verhuurder

apollo

Familiebedrijf

Apollo Campers

Apollo is een Australisch familiebedrijf dat de campers zelf ontwikkelt en bouwt in hun eigen fabriek. Deze verhuurder staat voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs.


   

Maximaal 3 jaar oud

Luxe 'slide out'-camper

Apollo campers zijn er in veel types: zo zijn er zes 2WD’s en drie 4WD’s. Voor gezinnen met kinderen heeft Apollo de keuze uit maar liefst 4 verschillende typen voertuigen. De campers zijn maximaal 3 jaar oud en kunnen worden opgehaald en teruggebracht in Australië in Hobart, Sydney, Melbourne, Adelaide, Alice Springs, Perth, Broome, Darwin, Cairns en Brisbane, en in Nieuw Zeeland in Auckland en Christchurch. Niet alle typen voertuigen kunnen in alle locaties opgehaald worden. Apollo biedt ook een ‘slide out’-camper aan, een luxe voertuig met veel opties, waarbij u het woongedeelte naar de zijkant kan uitschuiven waardoor u op de camping meer ruimte heeft.


   

All inclusive pakket

Value Pack

Bij een Apollo camper kunt u een Value Pack afnemen: voor een vaste prijs per dag koopt u hiermee uw eigen risico af, en zijn campingtafel/stoelen, een volle gasfles en desgewenst kinderzitjes inbegrepen. In Australië is vanaf 21 dagen camperhuur ook de eenrichtingstoeslag (als u de camper in de ene locatie ophaalt en in de andere inlevert) inbegrepen, in Nieuw-Zeeland niet. U betaalt maximaal 50 dagen voor het pakket.


   

Huurvoorwaarden

Downloaden

Download hier de voorwaarden van Apollo Campers

 

Voorwaarden Australië 2017-2018

 

Voorwaarden Nieuw-Zeeland 2017-2018

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen