verhuurder

cheapa campa

Voor de budgetreiziger

Cheapa Campa

Voor de budgetreiziger is er de Cheapa camper, een aantrekkelijk geprijsde (voorheen Apollo) camper van 3 tot 5 jaar oud. Cheapa Campa heeft verhuurlocaties in Sydney, Melbourne, Adelaide, Alice Springs, Perth, Broome, Darwin, Cairns en Brisbane. En in Nieuw-Zeeland in Auckland en Christchurch.


Cheapa 4 Berth    

De campers

Voldoende keuze

Cheapa Campa heeft voldoende keuze qua campers. Zo zijn er de tweepersoons Hitop camper zonder toilet/douche, de tweepersoons 2 Berth camper-bestelbus met toilet/douche, de vierpersoons 4 Berth met alkoof en de grootste, de zespersoonscamper die van alle gemakken is voorzien.

 

Maar Cheapa Campa verhuurt ook 4WD campers: de 4WD camper en de Trailfinder. Let wel op: een 4WD camper heeft meer te lijden dan een 2WD camper. Bij een 4WD camper dient u dus rekening te houden met een voertuig met meer gebruikssporen dan bij een 2WD camper. Met een 4WD camper rijdt men vele kilometers over ruig en stoffig terrein, waardoor het voertuig aan buiten- en binnenzijde meer te lijden heeft.


Cheapa camper Pinnacles    

Voormalige Apollo camper

Just a little cheapa..

Cheapa Campa heeft als slogan: "Same holiday, same view, just a little cheapa". Zij verhuren de oudere Apollo campers die na 3 jaar de Cheapa vloot ingaan. De campers worden uiteraard regelmatig gekeurd en onderhouden.

 

Bij elke 2WD Cheapa camper is in elk geval altijd inbegrepen: een onbeperkt aantal kilometers, standaard verzekeringspakket, 24-uurs pech- en ongevalhulp en gratis wegenkaarten en campinggidsen.

 


Cheapa Hitop    

All-inclusive pakket

Value Pack

Bij een Cheapa camper kunt u een Value Pack afnemen: voor een vaste prijs per dag koopt u hiermee uw eigen risico af, en zijn campingtafel/stoelen, bed- en linnengoed en desgewenst kinderzitjes inbegrepen. In Australië is vanaf 21 dagen camperhuur ook de eenrichtingstoeslag (als u de camper in de ene locatie ophaalt en in de andere inlevert) inbegrepen, in Nieuw-Zeeland niet. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.


Cheapa 6 berth    

Voorwaarden

Downloaden

Download hier de voorwaarden van Cheapa Campa

 

Voorwaarden Australië 2017-2018

 

Voorwaarden Nieuw-Zeeland 2017-2018

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen