vliegtickets

binnenlandse vluchten

Van de kust naar het binnenland

En weer terug

De meeste toeristische bestemmingen van Australië bevinden zich aan of bij de kust of ver in het binnenland. Vaak is vliegen daarom de beste manier om van de ene staat naar de andere of naar het binnenland te gaan. Of om Australië en Nieuw-Zeeland te combineren in één reis. Zo benut u de beschikbare tijd optimaal. 


   

Walkabout Pass

Korting op binnenlandse vluchten

De belangrijkste binnenlandse vliegtuigmaatschappijen zijn Qantas, Virgin Australia, Air New Zealand en budgetmaatschappij Jetstar. Zij vliegen op de grote steden en bieden kortingspassen en speciale tarieven aan internationale reizigers.

 

Als u bijvoorbeeld een internationaal ticket heeft van Qantas, kunt u profiteren van de Walkabout Pass voor kortingen op binnenlandse vluchten in Australië en Nieuw-Zeeland. En u betaalt minder dan Australiërs. Ook als u met een andere maatschappij vliegt, kunt u de pas krijgen. Vraag ons ernaar als u boekt.

  • De pas moet voor vertrek gekocht worden
  • U moet minimaal twee en kunt maximaal tien vluchten boeken
  • Kinderen krijgen korting
  • Het Australische continent is in drie zones verdeeld – met een single fare kunt u binnen één zone vliegen, met een multi zone fare ook naar de andere zones.

 

Ook Virgin heeft een vergelijk aanbod: de Virgin Australia Pass. Deze kunt u combineren met een internationale vlucht van Singapore Airlines.


   

Tarieven

Vroeg boeken loont

Een single fare zone kost circa € 70, een multi fare zone circa € 100 per vlucht.  Maar let op, de pas geeft korting, maar plaatselijk zijn er vaak goedkopere aanbiedingen. Sinds de komst van de lowbudgetmaatschappijen Virgin Blue en Jetstar zijn de prijzen van binnenlandse vluchten sterk gedaald. Wie er vroeg bij is, treft meestal de gunstigste prijzen.

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen