disclaimer

Zorg en aandacht

Juiste informatie voor u

Campers Down Under besteedt veel zorg en aandacht aan een juiste en actuele informatievoorziening op de website, in reisvoorstellen, offertes en boekingsbevestigingen. Leveranciers (waaronder camperverhuur-bedrijven) kunnen, mogen en zullen details wijzigen zonder daarvan de agentschappen op de hoogte te stellen. Campers Down Under kan derhalve niet 100% garanderen dat alle informatie op elk moment volledig juist en actueel is. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van de website te actualiseren.

 

De informatie op deze website is auteursrechtelijk eigendom van KKwadraat B.V. te Utrecht. KKwadraat B.V. hanteert o.a. de merknaam Campers Down Under B.V. Wanneer u een artikel, beeld of passage van deze website wilt overnemen, dan is dat uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van KKwadraat en wanneer www.campersdownunder.nl als bron wordt vermeld in de publicatie.

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen