verzekeringen

annuleringsverzekering

wat als het niet door kan gaan?

liever goed verzekerd

U heeft uw vluchten geregeld en uw camper geboekt. En daarmee een heerlijke reis Down Under in het vooruitzicht. U moet er niet aan denken dat uw reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Maar mocht dat toch gebeuren, dan is het maar beter dat u goed verzekerd bent. Bij uw doorlopende reisverzekering kunt u een annuleringsverzekering of Allrisk Annuleringsverzekering afsluiten.


     

goed geregeld

ook tijdens uw reis

Een annuleringsverzekering van de Europeesche geldt niet alleen bij vertrek maar ook tijdens uw reis. Dat is wel zo goed geregeld. Met de doorlopende annuleringsverzekering bent u bovendien meteen het gehele jaar door verzekerd voor de kosten van annulering. Handig als u vaker dan één keer per jaar op reis gaat.

 

U kunt de doorlopende annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. U heeft de keuze uit een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.


     

ook ongebruikte dagen gedekt

variant standaard

In de standaardvariant zijn niet alleen de kosten van de annulering verzekerd, maar ook de kosten van de ongebruikte reisdagen. Dus mist u een deel van uw vakantie, omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten. En heeft u zelf uw reis samengesteld en bijvoorbeeld uw camperhuur via Campers Down Under geregeld, maar uw vliegtickets zelf geboekt? Dan worden de wijzigings- of annuleringskosten van de camperhuur vergoed, als uw vlucht bijvoorbeeld lange vertraging heeft of later vertrekt.

 

Als u wilt kunt u een waarnemer meeverzekeren. Bijvoorbeeld de persoon die de taken op uw werk waarneemt of iemand die op uw huis past terwijl u Down Under bent. Indien uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten van de ongebruikte reisdagen.


     

(bijna) elke reden = goede reden

variant allrisk

Bij de standaard annuleringsverzekering kunt u een beroep op de dekking doen als een in de voorwaarden genoemde reden (omstandigheid) zich voordoet. Kiest  u voor Allrisk Annulering dan mag u de reis annuleren of vroegtijdig afbreken wanneer u zelf vindt dat daar een goede reden voor is. De Europeesche vergoedt dan 75% van de annuleringskosten of van de afbrekingsvergoeding. 25% neemt u voor eigen rekening. Er kan geen beroep op de Allrisk Annulering gedaan worden als:

  • u geen zin heeft in de vakantie (maar dat kunnen wij ons echt niet voorstellen...)
  • u vindt dat het te veel regent of vervelend weer is
  • de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is
  • er vanuit het Calamiteitenfonds al recht op een uitkering is

   

zelf uw premie berekenen

en uw verzekering afsluiten

Bereken hier direct uw premie voor de doorlopende annuleringsverzekering.


 

downloaden

folder

Download hier de folder van de doorlopende annuleringsverzekering.

Zoek een camper

in australië of nieuw-zeeland

Wilt u door ons gebeld worden? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Ik wil een reisvoor- stel aanvragen

 

aanvragen