij kantelen van het voertuig en aan de zogenaamde 'overhead' en 'underbody' van het voertuig, campingtafel en -stoelen, kinderstoelen en zelfs mobiele wifi. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.

Maui Platinum Beach    

Exclusief bij Maui

Kamperen tussen de druiven

Bij Maui camperhuur kunt u zowel in Australië als in Nieuw Zeeland een exclusief kampeerarrangement op een wijnboerderij erbij boeken. Uw arrangement is inclusief overnachting, een luxe picknickmand en een heerlijke fles wijn.


Maui Ultima    

zoek alvast een camper

Geïnteresseerd in camperhuur?

Heeft u interesse in Maui camperhuur? Wij zien uw aanvraag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Maui camper voor uw traject en reisperiode.


Voorwaarden

Downloaden

Download hier de voorwaarden van Maui

  

Voorwaarden Australië 2017-2018

 

Voorwaarden Australië 2018-2019

 

Voorwaarden Nieuw-Zeeland 2017-2018

 

Voorwaarden Nieuw-Zeeland 2018-2019

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen