verhuurder

hippie

Voor backpackers

Hippie Camper

Bij Hippie Camper, het jeugdmerk van Apollo, kunt een kleiner type camper huren zonder douche en toilet. Bij de meeste andere verhuurders moet de bestuurder minimaal 21 jaar oud zijn, bij Hippie is dat 18 jaar. De campers kunnen worden opgehaald in Perth, Melbourne, Sydney, Brisbane en Cairns. En in Nieuw-Zeeland in Auckland en Christchurch.


Hippie Drift    

Fijn voor uw budget

Drie typen campers

Bij Hippie kunt u drie typen campers huren: een Hippie Hitop, een Hippie Drift en een Hippie Endeavour. De Hitop camper heeft een verhoogd dak, waardoor u in de camper kunt staan. De Hippie Drift is een lage camper waar u alleen in kunt zitten. Het is de meest voordelige camper die er is, maar we adviseren u wel goed te kijken of dit de beste camper voor u is. Zeker als het 's avonds afkoelt, zit u veel binnen. En dan is het wellicht niet zo prettig als u altijd moet bukken. In de Hippie Endeavour kunnen zelfs twee volwassenen en twee kinderen meereizen.

 

Bij elke Hippie camper is in elk geval altijd inbegrepen: een onbeperkt aantal kilometers, standaard verzekeringspakket, 24-uurs pech- en ongevalhulp en gratis wegenkaarten en campinggidsen.


Hippie Drift    

All-inclusive pakket

Value Pack

Bij een Hippie camper kunt u een Value Pack afnemen: voor een vaste prijs per dag koopt u hiermee uw eigen risico af, en zijn een extra bestuurder, een volle gasfles, bed- en linnengoed en campingtafel/stoelen inbegrepen. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.


   

Voorwaarden

Downloaden

Download hier de voorwaarden van Hippie Campers

 

Voorwaarden Australië 2017-2018

 

Voorwaarden Nieuw-Zeeland 2017-2018

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen