reisvoorstel aanvragen

camper zoeken

slechts een paar gegevens nodig

geschikte campers vinden

Op elke pagina van deze site kunt u starten met het zoeken van de camper van uw keuze. Vul hiernaast in in welke plaats u de camper wilt ophalen en inleveren, en op welke data u dat wilt doen. U kunt direct een datum invoeren zoals bijvoorbeeld 01-11-2017 of u kunt gebruikmaken van de kalender die automatisch wordt weergegeven als u op het veld klikt.

 

Geef vervolgens aan met hoeveel volwassenen (inclusief kinderen vanaf 8 jaar), kinderen van 0 tot 3 jaar en kinderen van 3 t/m 7 jaar u wilt reizen. Dit onderscheid heeft te maken met de geschiktheid van campers voor het plaatsen van babystoelen en kinderzitjes. Niet in elke camper kunnen deze geplaatst worden. De zoekmodule selecteert direct de campers die voor uw reisgezelschap geschikt zijn. Nu hoeft u alleen nog op 'zoeken' te klikken.


     

vervolgens verfijnen

zoekresultaat

Nadat u op 'zoeken' heeft geklikt, geeft de zoekmodule een overzicht van campers  die voor uw reisgezelschap geschikt zijn. De prijzen voor de basishuur staan er direct achter. Kortingen zoals vroegboek- en lange huur-korting zijn hier in al verwerkt. Van sommige campers kunnen we helaas geen prijzen tonen. Deze staan onderin de lijst. 

 

De camperlijst kunt u verkleinen, als u wilt, door op verschillende criteria te filteren aan de linkerzijde van het scherm. Wilt u bijvoorbeeld alleen 4WD campers zien of alleen campers met een toilet en douche aan boord? Vink deze opties dan aan en het zoekresultaat wordt direct aangepast.

 

Wilt u uw zoekcriteria aanpassen omdat u zich bijvoorbeeld vergist had in de datum? Dat kan eenvoudig aan de linkerzijde van het scherm.


     

inzoomen

campers bekijken en vergelijken

In het zoekresultaat kunt u op verschillende manieren de gevonden campers bekijken en vergelijken.

 

Bekijken

  • Door op het loepje te klikken, kunt u de afbeelding van een camper vergroten.
  • Als u klikt op 'meer informatie', gaat u naar een pagina met meer camperdetails en afbeeldingen. Als deze camper u bevalt, kunt u op deze pagina direct naar stap 2 in de zoekmodule. U kunt de camperdetailpagina ook printen als u wilt.

 

Vergelijken

  • Als u de details van meerdere campers met elkaar wilt vergelijken, vinkt u de campers van uw keuze aan in het zoekresultaat en klikt u op 'vergelijk'. U kunt maximaal 4 campers selecteren.
  • Op de volgende pagina worden de campers overzichtelijk naast elkaar gezet zodat u ze makkelijk kunt vergelijken met elkaar.
  • Vindt u op basis van de vergelijking de camper van uw keuze? Ga dan direct naar stap 2 van de zoekmodule.

     

stap 2

extra opties kiezen

In stap 2 van de zoekmodule kiest u of en met welke extra opties u uw camperhuur wilt aanvullen. Wilt u bijvoorbeeld uw eigen risico verlagen? Heeft u een babystoel nodig of wilt u campingstoelen erbij huren? Dat kunt u hier allemaal aangeven. Als er sprake is van verplichte opties (zoals een eenrichtingstoeslag) dan ziet u dit direct staan. Nadat u uw keuzes heeft gemaakt, wordt de prijs voor de camper en de extra's opnieuw berekend zodat u weet waar u aan toe bent. U ziet direct wat u vooraf betaalt en wat u nog ter plaatse bij het ophalen van uw camper betaalt.

 

Lees meer over de extra opties en all-inclusive camperhuur


   

laatste stap

uw gegevens invullen

Dit is alweer de laatste stap van de zoekmodule. Aan de linkerzijde van het scherm ziet u welke camper en extra opties u gekozen heeft. U hoeft nu alleen nog uw persoonlijke gegevens in te vullen en op 'nu reisvoorstel aanvragen' te klikken. Wij controleren of de door u gekozen camper beschikbaar is en nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen door te nemen. Zodat we uw reisvoorstel zo goed mogelijk op uw wensen kunnen laten aansluiten. 

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen