hotels & excursies

hotels

 

COMBINEREN MET CAMPERHUUR

hotelovernachtingen

Voordat u uw camper ophaalt, adviseren wij u eerst een nacht in een hotel te verblijven. Het is niet verplicht, maar vergeet niet dat u een lange reis heeft gemaakt en dat vermoeidheid u parten kan spelen. Direct met uw camper aan de linkerzijde van de weg gaan rijden, is niet altijd verstandig. Bovendien neemt u alle informatie die u van de verhuurder krijgt, beter in u op als u uitgerust bent. Als u toch uw camper direct wilt ophalen, adviseren wij u maximaal 100 km te rijden de eerste dag en naar een camping niet ver van het verhuurdepot te gaan.

 

En misschien wilt u eerst een paar dagen de stad van uw bestemming bekijken, voordat u met uw camper eropuit trekt. Dan is een hotel een prima uitvalsbasis.


   

KWALITEIT VOOR EEN GOEDE PRIJS

STOPOVER HOTELS

De hotels die wij voor u inkopen voor uw tussenbestemming, zijn geselecteerd in overleg met een plaatselijke agent. Het minimum aantal sterren is 3. Voor Abu Dhabi en Dubai ligt dit in het algemeen wat hoger. De hotels worden geselecteerd op prijs/kwaliteit-verhouding, ligging en de feedback die de plaatselijke agent van gasten ontvangt.
 
Afhankelijk van uw wensen, selecteren we een hotel in de gewenste prijsklasse (3 tot 5 sterren). En bieden we u een hotel in de stad, in de omgeving van de luchthaven, of aan het strand. 

   

WHADAYAWANT?

accommodaties australië nieuw-zeeland

Zowel in Australie als in Nieuw-Zeeland zoeken wij graag een geschikte accomodatie voor u. Van hotelketens, bed & breakfast accomodaties, appartementen tot kleinere hotels met een eigen, persoonlijke stijl.  En zoekt u een accomodatie met zwembad, sauna of fitnessruimte? Of heeft u een voorkeur voor een locatie in het centrum van een stad of dichtbij het vliegveld? Geef ons uw wensen door, dan gaan we voor u aan de slag.

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen