over ons

happy campers

Reviews

wat zeggen klanten over ons?

Als klanten terugkomen van een reis, vinden we het altijd erg leuk om te horen hoe het was en hoe ze onze dienstverlening hebben ervaren. Hieronder leest u enkele van de reacties van onze happy campers. 


Australië, feb./mrt. 2018

Eerlijk en helder

"Campers Down Under biedt een hele goede, duidelijke en heldere service voor het huren van een camper in Australië. Het contact verliep erg soepel en ze wisten ons prima van informatie te voorzien. Zeker omdat het online soms lastig is om het kaf van het koren te scheiden en tussen de bomen het bos te zien. Campers Down Under kan daar eerlijk en helder in helpen. Een erg goede ervaring en goede begeleiding."

 

Martijn en Barbara uit Amsterdam

  Echidna

Nieuw-Zeeland, jan./feb. 2018

Bijzonder geslaagd

"Vanaf het allereerste begin had ik een heel goed gevoel over Campers Down Under. De contacten zijn persoonlijk, plezierig en professioneel. Je merkt dat ze weten waar ze het over hebben en ze denken echt met je mee. Omdat je niet elke dag zo'n grote reis maakt, is dat heel fijn. Omdat we redelijk last minute boekten, was onze voorkeur camper niet meer beschikbaar. Karin dacht met ons mee en kwam misschien met nog wel een beter alternatief. Als je een vraag hebt, wordt daar zeer snel op gereageerd. Plezierig is ook dat je heel duidelijk met personen hebt te maken in je contacten en niet met 'een bedrijf met een willekeurige medewerker'. Verder kregen we een persoonlijk online reisdossier waar alle documenten in zitten die je nodig hebt of later nog eens wilt inzien. Van offerte en boekingsbevestiging tot campervoucher, tips en bezienswaardigheden. Erg handig en overzichtelijk. Onze reis was mede door Campers Down Under bijzonder geslaagd."

 

Annemarie en Jan uit Rutten

  Maori

Kangaroo Island    

Australië, jan./feb. 2018

Meer dan de camper

"Campers Down Under is meer dan alleen maar een bedrijf waarbij je een camper kunt huren. Ze kennen het land (Australië) zelf heel goed en waren dus ook vooraf heel waardevol voor het samenstellen van de reis. Ze denken echt met je mee en nemen de tijd voor je. We hebben de campers en de vliegtickets bij Campers Down Under geboekt. Alles was goed geregeld en we hadden daar geen omkijken meer naar. We kregen zelfs op papier persoonlijke reissuggesties per streek, waar we zeker gebruik van hebben gemaakt. Ik zou Campers Down Under zeker aanbevelen!"

 

Olga en Ronny uit Rosmalen


Ibis    

Australië, jan./feb. 2018

Laagdrempelig en professioneel

"Contact gehad met Karin. Erg vriendelijk en toegankelijk. Karin gaf mij het gevoel van betrouwbaarheid en dat is bij zulke prijzige vakanties toch wel fijn. Laagdrempelig maar toch professioneel. Ik kan Campers Down Under sterk aanbevelen bij zoeken naar een camper in Australië."

 

Alex en Rosa uit Bilthoven


Whitsunday    

Australië & Nieuw-Zeeland,

nov. 2017 - jan. 2018

Fantastische reis

"We zijn heel blij dat we jullie onderneming zagen op internet. De site sprak ons al gelijk aan. Na een eerste belletje met Karin is alles in gang gezet. Het contact was prima. Met vragen konden we bij jullie terecht. Alles was ook prima door jullie geregeld. Alle papierwerk prima afgeleverd en de boekingen keurig verzorgd. We waren ook heel blij met de routesuggesties en de uitstekende tips. We hebben hier veelvuldig gebruik van gemaakt. Karin, je had aangeraden een paar dagen in Sydney door te brengen ook al zijn we geen stadsmensen. We zijn je dankbaar. Wat is dat een mooie en vriendelijke stad. We hebben genoten. Onze gehele reis is gegaan zoals we hadden gehoopt. We hebben zoveel mooie dingen gezien, zoveel gedaan en zoveel prachtige mensen ontmoet, hier kunnen we nog jaren op teren. Het was fantastisch. Heel hartelijk bedankt. Aan mensen die ook zo'n reis willen maken zullen we jullie hulp zeker aanbevelen."

 

Peter en Ineke uit Hendrik Ido Ambacht


Nieuw-Zeeland, dec./jan. 2017

Erg fijne service

"Erg fijne service gehad van jullie! Goede manier om ook vooraf al in de vakantiestemming te komen. Direct na het boeken begon onze vakantie al met veel handige tips en routebeschrijvingen. Wij hebben op advies van Campers Down Under niet al vooraf reserveringen gemaakt op campings, maar zijn gewoon aan komen rijden. Dat gaf erg veel vrijheid en we troffen vrijwel nooit een volle camping aan (in het hoogseizoen). We waren prima voorbereid door jullie op wat we konden verwachten. Nieuw Zeeland bleek echt een fantastische ervaring met z'n viertjes (incl. twee kinderen van 1 en 2)."

 

Timo en Lisette uit Haarlem

  Milford Sound

Australië, dec. 2017

Alles perfect verlopen

"Vanaf het begin van informatie inwinnen tot en met het bevestigen van de boeking is alles perfect verlopen. Campers Down Under luisterde goed naar onze wensen en kwam met een goed voorstel. Daarnaast werd er door hun nog allerlei info verstrekt om de reis zo makkelijk en mooi als kon te laten verlopen. Onze reis was dus ook geweldig."

 

Harm en Gea uit Tweede Exloermond

  Albany

Western Australia    

Australië, dec. 2017

Zeer prettig contact

"Het persoonlijk contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook het meedenken over hoe laat de vluchten gaan en dus hoe laat de auto/camper ingeleverd moet worden vonden we leuk! Vluchten sloten goed op elkaar aan. Tussenstops niet te lang, niet te kort. Vragen en emails worden zelfs ter plekke goed beantwoord en geverifieerd."

 

Reijer en Anke uit Gorredijk


Grampians    

Australië, nov./dec. 2017

Zonder problemen verlopen

"Door jullie goede informatie, voorbereiding, tips en het plezierige contact is onze camperreis zonder problemen verlopen. We hebben enorm genoten. Onze hartelijk dank daarvoor."

 

Kees en Lia uit Ewijk


Maroubra    

Australië, nov./dec. 2017

Ontzettend fijn contact

"Wij hebben een topvakantie gehad. Super dat jullie zoveel tijd hebben genomen om mee te kijken voor een ideale camper voor onze wensen! Het persoonlijk contact vooraf aan de reis was ontzettend fijn. Enorm bedankt!"

 

Marijke en Jeroen uit Eindhoven


Nieuw-Zeeland, nov. 2017

Erg persoonlijke ervaring

"Erg persoonlijke ervaring: van zoektocht, tot boeken, tot afhalen, tot terugbrengen. Niks dan behulpzaamheid en vriendelijkheid. Als je met een gerust hart op pad wil is dit the way to go. Nieuw-Zeeland is een prachtig land met geweldige mensen die altijd vriendelijk en behulpzaam zijn. Een echte aanrader!"

 

Vic en Tinne uit Kasterlee (België)

  Kea

Australië, nov. 2017

Zeker een aanbeveling

"De contacten met en de boeking bij Campers Down Under (Peter en Karin) hebben wij als prettig en adequaat ervaren, altijd goed bereikbaar en goed gedocumenteerd, dus dat is zeker een aanbeveling."

 

Elmer en Veronica uit Lelystad

  Great Ocean Road

Maori    

Nieuw-Zeeland, nov. 2017

Duidelijke offerte

"Alle vragen werden vlot beantwoord. De contacten heb ik als prettig ervaren. De offerte is duidelijk en de aanvullende informatie na boeking over de bestemming is erg nuttig."

 

Bernie en Karin uit Apeldoorn


Perth    

Australië, okt. 2017

Zo fijn dat alles goed geregeld is

"Mochten we weer naar Australië gaan, dan boeken we zeker weer bij Campers Down Under een camper. Het is zo fijn dat alles goed geregeld is, zeker wat verzekeringen betreft. Door de tips die we vóór het boeken hadden gekregen en de documentatie die we via ons digitale dossier kregen, hebben we het maximale uit onze reis kunnen halen en prachtige plekken bezocht die we anders niet hadden gezien."

 

Annemarie en Harm uit Arnhem


Termietenheuvel    

Australië, okt. 2017

Professionele en persoonlijke service

"Dank voor de professionele en persoonlijke service! Wij hebben een fantastische reis gehad. Wij hebben jullie service als zeer prettig ervaren. Ook de reistips hebben wij veel gebruikt. Ook dat jullie recent nog nieuwe informatie hadden toegevoegd was heel fijn. Wij zijn fan van Australië en willen zeker nog eens terug. Weet dat wij jullie organisatie zeker in ons achterhoofd zullen houden!"

 

Daniëlle en Geert uit Doesburg


Nieuw-Zeeland, sept./okt. 2017

Heerlijk 'ontzorgd'

"Onze zoon Wout reist met een paar vrienden nu ook in een camper die hij via jullie heeft geboekt. Ze hebben een erg luxe camper (vanwege de Solarrace) en genieten volop. Door onze reis voor ons te verzorgen hebben jullie ons heerlijk "ontzorgd" in een voor ons erg drukke tijd. In korte tijd was de reis geregeld en konden we gaan genieten van het vooruitzicht om echt naar Nieuw Zeeland en Australië te gaan. Fijn om Maartje en Wout weer te zien!!!!! Dat was voor ons toen erg belangrijk. De reis zelf was keurig geregeld. De link die jullie stuurden was geweldig. Alles overzichtelijk bij elkaar. Voor mijn gevoel zijn we wel weer een beetje in de valkuil getrapt, dat je zoveel mogelijk wilt zien in te korte tijd en dat je daardoor erg veel gaat rijden en passen en meten. Het is ook zo'n prachtig land met zoveel mooie natuur en bijzondere dingen om te bezoeken. Het weer viel tegen. Het was erg koud en redelijk veel regen. De lammetjes in de wei en de bloesem aan de bomen maakten echter veel goed. Kortom: we hebben dankzij jullie genoten van een geweldige vakantie. Veel dank!!!!! "

 

Hanneke en Harry uit Helvoirt

  Nieuw-Zeeland

Australië, okt. 2017

Snel en netjes geregeld

"Fijne persoonlijke dienstverlening en leuk contact. Alles snel en netjes geregeld. Top!"

 

Anneke en Frans uit Breda

  Wallaby

Seventy Seventeen    

Australië, sept. 2017

Nergens meer omkijken naar

"We hebben dankzij Campers Down Under een geweldige Australië vakantie gehad en hadden het niet anders willen doen als met een camper! Het ophalen van de camper werd ook als heel fijn en soepel ervaren bij Maui. De PDF's met routesuggesties was ook echt heel handig en leuk om te lezen. En de service met visumaanvraag is ook erg fijn, eigenlijk hadden we nergens meer omkijken naar! Een eigen portaal met al de benodigde vouchers en informatie vonden we perfect! We vonden het heel fijn dat Campers Down Under veel ervaring heeft in Australië met campers en persoonlijk (mail) contact is ook als erg fijn ervaren! Onze volgende campervakantie regelen wij zeker weer met Campers Down Under!"

 

Stephen en Sonja uit Rotterdam


Red Centre    

Australië, sept. 2017

Alles perfect geregeld

"De dienstverlening is top!!! geweest. H(e)erlijke (reis)adviezen. Goede route opties aangeboden. Zeer veel nuttige extra informatie ontvangen zodat je als klant alleen maar hoeft te genieten. Van de voorbereiding, de reis tot en met de terugkomst. Alles was perfect voor ons geregeld! Een volgende keer (en die gaat er komen) zullen we zeker weer van de diensten van Karin en Peter gebruik maken."

 

Gerrit en Heleen uit Ede


   

Australië, aug./sept. 2017

Schot in de roos

"Wij kwamen bij toeval bij Campers Down Under terecht, en dit is een schot in de roos gebleken! Zelf geen stress of gedoe, alles was tip-top in orde en naar onze voorkeuren en wensen geregeld. Supervakantie gehad!"

 

Olivier en Constantijn uit Rotterdam


Australië, aug. 2017

Fantastisch geregeld

"Campers Down Under heeft ook bij de voorbereiding met suggesties en toegespitste relevante informatie, onze complete reis (4 staten, 3 steden, campertocht, lokaal en internationaal vliegen, verblijf en bijzondere tours) fantastisch geregeld. De reis was geweldig en een zeer geslaagd familiebezoek in een. Mede dankzij de expertise en service van Campers Down Under."

 

Wim en Dineke uit Veghel

  Verkeersbord kangoeroe

Australië, juli/aug. 2017

Zeer tevreden

"Zeer tevreden over jullie hulp bij het organiseren van onze reis. Persoonlijk contact, makkelijk benaderbaar en betrouwbaar."

 

Wim en Martine uit Heilig Landstichting

  Dingo

   

Australië, juli/aug. 2017

Tiptop geregeld

"Hallo Karin en Peter. Wij zijn blij dat we jullie een offerte hebben laten opstellen. Jullie hebben concurrerende prijzen en het is tiptop geregeld. Ook de communicatie is absoluut goed. Bedankt voor de goede zorgen!"

 

Carlo en Natalie uit Diessen


   

Australië, juli/aug. 2017

Echt zeer goed

"Jullie hebben echt een zeer goede dienstverlening. De snelheid en correctheid van antwoorden zijn zeer goed. Anticiperen op bepaalde punten zonder we het zelf vragen, is ook erg leuk. Een verademing ten opzichte van andere organisaties waar we in het verleden mee gewerkt hebben. Wij maken zeer zeker reclame voor jullie!"

 

Gunther en Lien uit Beernem (België)


vlag    

Australië, juli/aug. 2017

Helemaal Top

"Wij waren erg laat met het reserveren van een camper voor onze reis in Australie. Campers Down Under heeft ons echter nog heel snel en adequaat aan een camper kunnen helpen. Helemaal Top en een pak van ons hart. De hele afhandeling van het huren van de camper en de informatie die wij ontvangen hebben was naar grote tevredenheid. Ik raad Campers Down Under dan ook zeker aan!"

 

Henk en Josiena uit Westerbork


Australië, juli 2017

Zeer tevreden

"Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Peter en Karin ons geholpen hebben met het plannen van onze reis naar Australië. Fijn dat er een hoop door hen geregeld wordt en dat je een advies op maat krijgt. Het was mede daardoor een onvergetelijke reis."

 

Wietske en Ronald uit Vlaardingen

  Dingo

Australië, juni/juli 2017

Top gedaan

"Wij hebben de boeking bij Campers Down Under als heel goed ervaren. Duidelijke uitleg en service wat ik allemaal moest regelen en waarom. Top gedaan. Dank je wel voor alle hulp en service die we kregen via de mail en telefonisch."

 

Aalbert en Corine uit Veenendaal

  Humpback whale

Outback AUstralia    

Australië, juli 2017

Grote klasse

"Wat hebben wij een prachtige reis in Australië gehad afgelopen juli. Fijn dat alles op korte termijn geregeld kon worden. Precies de juiste camper en van Sydney naar Cairns zoals wij wilden. Erg handig om jullie voorbeeldroute erbij te hebben tijdens de reis. Daar hebben we veel aan gehad. Wat een goede tips gaven jullie! Zelfs de vragen die ik had tijdens onze en jullie vakantie werden beantwoord. Grote klasse. Ik zal jullie zeker aanbevelen! Hartelijk dank voor alles. "

 

Guus en Augusta uit Amersfoort


Charters Towers    

Australië, juni 2017

Persoonlijke aandacht

"Campers Down Under heeft persoonlijke aandacht voor haar klanten. Dit maakt de reis naar het land bijzonderder. Er zit veel kennis over het land, waardoor we veel bruikbare tips hebben gekregen. "

 

Leon en Mariska uit Voorschoten


Port Douglas    

Australië, apr./mei 2017

Erg tevreden

"Wij zijn erg tevreden over de service. Het was erg fijn dat we een routevoorstel erbij kregen, hier hebben we ook veel gebruik van gemaakt. Snelle reacties en erg goed contact gehad. Zeker een aanrader! "

 

Sharon en Inge uit Nieuwleusen


Nieuw-Zeeland Queenstown    

Nieuw-Zeeland, mrt. 2017

Dank voor jullie betrokkenheid

"We hebben een schitterende vakantie achter de rug. Behalve een eerste week met zeer slecht weer was alles perfect. Reis, boekingen en hotel waren prima en leverden geen enkel probleem op. Onze trip kende vele hoogtepunten bij de vele dingen die we hebben gezien. Tijd tekort eigenlijk. We willen jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor het werk dat jullie voor ons gedaan en uit handen hebben genomen en voor jullie persoonlijke betrokkenheid hierbij. "

 

Marius en Annie uit Rosmalen


Nieuw-Zeeland, feb./mrt. 2017

Wederom naar volle tevredenheid

"Dit was de tweede keer dat we bij Campers Down Under een boeking hebben gemaakt, en wederom naar volle tevredenheid. De informatie vooraf is duidelijk en ook alle informatie die we ontvangen in ons persoonlijk online dossier was perfect ter voorbereiding op (en tijdens) onze reis. Ik kan hen zeker aanraden!"

 

Matthijs en Kitty uit Utrecht

  Nieuw-Zeeland Te Anau

Australië, feb./mrt. 2017

In één woord GEWELDIG

"De dienstverlening van Campers Down Under zoals wij die hebben ervaren was in één woord GEWELDIG. Met name de persoonlijke toon en benadering heeft ons zeer aangesproken en hebben wij als zeer prettig ervaren."

 

Peter en Gerdie uit Lochem

  Sydney Harbour Bridge

Galah    

Australië, mrt. 2017

Zeer deskundig en volledig

"Ik heb de dienstverlening van Campers Down Under als zeer deskundig en volledig ervaren, waardoor wij als volledig onervaren camper toeristen onze reis van Sydney naar Cairns probleemloos hebben kunnen maken."

 

Frank en Mary uit Leidschendam


Albatrossen    

Nieuw-Zeeland, feb./mrt. 2017

Goed advies

"Het voelt veilig om via Campers Down Under een camper in Nieuw-Zeeland te boeken. Goed advies (ook over het land) en van begin tot eind zeer betrokken mensen."

 

Astrid en Theo uit Diemen


Zuidereiland    

Nieuw-Zeeland, mrt. 2017

Hoop ervaring

"De dienstverlening was top. Heel duidelijk en zeer goede tips gekregen bij het opzetten van de reis. Je kon merken dat er een hoop ervaring en deskundigheid aanwezig was."

 

Niels en Avelien uit Leiden


Nieuw-Zeeland, feb./mrt. 2017

Veel nuttige tips

"Zeer zeker tevreden: goede voorlichting middels brochures, vlotte be- en afhandeling. Veel nuttige tips en adressen gekregen. Het is een zeer fijne, indrukwekkende en ook leerzame vakantie geworden. Waarvoor hartelijk dank!"

 

Bart en Eleonora uit De Meern

  Bluff

Pinguin Nieuw-Zeeland    

Nieuw-Zeeland, jan.-mrt. 2017

Prettig en goed

"Het huren van de campers via Campers Down Under was plezierig omdat we alle vragen en voorwaarden in het Nederlands konden stellen en doorlezen. Peter en Karin hebben ons prettig en goed geholpen!"

 

Gert en Marian uit Nijmegen


Lake Lilla Tasmania    

Australië, feb./mrt. 2017

Aanrader

"Uitstekende service met een persoonlijke benadering. De gegeven informatie is helder en zeer informatief. Campers Down Under is een aanrader als bemiddelaar."

 

Jan en Kitty uit 's Gravenzande


Nieuw-Zeeland, jan./feb. 2017

Dank je wel!

"Wij zijn zeer tevreden over jullie dienstverlening. Zeer klantvriendelijk, goede adviezen en informatie, op onze vragen werd snel en duidelijk geantwoord. Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Dank je wel, Peter en Karin!"

 

Conny en Frank uit Teteringen

  Noordereiland

Nieuw-Zeeland, jan./feb. 2017

Regelmatige updates

"De verstrekte informatie over onze reis naar Nieuw-Zeeland en de regelmatige update van de geboekte voorzieningen is prima. Heel prettig vinden wij dat alle documenten altijd zijn te raadplegen via de website."

 

René en Truus uit Zaandam

 

Millaa Millaa Falls    

Australië, jan./feb. 2017

Ook extra service

"Wij hebben de dienstverlening ervaren als zeer vriendelijk, open, makkelijk benaderbaar en persoonlijk. Waarbij er naast de standaard dienstverlening ook extra service is in de vorm van adviezen en tips."

 

Bas en Anneloes uit Haarlem


Huka river    

Nieuw-Zeeland, jan. 2017

Uitermate goed geregeld

"Uitermate goed geregeld door jullie. Indien ik zo'n reis weer ga doen, dan zal ik zeker jullie hierover contacteren. Nogmaals bedankt!"

 

Jean uit Eygelshoven


Wellington    

Nieuw-Zeeland, jan./feb. 2017

Komen afspraken na

"Campers Down Under is een prima bedrijf dat de zaken goed voor je regelt. Ze komen hun afspraken na en je krijgt veel informatie voor je reis begint."

 

Margot en Hennie uit Almelo


Australië, jan./feb. 2017

Complimenten

"Complimenten over de snelle en duidelijke beantwoordingen van al onze vragen."

 

Twan en Jet uit Sint Anthonis

  Pelikanen

Mouraki boulders    

Nieuw-Zeeland, jan./feb. 2017

Zelfs buiten werktijden

"Het contact was altijd vriendelijk en correct. Dit schept vertrouwen. Ook werd er snel gereageerd als je niet direct contact kreeg, zelfs buiten werktijden. Kortom, een volgende keer kiezen we vast weer voor Campers Down Under. "

 

Dina en Johan uit Sneek


Kings Canyon    

Australië, jan./feb. 2017

Erg goede service

"Wij vonden het een erg goede service en gaan dit zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Alles was zeer helder en duidelijk met goede tips en informatie vooraf."

 

Lars en Huibert uit Heinkenszand


Australië, jan. 2017

Erg prettige dienstverlening

"Wij hebben een camper gehuurd via Campers Down Under en de dienstverlening was erg prettig. We werden goed geïnformeerd en kregen veel extra informatie over routes en campings, die erg nuttig bleek te zijn. Ook bij vragen werden we altijd vriendelijk geholpen. Wij zouden Campers Down Under zeker adviseren aan vrienden en familie."

 

Edwin en Andrieza uit Hengelo

  Byron Bay

Australië, dec. 2016/jan. 2017

Zeer gewaardeerd

"Beste Peter, op de valreep hadden wij nog een camper nodig (we zijn altijd een beetje laat met onze vakantieplannen) en direct heb je ons geholpen. Dat waardeerden wij zeer. Ter plaatse bleek alles helemaal goed verzorgd, een mooie camper stond op ons te wachten. De volgende keer, waarvan ik hoop dat deze er komt, boeken we beslist weer via jullie."

 

Frank en Lisa uit Alphen aan den Rijn

  Dorrigo National park

Melbourne    

Australië, dec. 2016

Geen vraag is te veel

"Vriendelijk en geen vraag werd als lastig ervaren en je krijgt een passend antwoord. Hier kunnen veel helpdesks nog wat van leren. Prima!"

 

Piet en Marlie uit Belfeld


Western Australia    

Australië, dec. 2016

Alles tot in de details geregeld

"Wij zijn zeer tevreden over de snelle en persoonlijke benadering. Alles was tot in de details geregeld met handige reistips en dat voor een transparante, scherpe prijs vergeleken met andere bedrijven, ook de Australische. Wij bevelen Campers Down Under van harte aan!"

 

Anouk en Niels uit Amsterdam


   

Nieuw-Zeeland, nov./dec. 2016

Zeer klantvriendelijk

"Zijn erg tevreden over jullie dienstverlening. Direct antwoord op vragen, zeer klantvriendelijk en professioneel. Dank daarvoor!"

 

Eric en Paulette uit Amstelveen


Australië, nov. 2016

Professionele organisatie

"Duidelijkheid, geen valse verwachtingen en kordaat optreden. Professionele organisatie en betrokken. "

 

Klaas en Janke uit Sint Nicolaasga

  Great Ocean Road

Australië, nov. 2016

Tot in de puntjes verzorgd

"Over de dienstverlening van Campers Down Under zijn wij zeer tevreden. Alles was tot in de puntjes verzorgd en op vragen van onze kant werd snel en duidelijk gereageerd. Mede dankzij Peter en Karin is onze Australië-reis heel goed geslaagd en een onvergetelijke ervaring geworden. "

 

Jac en Corry uit Brunssum

  Philip Island

Nieuw-Zeeland, nov. 2016

Keurig geregeld allemaal

"Geweldige begeleiding, zijn altijd bereikbaar. Hun tips zijn zeer waardevol. Kortom, wij hebben een heel fijne vakantie gehad en een goed gevoel overgehouden aan Campers Down Under. "

 

Fred en Marianne uit Gouda

  Tongariro

Wilsons Promontory    

Australië, nov. 2016

Binnen 24 uur geregeld

"Goede service. Wij boekten onze camper op redelijk korte termijn en alles was binnen 24 uur geregeld. Ze sturen naast de juiste papieren ook leuke info over steden en routes die je kan rijden. "

 

Ruud en Sheila uit Heeze


   

Nieuw-Zeeland, okt./nov. 2016

Uitermate tevreden

"Uitermate tevreden met alle informatie vooraf en mogelijkheid om contact op te nemen over wat dan ook. Prima Ook tijdens de reis de mogelijkheid om direct contact te hebben met jullie, waarvoor dank. "

 

Hennie en Len uit Apeldoorn


Adelaide    

Australië, nov. 2016

Bereid te helpen

"Prettig contact gehad met Peter, gemakkelijk bereikbaar en bereid te helpen. Heel leuk om informatie te krijgen over alles wat er te zien en te doen is rondom de route die wij reden, inclusief de tips voor verschillende campings. "

 

Ruben en Julia uit De Lier


Australië/Nieuw-Zeeland, okt./nov. 2016

Keurig geregeld allemaal

"Wij hebben de dienstverlening, de schriftelijke informatie en de suggesties voor Nieuw-Zeeland en Australië als erg prettig ervaren. Ook het meedenken over camperhuur, hotels en de trip naar Uluru en Alice Springs waren prima. De informatie van Campers Down Under was duidelijk en correct. Keurig geregeld allemaal. Bedankt."

 

Rinus en Gerda uit Drachten

  Olga's

Australië, okt./nov. 2016

Net dat beetje meer

"Tijdens onze zoektocht naar de juiste camper voor een reis met twee jonge kinderen zijn we bij Campers Down Under terecht gekomen. De reden om voor deze dienstverlening te kiezen was de persoonlijke benadering en het meedenken in de reis en mogelijkheden. Dat gaf de doorslag en net dat beetje meer."

 

Nanne en Alexander uit Alphen aan den Rijn

  Koala

Litchfield    

Australië, okt. 2016

Fantastische ervaring

"We hebben 6 weken rondgetrokken van Darwin naar Brisbane. We hebben mede dankzij jullie uitgebreide en zeer up to date info een geweldige reis gemaakt. Alles was tot in de puntjes verzorgd.Fantastische ervaring, zeer aan te bevelen!! "

 

Onno en Silvia uit Zutphen


Mornington Peninsula    

Australië, okt. 2016

Informatie zeer waardevol

"Wij zijn zeer tevreden. We vonden de reistips en het routevoorstel     zeer waardevol. Via een overzichtelijk persoonlijk account kun je alle benodigde informatie rondom de camperhuur, reistips etc. terug      vinden. "

 

Monique en Jaap uit Wormer


Port Douglas    

Australië, okt. 2016

Veel gerichte informatie

"Goed geadviseerd door jullie over de route in Australië en op weg daar naar toe over de tussenstop en het verblijf van enkele dagen in Dubai. Veel gerichte informatie ontvangen met goede tips over en bezienswaardigheden op de verschillende plekken. Prachtige reis gehad. Veel mooie natuur gezien met als afwisseling enkele steden."

 

Ruud en Lya uit Blokker


Australië, okt. 2016

Alles zeer goed geregeld

"Peter en Karin, wij kijken terug op een mooie gevarieerde reis naar Australië. Regelmatig hebben wij gebruik gemaakt van jullie tips. Omdat onze periode niet heel druk was, hoefden we geen campings van te voren te bellen en konden wij overal terecht. Alles was zeer goed door jullie geregeld. Van vliegtuig tot auto tot camper tot hotel. Iedereen was op de hoogte van onze komst en alles stond volgens afspraak klaar. Bedankt hiervoor. Wij kijken terug op een mooie zorgeloze reis langs de Gold Coast."

 

Albert en Lucy uit Hoorn

  Brisbane

Australië, okt. 2016

Bedankt voor alles!

"Lieve Peter en Karin, wij zijn gisteren terug gekomen van onze geweldige reis in Australië! Wij willen jullie via deze weg van harte bedanken. Het was een onvergetelijke reis. Alles ging heel soepel en was door jullie geweldig geregeld! Bijzonder blij was ik met jouw advies Peter om in de outback toch maar gewoon zelf te rijden. Dat was misschien wel het hoogtepunt van onze reis (ook omdat mijn vriend daar, bij een kangoeroebord op z'n knie ging)! Het ophalen en brengen van de camper ging heel makkelijk en het personeel was erg vriendelijk. Wij hadden een Britz Hitop en hij was "klein maar fijn". We hebben ons prachtig vermaakt en dit was zeker niet de laatste keer dat we "down under" zijn geweest! In de tussentijd gaan we jullie aanraden bij vrienden, familie en iedereen die plannen heeft om naar Australië of Nieuw-Zeeland te gaan! Nogmaals bedankt voor alles! Cheers mate!"

 

Andrea en Elbert uit Almere

  Red centre lizard

Maui strand    

Australië, sept./okt. 2016

Super geholpen!

"Jullie zijn en waren geweldig met de boeking en ook met ons pech probleem, je hebt achter de schermen ons super geholpen met telefoontjes en mails. "

 

Cees en Ingrid uit Breukelen


Wallaby granite gorge    

Australië, sept. 2016

Volgende keer zeker weer!

"Alles goed geregeld, betrokken en op alle vragen goed antwoord. Deze werden ook bevestigd tijdens de reis. Volgende keer hier zeker weer boeken!  "

 

Sjaak en Martine uit Volendam


   

Nieuw-Zeeland, aug. 2016

Echte aanrader!

"Een echte aanrader om via Campers Down Under een reis voor Nieuw-Zealand te boeken. Je krijgt de informatie die je nodig hebt om tot een goed oordeel te komen. Voor ons was het de eerste keer dat we met een camper weg zijn geweest. Normaal gingen we met een (huur-) auto in motels of hotels op vakantie. Deze manier van reizen is ons zeer goed bevallen en zullen we zeker vaker gaan doen. "

 

Herman en Cindy uit Eindhoven


Australië, aug. 2016

Hele duidelijke informatie

"Super vakantie gehad met een camper in Australië. De 6 persoonscamper was niet al te groot voor 5 personen maar wel van alle gemakken voorzien. Hele duidelijke informatie van Campers Down Under. Voor herhaling vatbaar!"

 

Karen en Daan uit Blaricum

  Sydney the Rocks

Australië, aug. 2016

Vlotte en correcte service

"Vlotte en correcte service bij het huren van een camper. De uitgebreide informatie was heel handig voor een eerste kennismaking met dit voor ons nieuwe fenomeen."

 

Karel uit Groningen

  Brisbane

Australië, juli/aug. 2016

Goed advies

"De mensen bij Campers Down Under nemen de tijd om je tevoren van goed advies te voorzien om het maximale uit je vakantietijd te halen. Daarbij komt dat het zelf boeken in veel gevallen duurder uit was gepakt. Bij vragen na het boeken werden we vriendelijk geholpen."

 

Eric en Luc uit Arnhem

  Kakadu

whitsunday Islands    

Australië, juli/aug. 2016

Alles goed geregeld

"Alles was goed geregeld. Peter heeft er alles voor gedaan om er voor ons een goede deal te regelen met speciale vakantiebeursregeling met totaal pakket van linnengoed en kampeertafel en - stoelen. Hier hebben we veel gebruik van gemaakt."

 

Michael en Mindy uit Breda


Koraal    

Australië, juli/aug. 2016

Goed advies

"Fijne persoonlijke dienstverlening. Goed advies, met name rondom de verzekering en de inleverprocedure van de camper, en snelle regeling van de huur. Veel informatie over de route!"

 

Carolien en Rob uit Vught


Australië, juli/aug. 2016

Open en hartelijk

"Ik heb jullie ervaren als hele fijne open en hartelijke mensen. Heb alleen 1 telefoongesprek met jullie gehad, maar dat was echt een super fijn gesprek."

 

Ditte en Edwin uit Oudendijk

  Ku Ring Gai Chase

   

Nieuw-Zeeland, juni/juli 2016

Zeer goede service

"Zeer goede service, heel vriendelijk en veel informatie, we hebben een geweldige vakantie gehad!"

 

Ans en Niels uit Balen (België)


Crikey 4WD camper    

Australië, juni/juli 2016

Super geregeld!

"Prima snelle dienstverlening, alles was super geregeld tijdens onze reis. Enorm bedankt!"

 

Maria en Pieter uit Alphen


Australië, mei 2016

Perfecte voorbereiding

"Dankzij de perfecte voorbereiding en informatie door en van Campers Down Under hebben we een onvergetelijke reis door Australië gemaakt."

 

Hans en Ellen uit Limmen

  Weano Gorge

Nieuw-Zeeland, mei 2016

Een aanrader!

"Ik ben vorige week terug gekomen van een fantastische reis met camper door Nieuw-Zeeland. Het advies van-, het regelen door- , de reisvoorstellen en de vlotte beantwoording van mijn vragen, kortom de uitstekende service van Karin van Campers Down Under, heeft deze reis mede tot een groot succes gemaakt. Ik zou zeker wederom mijn camper via Campers Down Under regelen. Een aanrader!"

 

Gerry uit Abcoude

 

Australië, apr./mei 2016

Snel en perfect

"Een persoonlijke benadering, perfect toegesneden op je wensen, geen verassingen (correcte omschrijvingen van de te leveren producten/prijs en zo wordt het ook precies geleverd (voor zover het binnen de "macht" van Campers Down Under ligt). Snelle reactie op vragen. De informatie vooraf, routebeschrijving/campsites etc. is perfect en helpt zeker in het maken van keuzes (en die moet je voortdurend maken als je op dat grote continent reist)."

 

Jan en Jacqueline uit Amersfoort

  Kaketoe

Mighty Jackpot    

Australië, apr. 2016

Erg prettige contacten

"Graag willen we jullie bedanken voor het medeboeken van onze fantastische reis. We hebben een geweldige tijd gehad in de camper Mighty Jackpot in Australië. We hebben de informele en persoonlijke contacten tijdens de boeking als erg prettig ervaren. We wensen jullie heel veel succes met alle werkzaamheden in de toekomst! "

 

Ellen en Sjoerd uit Utrecht


Sydney Opera House    

Australië, mrt./apr. 2016

Goeie (route-)tips

"Peter doet erg zijn best je van informatie te voorzien en heeft enorm veel moeite gedaan bij de verhuurder, om op zeer korte termijn, nog een camper voor ons te regelen. Karin vulde hem daarbij goed aan. Je kunt merken dat ze vaak in Australië zijn geweest met goeie (route-)tips."

 

Sandra en Léonard uit Oosterbeek


Nieuw Zeeland kiwi    

Australië/Nieuw-Zeeland, jan.-mrt. 2016

Zeker een aanrader!

"We hebben onze campers ruim van te voren geboekt en zijn daarbij prima geholpen. We hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding gekregen. De service en afhandeling was top. Alle vouchers waren duidelijk en de informatie was uitstekend. Zelfs een koersverschil werd nog in ons voordeel teruggeboekt. Zeker een aanrader!!"

 

Chris en Désiree uit Dirksland


Australië, mrt. 2016

Alles klopte

"Zeer tevreden! Vliegreis was vermoeiend maar lekker vlot, en nergens een vertraging. Hotel bij vliegveld was fijne plek. Camper (Mighty Jackpot) stond klaar, en was een hele fijne zwerfmakker. Had er moeite mee de camper terug te brengen, had zo nog maanden kunnen doorzwerven. Deze hele reis was wat ik wilde. Toen ik jullie benaderde wist ik eigenlijk al precies wat ik wilde. Mijn duidelijke wensen en jullie ervaring hebben voor een fijn avontuur gezorgd. Alles klopte, alles was er. Genoten! "

 

Eric uit Doetinchem

  Melbourne station

Australië, feb./mrt. 2016

Perfect geregeld

"Wij hadden eind december 2015 besloten om op 1 februari 2016 een camperreis te maken in Australie. Na enig zoekwerk kwamen wij terecht bij Campersdownunder.nl Zij hebben op deze korte termijn voor ons de vlucht en camper perfect geregeld. Ook dankzij Peter en Karin hadden wij een fantastische Australië reis."

 

Angela en Pieter uit Wirdum

  Britz Red Centre

Hobbiton    

Nieuw-Zeeland, feb./mrt. 2016

Uitstekend geholpen!

"Peter en Karin hebben ons uitstekend geholpen bij het voorbereiden van onze vakantie in Nieuw-Zeeland. Ondanks dat we vrij laat waren met boeken, hadden ze nog een voor ons perfecte camper beschikbaar. De informatie tijdens de voorbereiding was erg nuttig, en als we vragen hadden, hadden we binnen mum van tijd antwoord. In de overvloed aan informatie over kamperen down under wisten Peter en Karin ons uitstekend wegwijs te maken. Hartelijk bedankt! "

 

Lucas en Mijke uit Haarlem


Nieuw-Zeeland, feb./mrt. 2016

Graag aanbevolen!

"Duidelijke en alerte ondersteuning in de voorbereiding. Snelle reactie op vragen en verzoeken. Transparante offerte. Aangename persoonlijke benadering. Graag aanbevolen! "

 

Henk en Maria uit Zwolle

 

Nieuw-Zeeland, jan./feb. 2016

Voor herhaling vatbaar

"We kunnen terugkijken op een bijzondere reis. Uiterst succesvol door de goede voorbereiding, de prima adviezen van Peter en natuurlijk alles wat Nieuw-Zeeland te bieden heeft. We waren ook aangenaam verrast door de goede service ter plekke. We hadden gekozen voor een wat oudere camper (Mighty Deuce) en de snelheid waarmee een technisch probleem werd opgelost was geweldig! Zeker voor herhaling vatbaar. "

 

Truus en Klaas uit Sleen

  Maori

Cathedral Cove    

Nieuw-Zeeland, jan. 2016

Goed geluisterd

"Prima ervaring, persoonlijk en duidelijk. Er is goed geluisterd naar onze wensen en onze verwachtingen. Wij hebben mede daardoor een fantastische reis gemaakt!"

 

Jeannette en Ard-Jan uit Ijsselstein


Tasmania    

Australië, jan. 2016

Een aanrader!

"Het was zeer prettig om via Campers Down Under een camper te boeken. Alles klopte. De reactiesnelheid bij vragen was geweldig. Een aanrader voor een ieder! "

 

Dirk en Mineke uit Zaltbommel


Nieuw-Zeeland, dec. 2015

Volgende keer weer!

"Wij hadden de camper via Peter en Karin geregeld. Daarnaast hebben    ze meegedacht over de vlucht. In onze persoonlijke omgeving konden we de vouchers downloaden en waren er reisvoorstellen beschikbaar met leuke tips. Zeer goede telefonische bereikbaarheid en ook op e-mails werd snel gereageerd (zelfs toen ze zelf 'down under' waren). Kortom, onze volgende Australië of Nieuw-Zeeland reis boeken we weer bij Campers Down Under. "

 

Monique en Niels uit Eindhoven

  Rotorua

Australië, nov./dec. 2015

Erg tevreden!

"Wij zijn erg tevreden over de telefonische informatie voorafgaand aan de boeking van onze reis. Ook de kwaliteit van de camper en de afhandeling bij het ophalen van de camper was prima. Ook zijn we erg tevreden over de (reis)informatie die we ontvingen na de boeking en voorafgaand aan ons vertrek. Prettige persoonlijke benadering. "

 

Inge en Frank-Paul uit Soest

  Kings Canyon

Tasmania    

Australië, okt./nov. 2015

Je bent geen "nummer"

"Campers Down Under is als reisbureau uitstekend bevallen. De uitge-breide informatie vooraf, en vooral de snelheid waarmee ze reageren. En ook de kwaliteit van de dienstverlening. Je bent geen "nummer" maar echt een klant waarbij ze ook ingaan op wat jij als klant wenst en zoekt. Karin van Campers Down Under ken ik al wat langer, dus ik wist eigenlijk vantevoren wel dat alles zeer goed georganiseerd zou zijn :)"

 

Matthijs en Kitty uit Utrecht


Kookaburra    

Australië, okt./nov. 2015

Prima dienstverlening!

"Campers Down Under geeft goede informatie over het land, luisterde goed naar onze wensen en reageerde snel en adequaat op vragen. Prima dienstverlening! "

 

Hans en Jeanet uit Capelle a/d Ijssel


Australië en Nieuw-Zeeland, okt./nov. 2015

Tot in de puntjes geregeld

"Na bij jullie te hebben geboekt voor onze reis naar Australië-Nieuw Zeeland kwamen we in een grote dip, een zware operatie was de enige mogelijkheid. Twee maanden na de operatie hebben we contact opgenomen met Campers Down Under en alles doorgesproken wat mogelijk of onmogelijk was in onze/mijn nieuwe situatie. En zie daar, met jullie hulp, advies en medewerking konden we onze "droomreis" alsnog realiseren en hebben een fantastische reis kunnen maken door Australië en Nieuw-Zeeland. Peter, Karin bedankt, alles was tot in de puntjes geregeld. "

 

Dirk, Ria en Wilma uit Menaam

  Krokodil Kakadu

Australië, nov. 2015

Altijd meteen antwoord

"Ik kreeg vrijwel altijd meteen antwoord op mijn vragen. Last minute waren er nog enkele wijzigen en extra boekingen die Campers Down Under zeer goed heeft opgelost. De Cool Dingo Tour op Fraser Island is echt een aanrader. "

 

Kristof en Lies uit Malderen (België)

  Koala

Carnarvon National Park    

Australië, sept.-nov. 2015

Goed voorbereid

"Onze ervaring met Campers Down Under is dat je goed voorbereid op reis gaat. Als jullie de dienstverlening zo houden, zullen anderen net zo tevreden zijn als wij."

 

Kees en Leni uit Valkenswaard


Australië, okt./nov. 2015

Klasse!

"Prima reis gehad, alles tot in de puntjes geregeld. Peter Kramer heeft zijn uiterste best gedaan voor ons. Wij hebben voor onze definitieve boeking een wensenlijstje bij hem neergelegd v.w.b. de te bezoeken plaatsen. Na het nodige puzzelwerk heeft hij een reisprogramma voor ons in elkaar gezet en alle boekingen weten te regelen. Ook de keuze om een trip met AAT Kings te maken was erg goed. Perfect, klasse!! Wij hebben in zes weken zoveel gezien en meegekregen, dit was geweldig. Zie ook deze blog: blog "

 

Con en Hielkje uit Houten

    Melbourne

Karijini National Park    

Australië, aug.-okt. 2015

Zeer plezierig

"Ik heb de dienstverlening van Campers Down Under als zeer plezierig ervaren. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook de informatie over de te volgen route heeft ons geholpen om er een fantastische reiservaring van te maken. "

 

Ijbele en Anneke uit Heerenveen


Queenstown    

Australië en Nieuw-Zeeland, juli/aug. 2015

Verstand van zaken

"Campers Down Under heeft verstand van zaken, geeft advies op maat en heeft zeer veel kennis van zowel Australië en Nieuw Zeeland. "

 

Boudewijn en Anouk uit Breda


Australië, juli/aug. 2015

Zeer attent

"Zeer attent, juiste informatie, klantvriendelijk, behulpvaardig en meedenkend! Blij dat we via Campers Down Under hebben geboekt!"

 

Jules uit Amsterdam

    Brisbane

Whitsunday Islands    

Australië, juni 2015

Uitstekende service

"Bij het zoeken naar een camper voor onze Australië reis kwam ik bij toeval op de site van Campers Down Under terecht. De uitstekende service en het hebben van 1 nederlandstalig aanspreekpunt is ons bijzonder goed bevallen en zeer aan te raden."

 

Joost en Angelique uit Alkmaar


Australië, juli 2015

Zeer goede dienstverlening

"Zeer goede dienstverlening, maakt het onbekende en onbehapbaar (grote) Australië behapbaar en toegankelijk. Eigen risico afkopen was een gouden tip!"

 

Alexia en Derk-Jan uit Abcoude

    Mc Donnell Ranges

Australië, mei 2015

Persoonlijk advies

"Campers Down Under krijgt van ons een 9. Prima contact en een persoonlijk advies. We zouden anderen zeker aanraden om hun reis naar Australië of Nieuw-Zeeland via Campers Down Under te boeken!"

 

Alexander en Lida uit Hilversum

    Daintree

Carnarvon Gorge    

Australië, april 2015

Prettig en betrokken

"Prettige, betrokken advisering over de mogelijke alternatieven bij het huren van campers en de voorbereiding van de reis, mede puttend uit eigen ervaringen."

 

Freek en Tinka uit Dordrecht


Australië, april/mei 2015

Veel kennis, passie en ervaring

"Het is een absolute aanrader om een camper te boeken via Campers Down Under. De offerteaanvraag werd razendsnel opgevolgd na het bezoeken van een beursstand. Er wordt echt meegedacht met je als reiziger en er wordt een camper voor je gezocht die past bij je reisgezelschap, wensen en budget. Goed advies over de route en het gebied. Je merkt dat er bij de mensen van Campers Down Under veel kennis, passie en ervaring zit voor reizen in Australië en dat maakt het een erg betrouwbare en vriendelijke organisatie. Kortom, een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een camper Down Under!"

 

Anne en Maartje uit Amsterdam

Pinnacles

Nieuw-Zeeland, mrt./apr. 2015

Volgende keer weer

"De tips en de route van te voren waren heel fijn, alhoewel we zelf al een route hadden uitgestippeld stonden hier toch ook weer dingen waar we zelf niet op gekomen waren! Als we nog eens het Zuidereiland gaan doen, doen we dat weer via Campers Down Under!"

 

Theo en Kitty uit Breda


Carnarvon Gorge    

Australië, maart 2015

Enthousiast en persoonlijk

" Voor ons avontuur in Australië hebben we na flink gezoek op internet uiteindelijk gekozen voor Campers Down Under. Ze reageerden heel snel en persoonlijk  door telefonisch contact op te nemen. Het enthousiasme, de eerlijkheid en de persoonlijke benadering was voor ons uiteindelijk de reden om voor hen te kiezen. Ze hebben ons goed geadviseerd over de keuze van de camper. We wilden een niet al te dure camper, maar wel eentje die voldoende ruimte bood en met name een goed, lang bed. Dit is uiteindelijk de Cheapa 2Berth geworden welke uitstekend bevallen is.   
Nadat we eenmaal de camper geboekt hadden, werd alles duidelijk en overzichtelijk bevestigd in een eigen account, waar we tevens een zeer complete route overzicht met allerlei tips en camping adressen  terug konden vinden.  Deze hebben we gedurende onze reis veelvuldig gebruikt en gaf een fijne leidraad om ter plekke onze route verder uit te stippelen. Wat tevens erg fijn was, was de checklist voor het ophalen van de camper. Een zeer volledige lijst  met handige tips en controle vragen. 

 

Al met al hebben we een geweldige vakantie gehad. Graag zou ik weer terug willen en dan zou ik ook zeker weer een camper boeken via Campers Down Under.

 

Peter, nogmaals bedankt voor het prettige contact en een onvergetelijke ervaring!"

 

Debra en Christian uit Zwolle


Nieuw-Zeeland, febr. 2015

Dankbaar

" We zijn terug van een hele mooie reis en zijn dankbaar voor alle info die wij van jullie hebben gekregen, we hebben alles kunnen gebruiken. Jullie hulp met wat problemen met de camper was ook TOP. Jammer dat wij jullie iets te laat ontdekten anders hadden wij alles via jullie gedaan. Maar goed, de begeleiding ook tijdens de reis, prima. NIEUW ZEELAND EN AUSTRALIË 'FANTASTISCH' !!!! "

 

Ludo en Lia uit Roosendaal

    Punakaiki

Tongariro New Zealand    

Nieuw-Zeeland, febr. 2015

Zorgvuldig en attent

"We zijn inmiddels weer terug in de platte polder na een fantastische reis in Nieuw-Zeeland. Het meest gevarieerde en één van de mooiste landen waar ik geweest ben. De camper was geweldig. Het ophalen en inleveren ging heel soepel.

 

Nog een compliment voor jullie zorgvuldige en attente afhandeling van de boeking. Zal jullie bedrijf absoluut aanbevelen aan eenieder die richting Down Under vertrekt. Heel tevreden met de camper en boeking dus."

 

Richard en Erna uit Lelystad


Auckland    

Nieuw-Zeeland, nov. 2014

Op en top service

"Wij wilden al enige tijd met vakantie naar Nieuw-Zeeland. Het moest er dan nu eindelijk van komen. Wij hebben Campers Down Under benaderd of ze ons wilden helpen met het boeken en zoeken van de meest gunstige vlucht en camperhuur. En dat hebben ze gedaan. Op deze manier hadden wij er geen omkijken meer naar en konden wij ons zonder zorgen voorbereiden op onze vakantie.

 

Enige tijd voor vertrek kregen wij een reisschema aangeboden met diverse interessante plekken in Nieuw-Zeeland. We hebben ook grotendeels gebruik gemaakt van het reisschema met eigen aanvullingen.

 

Voor onze terugreis hadden wij enige problemen met het online inchecken en hebben toen raad gevraagd bij Peter. Binnen enkele ogenblikken hadden wij contact met elkaar, ondanks het twaalf uur tijdsverschil. En werden wij netjes geholpen (het niet online inchecken bleek te komen door het tijdverschil). Dus ook tijdens ons verblijf was de service op en top."

 

Jacqueline en Jirre uit Utrecht


Australië, nov. 2014

Verregaande service

"Campers Down Under gaat ver in haar service; snel antwoord, meedenken over het reisplan en informatie op maat over de boeking. Die service naast een marktconforme prijs maakt dat wij anderen aan zouden raden via Campers Down Under te boeken. Dan ga je onbezorgd en goed voorbereid op vakantie in Australië!"

 

Anne en Jurjen uit Utrecht

   

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen