verhuurder

britz

Aantrekkelijk geprijsd

Britz camper

Bij Britz huurt u tegen een aantrekkelijke prijs een 2WD of een 4WD camper. Het aantal modellen is ruim en van uitstekende kwaliteit. Deze campers kunt u ophalen in een groot aantal depots in Australië, namelijk in Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Sydney en Perth. En in Nieuw Zeeland in Auckland,  Christchurch en Queenstown. Bij Britz camperhuur krijgt u een tablet met navigatie en een aantal handige apps mee, en een directe verbinding met het serviceteam. 


Britz Venturer Plus    

All-inclusive pakket

Goed verzekerd

Een Britz camper is 0 t/m 5 jaar oud. Een deel van de vloot bestaat (meestal) uit voormalige Maui campers en een deel wordt speciaal voor Britz gebouwd. Een Britz camper is zeer compleet met het all-inclusive pakket. Zelfs de zogenaamde 'overhead', 'underbody' en schade bij kantelen van uw voertuig zijn verzekerd. En dat is zeker niet bij alle verhuurders het geval! En daarnaast zijn ook campingtafel en -stoelen, kinderstoelen en zelfs mobiele wifi inbegrepen. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.


Britz Explorer    

zoek alvast een camper

Geïnteresseerd in camperhuur?

Heeft u interesse in Britz camperhuur? Wij zien uw aanvraag tegemoet. We gaan direct voor u na of de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is en nemen dan uw reisplannen met u door. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u alvast zoeken naar de juiste Britz camper voor uw traject en reisperiode.


   

Voorwaarden

Downloaden

Download hieronder de voorwaarden van Britz

 

Voorwaarden Australië 2017-2018

 

Voorwaarden Australië 2018-2019

 

Voorwaarden Nieuw-Zeeland 2017-2018

 

Voorwaarden Nieuw-Zeeland 2018-2019

 

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen