verzekeringen

lang-op-reisverzekering

zonder zorgen lang weg

goed verzekerd

Een land ongeveer zo groot als heel Europa, waar het zo moeilijk is keuzes te maken.... Er zijn redenen genoeg om lang Down Under te gaan! Dankzij de Europeesche kunt u zonder zorgen langer in Australië of Nieuw-Zeeland verblijven. Want met de Lang-op-Reisverzekering blijft u de hele periode goed verzekerd. Met een maximum van maar liefst twee jaar. Hulp nodig tijdens uw reis? Dan is de Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar!


     

voor echt lange reisduren

tot zelfs 2 jaar 

Bij de doorlopende reisverzekering bent u voor 60, 90 of maximaal 180 dagen verzekerd. Gaat u nog langer op reis? Dan heeft u de Lang-op-Reisverzekering van de Europeesche nodig. 

 

Let op: als u langer dan een jaar weggaat uit Nederland, dan bent u verplicht zich uit te schrijven bij het bevolkingsregister. Gaat u korter weg dan is dit niet verplicht. Sommige mensen kiezen er echter wel voor om zich eerder uit te laten schrijven, zodat ze geen verplichting hebben tot hun ziektekostenverzekering.  Een zorgverzekering is in Nederland echter verplicht om recht te hebben op een aanvullende vergoeding voor medische kosten.


   

uw keuze

drie varianten

De Lang-op-Reisverzekering is er in drie varianten: de Basis, Uitgebreide en Totaal variant. In de Basis variant zijn personenhulpverlening, telefoonkosten, buitengewonen kosten (als u bijvoorbeeld onverhoopt naar huis moet terugkeren) en schade die u zou veroorzaken aan uw vakantieverblijf gedekt. In de Uitgebreide variant zijn bagage en geneeskundige kosten meeverzekerd. Kiest u voor Totaal? Dan krijgt u de basisdekking én de dekkingen voor bagage, geneeskundige kosten en ongevallen. Bovendien kunt u nog rechtsbijstand en aansprakelijkheid meeverzekeren als u wilt.


   

zelf uw premie berekenen

en uw verzekering afsluiten

Bereken hier direct uw premie voor de Lang-op-Reisverzekering.

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen